Orijinalini görmek için tıklayınız : çok kötü :-(
libertatem
07-12-2012, 01:46 AM
Arkadaşlar forma yeni katıldım öncelikle herkese iyi akşamlar ben bir sıkıntımı paylaşacam yardımcı olursanız sevinirim aslında konu çok uzun ayrıntı isteyen olursa daha yazabilirim neyse ben bu sene üniversiteye geldim ve yeni arkadaşlar filan bilirsiniz 2 tane baya yakın olduğumu düşündüğüm kız vardı birisi özellikle bana daha yakın davranıyordu arkadaşız sadece bundan şüphe olmasın hergün saatlerce konuşuyorduk ama 2-3 haftadır değil konuşmak yüzüme bile bakmaz oldu nedenini sorduğumda trip attığım için olduğunu söyledi inanmadım aslında ama fazla üstüne de gitmedim yeni erkek arkadaşından ayrıldığı için 1 haftadır da çok kötü zaten ve benim dışımda bir çok kişiyle ii aslında sınıfta 1 ay öncesine kadar tam tersiydi ama anlamadım :-(
shafak
07-12-2012, 05:47 AM
Siz rahat olun.. Ben ilk fırsatta kendisiyle konuşup durumu öğreneceğim.
gece lambası
07-12-2012, 11:49 AM
noktalama işaretlerinden hoşlanmamaktan başka bir sıkıntınız yok gibi geldi bana:)))
libertatem
07-12-2012, 01:49 PM
Çok yardımcı oldunuz sağolun başka böyle yardımcı olmak isteyen varsa bence yorulmasın
antepli
07-12-2012, 01:58 PM
bu foruma giren kafayı yeyip çıkıyor...
gece lambası
07-12-2012, 02:00 PM
:) kusura bakmayın, kırıcı olmayı amaçlamamıştım. sadece sorun olarak gördüğünüz şeyin, kuvvetle muhtemel yarın gülüp geçeceğiniz kadar küçük olduğunu anlatmaya çalışmıştım.
yorum
07-12-2012, 02:19 PM
gece lambasi çok iyimsersin hehe birde çok realist :-)
gece lambası
07-12-2012, 02:23 PM
sana takıldığıma bakma, cidden iyi niyetlisin ve bu haline bayılıyorum yorum:)
yorum
07-12-2012, 02:40 PM
:) demek duygularım la oynadın takıldın bana he. :-) şaka şaka biliyorum.kalp karşı karşıya dir.
libertatem
07-12-2012, 03:03 PM
:) kusura bakmayın, kırıcı olmayı amaçlamamıştım. sadece sorun olarak gördüğünüz şeyin, kuvvetle muhtemel yarın gülüp geçeceğiniz kadar küçük olduğunu anlatmaya çalışmıştım.
Aslında biliyormusun haklısın büyük ihtimalle yarın gülüp geçecem yarının ne zaman geleceğini bilmiyorum sadece sorun şu ki şuan gülmüyorum belkide saçmalama sınırlarında geziyorum ama ne yapıyım ben buyum kodum bozuk
sibumi_
07-12-2012, 10:54 PM
Arkadaşlar forma yeni katıldım öncelikle herkese iyi akşamlar ben bir sıkıntımı paylaşacam yardımcı olursanız sevinirim aslında konu çok uzun ayrıntı isteyen olursa daha yazabilirim neyse ben bu sene üniversiteye geldim ve yeni arkadaşlar filan bilirsiniz 2 tane baya yakın olduğumu düşündüğüm kız vardı birisi özellikle bana daha yakın davranıyordu arkadaşız sadece bundan şüphe olmasın hergün saatlerce konuşuyorduk ama 2-3 haftadır değil konuşmak yüzüme bile bakmaz oldu nedenini sorduğumda trip attığım için olduğunu söyledi inanmadım aslında ama fazla üstüne de gitmedim yeni erkek arkadaşından ayrıldığı için 1 haftadır da çok kötü zaten ve benim dışımda bir çok kişiyle ii aslında sınıfta 1 ay öncesine kadar tam tersiydi ama anlamadım :-(
Buna benzer benim de başıma geldi olay.Kız ile konuşur ederdik sınıfta diğerleri ile pek konuşmazdı.Normalde sadece arkadaşım olarak gördüğüm biriydi davranışlarımda da bir gariplik bir sorun yoktu kıza karşı.Çıktığı da var yani ilgiili olmadığım filan belli .Neyse bir gün ufak bir olay oldu,baktım konuşmuyor etmiyor dedim herhalde morali filan bozuktur böyle davranıyor.Sonraki gün de baktım gene konuşmuyo etmiyor.Dedim ki sen yanlış bir şey yapmadın ki kötü hissediyorsun ediyorsun.Daha sonradan bende onunla konuşmamaya başladım.İlk başlarda neden diyorsun ama takma kafana başkalarıile takıl sende.
