PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İntihar..



Emre_
19-12-2012, 01:06 PM
………………………...

9 ŞUBAT
19-12-2012, 01:14 PM
Geçmiş olsun ,çok buyuk bir deneyim geçirdin . Sitemizin intihara kalkan diger uyeleri gibi sende bugunleri zamanla unutacaksın ,bir anı olarak kalıcak .

Şu anda hiçbir şey yapma ,çık dışarı dolaş biraz hava al rahatlamaya çalış .Kendine gelince o zaman duşuncelerini eleştirmeye başla ama kesinlikle şu anda yapman gereken tek şey rahatlamak .

Neden hoşlanıyorsan onu yap ,ama ne olursa olsun biraz evvel yaşadıgın deneyimi aklına getirmemeye çalış .

Daha sonra burada bizlerle paylaşarak neler yapabilrsin onu konuşuruz .

Emre_
19-12-2012, 01:16 PM
…………………………………..

9 ŞUBAT
19-12-2012, 01:32 PM
Yaşadıgın şey hiçte saçma degil ,o anki öfke veya çaresizlikle dogal tepki olarak buna karar vermişsin .Tabi bu bir anda ortaya çıkmadı ,daha önceki öfke birikimlerinin bir patlamasını yaşadın şu anda .

Senin için neyin daha iyi oldugunu duşunuyorsan onu yap .

Hayvanların nedir ?

Emre_
19-12-2012, 01:34 PM
Sultan papağanım , Hamsterim , Kaplumbağalarım Ve Muhabbet Kuşum Çerez, Onlardaki sevgi enerji güç sayesinde mutlu olabiliyorum bu güne kadar hiç bir insanla arkadaşlık kuramadım istemişimdir ama onlar istememiştir.
Bende hayvanlara verdim tüüüm içimdeki sevgiyi ve karşılığını alıyorum papağanım hamsterim kaplumbağalarım muhabbet kuşum sanırsam onlara gönderdiğim sevgiyi hissediyorlar ve ne ısırıyorlar nede kaçmaya çalışıyorlar sürekli yanıma yakın oluyorlar ölene kadar hayvanlarımla yaşayacağım buna eminim çünkü en iyi dost bana göre HAYVANLAR.

Powergate
19-12-2012, 01:40 PM
Herkez yanlış yapar insanın doğasında var .. Filmlerde bile Gerçek hayatta bile silahı doldurup kafasına dayayıp sonra vaz geçenler var . bunda kötü birşey yok en iyisini yapmışsın vazgeçmekle ve sakin ol Allaha dua et .

9 ŞUBAT
19-12-2012, 01:59 PM
ölene kadar hayvanlarımla yaşayacağım buna eminim çünkü

en iyi dost bana göre HAYVANLAR.

Dedigin gibi hayvanlar insanın en yakın en içten dostları çunku insanlar gibi kıskanç ,karşılık bekleyerek sevmiyorlar .

Bizim de muhabbet kuşumuz var ,ailenin bir parçası oldu .Öyle ki bazı şeyleri ona gore planlar olduk .

Hayvanlarının yanında mutlaka diger insanlarla da bir arada olman gerekiyor ,o yuzden sadece hayvanlarına saplanıp kalma .

Emre_
19-12-2012, 02:11 PM
Kendimi şimdi daha iyi hissediyorum yaşama sevincim geldi temizlik yapınca :D
Kafam daha sakin şu an. Muhabbet kuşumla konuştum sevdim onu inanılmaz rahatlatıyor insanı konuşmak..

Powergate
19-12-2012, 02:28 PM
Müzik dinlemeni tavsiye ediyorum müzik ruhun gıdasıdır Ruhundaki Pası birazcık olsada alır kendimden biliyorum.. Bu arada iyi olmana sevindim tabiki iyi olacaksın Ve olacağız .