Orijinalini görmek için tıklayınız : Bütün şizofreni belirtileri var..
Morpheus
07-12-2012, 05:17 PM
Merhabalar öncelikle. Şizofreni belgeselini izledikten sonra şizofreni ile araştırmalar yapmaya başladım. Çeşitli sitelerden sağlıklı bilgiler edindim. Psikiyatr'a gitmem gerektiğini biliyorum ama ne tür bir tedavi izlenebilir, bunun hakkında bir bilgim yok. İlginize teşekkürler.
09Merve
06-04-2014, 05:14 PM
eğer doktora gidersen ve sana teşhis koyarlarsa o zaman doktorla bire bir konuşarak yani psikoterapi yardımıyla kendini rahatlatırsın çünkü ne kadar içinde tutarsan o kadar kötü olur biriyle paylaşman senin için çok iyi olur. ve de sana ilaç uygulanarak da seni tedavi ediyolar :) bence gitmelisin eğer şüpheliysen o zaman en azından tedbir alınabilir..
montevo
06-04-2014, 07:25 PM
Merhabalar öncelikle. Şizofreni belgeselini izledikten sonra şizofreni ile araştırmalar yapmaya başladım. Çeşitli sitelerden sağlıklı bilgiler edindim. Psikiyatr'a gitmem gerektiğini biliyorum ama ne tür bir tedavi izlenebilir, bunun hakkında bir bilgim yok. İlginize teşekkürler.
bende de hepsinin alayı var.ben ne yapayım.çok tırtıklarsan varmış gibi hissedersin.günlük hayatına engel olan bieşy var mı onu söyle bizlere.
osmangazi
06-04-2014, 09:23 PM
Ne kadar bilebilirsinki şizofreni nedemek zaten bir hastalık tüm psikiyatrinin yüzde kaçıdır bilemesasin. Bilebileceğin şey ancak bilemeyeceğindir.
jalekaya
22-11-2014, 08:49 PM
paranoya ile karıştırmamak lazım
Bülent
22-11-2014, 10:08 PM
çok araştırma ve etkilenme.