PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ağır okb var yardım lütfen :(

mezzaluna
24-11-2013, 02:11 PM
----------------------------------

bennahhat
24-11-2013, 03:15 PM
soyal ilişkilerimde ağır bi obsesif bozukluğum var. sevgilimden ayrılmalıyım beni aldattı ama takıntı yaptım kurtulamıyorum ondan uzaklaşmak istedikçe daha çok düşünüyorum. ben içimdeki okb illetine savaş açtıkça o beni her zaman daha güçlü bi şekilde etkiliyo. ben onunla olmak istemiyorum. aslında kendi iç benliğimi kullanabilsem sevmiyorum bile. ben napıcam bu takıntı bana ona aşıkmışım gibi gösteriyo bana yapmayacağım şeyler yaptırıyo ben bununla savaşmaktan çok yoruldum saatlerce hüngür hüngür ağlamak istiyorum psikologa gittim ilk hafta iyi geldi savaştım sonra dediğim gibi karşıma daha güçlü çıktı beni yenmeye çalışıyo nolur yardım edin ben onu sevmiyorum beni aldattı onunla olmak istemiyorum içim almıyo :(

slm okb çokda sandığın gibi zor değil yönetmini bulman laızm
irade işi buna güç yetirebilirsen halledebilirsin

Balance32
24-11-2013, 04:45 PM
soyal ilişkilerimde ağır bi obsesif bozukluğum var. sevgilimden ayrılmalıyım beni aldattı ama takıntı yaptım kurtulamıyorum ondan uzaklaşmak istedikçe daha çok düşünüyorum. ben içimdeki okb illetine savaş açtıkça o beni her zaman daha güçlü bi şekilde etkiliyo. ben onunla olmak istemiyorum. aslında kendi iç benliğimi kullanabilsem sevmiyorum bile. ben napıcam bu takıntı bana ona aşıkmışım gibi gösteriyo bana yapmayacağım şeyler yaptırıyo ben bununla savaşmaktan çok yoruldum saatlerce hüngür hüngür ağlamak istiyorum psikologa gittim ilk hafta iyi geldi savaştım sonra dediğim gibi karşıma daha güçlü çıktı beni yenmeye çalışıyo nolur yardım edin ben onu sevmiyorum beni aldattı onunla olmak istemiyorum içim almıyo :(

Yaw bunları hepimiz yaşadık:) ; hemen kendinize OKB tanısı koymayın.

Bence siz OKB değilsiniz AŞK'ın kendisi zaten OKB; Kaçtıkça kovalanır;Takip ettikçe kaçılırsınız.. :)

Siz böyle üzülürken lütfen laubali bulmayın cevabımı, ama siz hayatın kendisi ile mücadele ediyor; nasıl başedeceğinizi öğreniyorsunuz siz. Bence kendinizi dışarda 3. bir göz gibi izleyip öğrenmenin keyfini yaşayın. Bir sonraki sınav çok daha eğlenceli olur.

mezzaluna
27-11-2013, 09:27 AM
ben gerçekten okb hastasıyım ama 5 senedir yinede teşekkürler cevabınız için :)

-Said-
16-12-2013, 05:27 PM
Haline şükret bende daha kötüsü var , zarar verme takıntısı var.En kötüsü de bu.