sarımelek
13-07-2013, 10:29 PM
Artık bittim ben okadar yorgunumki anlatamam anlatsamda yaşadıklarımı inanmazsınız.Baya bir uzun hikayem öncelikle okuyan her kardeşime teşekkür ederim. Maalesef bende takıntılı biriyim okb mevcut ve bundan 2 sene önce korkunç bir şey yaşadımm.Olaydan önceki gün bira içmiştim.Gastirit ve reflu hastasıyım bu arada gece karın ağrılarım ve mide bulantım başlamıştı sabah barsaklarımın bozulduğunu ve aşırı midem bulandığını hissettim ve birden ayaklarımdan başlıyarak tüm vücudum kalbim ve boğazıma kadar korkunç bir şekilde tıkandı ve içim ölecekmiş gibi şişti ölüyorum sandım korkunç bir çarpıntı ve şişlik hissi kaskatı kesildim.Acile ölüyorum diye gittim psikolojik dendi ve diazem verildi asla ve asla iyi gelmedi nabzımda hızından ziyade kalbimin vuruş hızı çok fazlaydı şiddetliydi yani ben onu çok akıl kaçırtıcı bir çarpıntı sanıyordum ben o gün ve o hafta vücudum kaskatı şiş ve deli gibi çarpıntıyla yerimde duramadan acillerde geçirdim kafayı kırıyordum en son psikiyatriye gittiğimde depresyon tanısı ile bana alora ve lustural verildi.Bir hafta intihar edicek gibiydim ölüyorum çıldırıcam sandım allah kimselere vermesin ve hiçbir şekilde 1 hafta boyunca geçmedi.1hafta sonra idare ederdim sabah şişliklerim çok oluyordu ve bana spastik kolon dendi.Bir gaz ama inanırmısınız 2 yıldır hiç bir gün o gaz gitmedi ya arttı yada çok hafif azaldı hep patlıycak gibi şiştim tuvaletimi yapsamda var gibiydi hiç bir gaz giderici sindirim molitesi düzenleyici iyi gelmedi.Bir an bile düşünün 2 yıldır tamamen normal hissetmedim kendimi iyiyim diyemedim.İfade edemeyeceğim korkunç şeyler yaşadım.Bulantı kusma gaz gazı çıkaramama nefes alamama kalp çarpıntısı kalp sıkışması sanarsınız ölüyosunuz bittiniz ya ve xanaxmış şuymuş buymuş geçmiyor hiçbir şekilde o an müdealede asla geçmiyor ertesi gün falan anca hafifliyor en kötüsüde bu ve evlendim karşı tarafıda zor durumda bırakıyorum ama çok anlayışlı beni çok seviyor.Her neşe kaldığım yerden devam edeyim bu arada takıntıloarım devam etmekteydi ve ben 2 3 ay evden çıkmadan laptop kucağımda yaşamıştım ve risperdal lustural gibi ilaçlar kullanmıştım.Aklınıza gelebilecek her sindirm ilacını probiyotiklere kadar kullandım asla bir işe yaramadı.Panik atağım için daha sonra paxera kullandım.Daha sonra okb içinde beraber cipram paxera prozac nervium xanax sitilizan stablon dideral anafril buspon daha bir çok ilaç kullandım fakat doktorlar artık ilaç bulamıyorlar.Barsak için her yolu denedim bir şey çıkmıyor artık tuvaletimi yapamıyorum ıkınamıyorum bile yapsamda daha kötü oluyorum yerimden zor kalkıyorum hep çarpıntı skışma içim hep şiş hep gaz hep nefes darlığı boğulma vücudumda yaşamadığım his kalmadı artık yazsam buraya sığmaz inthar etmeye çok kalkışacaktım çnkü çarelerim bitmişti birtek allaha olan inancımdan vazgeçmedim herkes kendin çözeceksin diyorlardı bir yığın stres sorun anlatmam mümkün değil şuandada tuvaletimi yapmama rağmen yarım kaldı ve kalbimin üstünde demir ler var sanki nefes alamıyorum çok zor 2 3 senedir yapmadığım yöntrm kalmadı ama çok kötümserim eft nlp şudur budur bunlarıda denedim vesveseliyim kendimi hep şartlıyorum bir doktor yüzünden yanlış bölümde yattım ve lituril depakin zyprexa seroquel gib yanlış ilaçlar verildi sonra düzelttiler çok zor durumlar geçirdim henüz 18 yaşındayım felsefeyle çok ilgilenirim okumadığım felsefe kitabı kalmadı belki scret türü kitapların yöntemlerini eft nlp hepsini denedim psikolojim düzelmediği için hala böyleyim eşimi çok seviyorum oda beni 2ay önce evlendik bir çılgınlık yapıp evlendik yaşım çok genç biliyorum ama çok seviyordum ailemde karşı çıkınca böyle bir çılgınlık yaptım.Artık hayatıma geri dönmek istiyorum okulumu bile bu lanet hastalıktan yarım bıraktım açık öğretime gitmek durumunda kaldım eşim çok anlayışlı deli gibi aşık bana asla bıkmıyor ama ne olursa olsun iyleşmem gerek çıldırdım artık suya girince daha çok şişiyorum bide yıkandığım vakit ya gözlerinizi çok yordum farkındayım ama çok korkunç çaresiz karmakarışık şeyler yaşıyorum napıcağımı bilmiyorum nedir bu sizce fiziksel yaşamadığım şikayetim kalmadı ve geçmiyor her gün daha kötü .s vücdumdada hiçbirşey yk kalp barsak herşey tertemiz şu kalbmde yaşadığım şeyler zaten psikoljk olmasa ölmüştüm okadar ağır şeyler yaşıyorumki anlatamam birde bazı dönemler sıksık ben kimi nerdeyim burası neresi gerçeği bilsemde yabancılaşıyorum ve çıldırcak gibi oluyorum hayatım bir oyunmuş gibi geliyor sanki bir rüyamışta gerçekliğimni yaşadıklarımın hissetmiyormuş gibiyimm sonra geçiyor ama çok çıldırtıcı ve bir çok korkunç anlatılamayacak kadar manyak duygular sizce ben neyimm ??? Gözlerinizi çok yordummm hakkınız helal edin :)