Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürekli Spor Yaparak ?

Sasha
06-06-2013, 08:58 PM
Merhaba arkadaslar.Aslında hepimiz biliyoruz bi ayda 4-5 kilo vermek ideal.Benim merak ettiğim birşey var.Benim kilom 93-94 civarı.Her gün sabahları 1 saat hafif tempolu koşu,akşamları aynı şekilde 1-2 saat spor(Koşu+Bisiklet salonda) ve yediklerimizi biraz kısarak sağlıklı beslenerek 1 ayda 5 ten fazla kilo vermemiz yine zararlı mıdır?Yani özel bi diyet programı bi hap vs. gibi birşey yok sadece yediklerimden biraz kısarak ve hergün aşırı derecede spor yaparak verilebilir mi ? Daha dogrusu verilmesi saglıklı mı ? Yorumlarınızı bekliyorum.

Didostick
06-06-2013, 10:59 PM
Merhaba şaşa
benim de kilo problemlerin vardı kendimi bildim bileli hep irican bir çocuktum
neyse 2 yıl önce 119 kiloydum sadece kolayı içmeyerek 2 yıl içinde 96 oldum
sonra da bilinçli bir diyete başladım
hala da diyetteyim
doktorların dediğine göre ayda 1 - 2 kilo çok idealmiş.
ben ilk haftasında 5 kilo verdim
ama inan şeker dondurma falandı filandı hiç yemedim
sonra kilo vermem durdu şimdi haftada bir gün mutlak çıldırıp ne bulursam yiyorum
ama en fazla 1 ya da 2 kilo oynuyor tartıda
genelde yağ oranını dikkate alın diyorlar yağ oranı çok önemliymiş

montevo
07-06-2013, 10:12 AM
olay kilo değil yapğ yakma olmalı yoksa 80 kilo kaslı vücut il yağlı vücut değişik görünür boş yere kendini yıpratırsın.işs adece koşu ile olmaz.biraz vücutda çalış.

Sasha
07-06-2013, 10:45 AM
olay kilo değil yapğ yakma olmalı yoksa 80 kilo kaslı vücut il yağlı vücut değişik görünür boş yere kendini yıpratırsın.işs adece koşu ile olmaz.biraz vücutda çalış.

Açıkçası benim düşüncem şöyleydi.Sabah akşam koşu yaparak ilk 1 ayda 10 kiloya yakın zayıflamak ardından da 2.ay yaklaşık 5 kilo vermek için koşu + vücut çalışması.Yani ilk olarak full koşuyla şöyle bi 80-85 olmak istiyordum daha sonra hem kilo verip yavaş yavaş hemde vücut yapmak istiyorum.

montevo
07-06-2013, 02:17 PM
Açıkçası benim düşüncem şöyleydi.Sabah akşam koşu yaparak ilk 1 ayda 10 kiloya yakın zayıflamak ardından da 2.ay yaklaşık 5 kilo vermek için koşu + vücut çalışması.Yani ilk olarak full koşuyla şöyle bi 80-85 olmak istiyordum daha sonra hem kilo verip yavaş yavaş hemde vücut yapmak istiyorum.

yağ yakımı genel oalrak oluyor.bedne zamnında 20 dakika aralıksız koşardım ama göbek en sona gidiyo :)

yorum
07-06-2013, 02:59 PM
Bu konuda terapistime sorabilirim aslında, size pazartesi günü dönebilirim.ama sanmıyorum 5 kilo zararı olsun.doğal bir şeilde kilo vermeniz.normal görünüyor. Bu arada boy kaç?

Sasha
08-06-2013, 01:50 PM
Bu konuda terapistime sorabilirim aslında, size pazartesi günü dönebilirim.ama sanmıyorum 5 kilo zararı olsun.doğal bir şeilde kilo vermeniz.normal görünüyor. Bu arada boy kaç?

5 ten fazla vermek istiyorum açıçası ne kadar verebilirsem vermek istiyorum.Kilo 93 boy 1.75 civarı yaş 20.