PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sanirim OKB magduruyum

1stkhan
02-07-2013, 07:04 PM
Merhabalar 17 yasindayim ve mutsuzum aslında bu yasta bir insanin sahip olmak istediği şeylerin çoğuna sahibim buna iyi bir aile ve güvenilir bir sevgili de dahil fakat OKB mağduru olduğumu düşünmekteyim ve nedenini aciklayayim öncelikle küçücük yasimdan beri ben hep yanlislikla Allaha kufretmis istemeyerek, ve birden bire aklima olması %0.1 olan ve ekstrem senaryolar gelmiş sanki gerçekten olmuş gibi birden sirkelenmisimdir(bütün aileni bicaklayarak öldürmek gibi şeyler) ve bu durum artik çok farklı boyutlara geçti ve ben şuanda 2 senedir ilişkimde hic yasamadigim halde sanki boyle yolda gecen bir koza bakmisim da boyle begenmisim gibi bir his oluştu ve bunu hissetmem için herhangi birisinin yüzünü gormem gerekmiyor veya bu kişi sanal alemde bir karakter de olabiliyor veya herhangi bir kişi olmasına gerek yok bu durum aklima gelsin boyle bisey olduğu gerçeği yetiyor ve ben 1 sene farklı sebepler için misol kullandim ve sakinleşti diyordu o ilaç ama vesveselerimi etkilemiyordu biraktim ve hicbir sorun yasamadim şuanda bütün yasama sevincim isteğim tükenmiş durumda ne yapabilirim bilmiyorum

9 ŞUBAT
03-07-2013, 07:32 PM
Aramıza hoş geldin,gençlerde çok sık rastlanan bir durumun var .Sana tavsiyem bir psikoloğa gidip destek alman kendi kendine başetmen uzun sure alabilir ve seni çok yıpratabilir o yüzden profesyonel destek alman yararına .