Autotheist
03-12-2013, 12:44 PM
Belki amacın üstündeki duygulardır çeliştiren yaşamı.Derinden hissediyorum değersizliği hiçliği ne çok ne az bir damlası bile yeter içleri zehirlemeye.Hangi köşeye dönse gözlerim mutsuzluk kimi görsem kıyaslama ardından değer yargısı.Lanet olasıca hayatta hep farklı olmak istedim.Kendine has nadir bir kişilik olmak istedim.Benim gibi insanları görünce mutsuz olurum,iyi ve güzel özellikleri olan insanları görünce mutsuz olurum.Benden daha kötü bir durumdaki bir insanı görünce mutsuz olurum.Hep başkaları ben diye bişey yok herkes 4/4 lük ben ise koca bir sıfır.Allahın bana sevgisinin olmadığını düşünüyorum derlerki tüm kullarını sever.Herşey en uçta olmalı benim güdülerime göre.Herkes kendimi sevmem gerektiğini ve birçok nedenim olduğunu söyler.Ama olmuyo olmuyo olmuyoooooooooooo...Yine bilindik sulara girdim artık ömrümün son bulmasını istedim.Tıktım ilaçları ağzıma onca ağır ilaca rağmen Allah gene öldürmedi gene mucizevi bir şekilde yaşıyorum evet ne güzel değilmi? :/:X Hiçbirşey yeterli gelmiyor herşey çok yavaş zamanın hızı yavaş sabırsızlık hissi tavan seviyede.Hiçbir şey yeterli tatmin edici değil.Bu yazıyı yazarken bile çıldırıyorum cümller yetersiz ne hangi nerede.Hayat aşırı karmaşık herşey birbirine bağlı çok taraflı her yandan çekiştirilirsin çoğu zaman kendi ellerin tarafındn.En çok korktuğum şeylerdi kıskanç,kibirli ve üstünlük davasında olan biri olmak.Beynim ne derse desin ne hissedeceğimi benmi seçtim yalan dünya.Varsaydıki güzel bişeyler oda sağolsun hiçbişeyi paylaşamamaktan dolayı gidecek.Şeytanın sınavına benzettim kendiminkini bir türlü kabul edemiyorum sıradan olmayı bir bütünün parçası olmayı lanet olsun.İsyan etmiyimde en azından aaaaaaaaa artık mutu olmayıda mükemmel bir hayata sahip olmayıda gülücükler saçmayıda istmeiyorum.Sadece ölmeyide değil komple ruhende yok olmak istiyorum.Bitsin artık madem hiçim gerçekliklerdede hiçlik takısı alayım.Nerede düşlediğim dünler ben sözde bir insanmıydım yada mecburiyet pençesindemiyim.Hayat görüşüm hep adam gibi adam iyi merhametli vicdanlı olmak.Asosyalim çirkinim şişmanım safım az biraz salağım.Bakıyorum etrafıma milet her türlü pisliği yiyip gününü gün etmekte.Bende diğerleri kafar özgüven vs olmadığı içinmi ben merhamet iyilik derdinde bir insanım züğürt tesellisimi olgunluk iyilik kavramları.Hangi şey gerçek herbişey somutluktan nasibini almış.Ben kimim nerde başladım nerde biteceğim neredeyim unuttum.Herşey çıldırtıyor beni aşırı yoğun bir enerji var bıkkınlığa benziyor.BAk işte hangi kelime doğru tabanlı cümleleri tam anlamıyla ifade edecek.Kim kim nerde çıldıracammmmmmmmmm ************************************