PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Düşüncenizi alabilirmiyim ..

sinann45
09-12-2013, 01:23 PM
İyi günler ben kaç yıl oldu bilmiyorum ama hu takıntı ile ugrasiyorum sormak istedigim şu kısaca. Mesela bugun oturuyoruz çay icecektim ama bardak kalmamış ve arkadasımda iki bardak almıs yanindaki arkadaş bunu farketti ve bardagın birini bana vermek icin Cikarmaya calisti ama bu sirada bardak doluydu ve altta da kitaplar vardi. Ve kufur etti cayi dokmeyelimde hocayla muhattap olmayalim ugrasmayalim dedi. Arkadasimla biz konusuyoruz yani bana veya benim birseyime kufur etmis olsa orda yanimizdaki kisi bile bisey derdi veya ne bilim birsey olurdu yanindaki kisi abi sana sovdu derdi muhakkak degil mi ? Yani bize edilen bi kufur yok burda degil mi ? Iste boyle dusunceler geliyor aklima .. sizce ne yapmaliyim ve burda bana ve aileme edilen bi kufur var mi ?

9 ŞUBAT
09-12-2013, 04:58 PM
Aramıza hoş geldin .

Bence burada sorun edilecek bir şey yok .Arkadaşın o an bardağı çıkartamadığından anlık bir kızgınlıkla kufur etmiş olabilir .Bunu takıntı etmek için bir sebep yok .

Bazı insanlar kufuru ,istemeselerde alışkanlık haline getirmiş olabilirler bunu doğal karşılamak gerekir .Mesela ara sıra seyrettiğim bir kanal var ,orada filmlerde çok sık argo sözler kullanılıyor ilk duyduğumda çok garibime gitmişti ama zamanla baktımki bunu alışkanlık edinmişler bir tur tepki niteliğinde kullanıyorlar .

Arkadaşının durumuda buna çok benziyor ,bir anlık tepkiyle söylenen bir söze benziyor .O yüzden kafaya takma derim .

Eger takıntılardan kurtulmak istiyorsan u fak tefek şeyleri sorun etmek doğru değil ,biraz geniş olmakta yarar var .