PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Panik Atak Durumu ve Sakinleşme

avcu19
22-07-2013, 12:32 AM
Merhaba arkadaşlar. Bendede panik atak var ve bu bölüme giren bisürü arkadaşlarda elbetteki vardır böyle bir sorun . Allah kimsenin başına vermesin. Peki bu durumları ne olduğunda yaşıyoruz ve o an ne yapıyoruz yani o anı nasıl geçiriyoruz ? Birbirimize bunları bahsederek destek olursak inşallah birazda olsa üstesinden gelir ya da bi çözüm yolu bulabiliriz. Akıl akıldan üstündür ve bize bizden başkası yardım edemez. Buyrun

avcu19
23-07-2013, 12:55 AM
Kimse mi sakinleşemiyo :D

forevernight
22-08-2013, 11:54 AM
sanırım evet kimse sakinleşemiyor ben 3 yıldır savaşıyorum kriz anında ne yaptıysam olmadı üstesinden gelemedim sadece birkaç dakika dayanabiliyorum sonra hemen xanax alıyor ve etki etmesini bekliyorum

avcu19
26-08-2013, 06:16 PM
Bende bu aralar ölüm korkusu baş gösterdi ve hatta bir konum var ölümden çok fazla korkmaya başladım diye . Orda başka arkadaşa belirttiğim üzere bu hastalığın uzmanları ilacın bir tedavi yöntemi olmadığını öne sürüyorlar ve mantıklı bi açıklamaları var. Sadece vücudun bazı fonksiyonlarına etki ederek kalbi sakinleştiriyor ve adrenalin azalıyor sende rahatlıyosun . Bunlar kalıcı bir çözüm değil. Bir süre sonra ilaca karşı olan bağışıklığın azalacak o zaman ne yapacaksın. Sen ilaç içerek zaten vücudunu mahvediyosun. Yanlış anlama seni caydırmaya ya da yönlendirmeye çalışmıyorum ancak bana kalırsa kökten çözüm gerekli bize. Ve bence bu konuyu tartışmalıyız.

gizmo_PoLaR
15-09-2013, 12:03 AM
Ben bipolar ve panik atak hastasıyım ve bana panik atak ilacı verilmiyor başta bu çok zor geldi ama mecbursun ya işte bu mecbur olmak alışıyorsın derece derece ama tamamen bitti demiyorum öyle bir şey yok.Doktora söyledim ver bi Xanax üstümde taşıyım komik değil mi sanki silah taşıcaz ruhsat istiyoruz lazım olursa kullanırız, vermedi tabiki "sen birde ilaca bağımlı olursun" dedi.İdare ediyorum işte çok bir şey lazım olursa dideral yarım atıyorum zaten bu kullanma iznim var yani.