PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar bakın buraya yardım edin lütfen

abdiskiou
15-09-2013, 10:04 PM
biz nişanlımla 2010 da ankadara tanıştık...2 yıl süren kpss maratonu sonrası aynı köye atandık...ama nişanlım hep koydu bunu önüme..senin yüzünden atandım diye...ben ne yaptımsa yaranamadım...2 kez intihara teşebbüs etti ...sonra nişanlandık hır gür eşliğinde kendisi epilepsi hastası ayrıca yaygın anksiyete bozukluğu teşhisi var....bir kez nişan attık sonra yine taktık ..çok uğraştım birgün aşkımdan ölen kız ertesi gün ayrılmak istiyordu...anlamadım...sonra en son 2 ay önce tekrar taktık nişanı...aramızda cinsellikte vardı ve ailesi ayrıldıktan sonra öğrendi bunu...açıp sövdü saydılar annesi sonra gel kaçır babası öldürecek dedi...gütmedim...çünkü 1 hafta yalvardım gelmedi...annesi deyince geldi...ben bilemedim artık...sonra bu özür grubu tayininden memleketine gitti...o gün bu gündür konuşmadık ailesi seni öldürecem diye tehditttte etti...bilmiyorum ne olacak psikolojisi nasıldır ne yapmam lazım şu durumda ...beklyorum öyle...

9 ŞUBAT
16-09-2013, 02:08 PM
Geçmiş olsun ,işin oldukça zor .Sana tavsiyem şu an hiç bir şey yapma sadece bekle ,bırak o seni arasın .Aranızda cinsellik olmasaydı iş sadece nişanla kalsaydı ayrıl gitsin diyecektim .

Çünkü bu beraberlik daha şimdiden bu kadar yıprattığına gore ,evlendikten sonra çok daha fazla yıpratıcak yorucak seni .Olayları akışına bırak ,çok çok zorda kalırsan da formalite gereği evlen ama bir arada olma derim .

Fazla da kafana takma ,dediğim gibi bırak o seni arasın sorsun .

beste
16-09-2013, 02:45 PM
Şubatın dediği gibi eğer evlenirseniz zor bir süreç sizi bekliyor gibi ... zamana bırakın acele etmeyin ....