prenses
07-12-2012, 10:55 PM
erkek arkadasindan ayrildigi icin size karsida soguk davraniyor olabilir..
yani erkeksiniz diye belki soguk davranmak istiyordur..
belkide sizin cok yakin olmaniz etrafdakilerden yanlis anlasildigi icin, sizden uzak duruyordur..
su_perisi
07-12-2012, 11:29 PM
Öncelikle foruma hoşgeldin. Sana söylemek isterim ki önce şunu unutma hayatta değerli olan ilk kişi sensin gözünde ve bu hep böyle olmalı. Arkadaşlıklara gelince her an herşey olabiliyor kişiler ruh hallerine göre değişim yaşabiliyor. Erkek arkadaşından ayrılması ile bu durumun bir alakası olacağını sanmıyorum. Belkide sana karşı hislerinde bir değişim olmuştur ve kendi düşünceleriyle bunun olmamasını gerektiği için sana soğuk davranmaya başlamıştır.
libertatem
08-12-2012, 03:00 PM
Sibumi_
yani yaklaşık olarak aynı şeyler geçti bnm başımdan da senin adına üzüldüm getçekten ama şaşırdığım şey bir insan nasıl bu kadar çabuk değişir ¿ yada gerçekten değişti mi ?
libertatem
08-12-2012, 03:03 PM
Perenses
Bende ilk başta bi süre için ondan ayrıldığından olduğunu düşündüm ama dikkatimi benim dışında bir çok kişi ile konuşup şakalaşması çekti o yüzden olduğunu düşünmüyorum açıkçası ama ikinci söylediğin olabilir eğer sorun buysa suçlayamam ama ona karşı sadece bir arkdaşlık hissediyorum ve bundan eminim
libertatem
08-12-2012, 03:08 PM
Su_perisi
H.b yani halısın diğer arkadaşa da söylediğim gibi sebgilisinden ayrılmasının bunu etkilediğini sanmıyorum .hislerinde değişiklik derken ? Yada neyin olmaması söylediğin hakkında bir tahminim var ama emin olmak isterim
sibumi_
08-12-2012, 03:10 PM
Sibumi_
yani yaklaşık olarak aynı şeyler geçti bnm başımdan da senin adına üzüldüm getçekten ama şaşırdığım şey bir insan nasıl bu kadar çabuk değişir ¿
üzülme libertatem ,aslında baştan beri böyle imiş insan fakat sonradan yüzünü gösteriyor,maskesini takıyor kullanıyor .Daha sonradan maskeyi indirdiğinde böylemiymiş diyor insan...sende üzülme sorun yapma ,farklı kişiler ile takılmaya bak...
ilk başta kendimi sorguladım ettim filan ama ben birşey yapmamıştım,yapmış olsaydım en azından gam yemezdim ama arkadaşım diye özürde diledim nafile konuşmak için ufak bir neden arıyormuş diye düşündüm daha sonra.Baktım o kendini ağırdan satıyor ediyor birşey olmadığı halde kestim bende konuşmamı.
libertatem
08-12-2012, 03:20 PM
üzülme libertatem ,aslında baştan beri böyle imiş insan fakat sonradan yüzünü gösteriyor,maskesini takıyor kullanıyor .Daha sonradan maskeyi indirdiğinde böylemiymiş diyor insan...sende üzülme sorun yapma ,farklı kişiler ile takılmaya bak...
ilk başta kendimi sorguladım ettim filan ama ben birşey yapmamıştım,yapmış olsaydım en azından gam yemezdim ama arkadaşım diye özürde diledim nafile konuşmak için ufak bir neden arıyormuş diye düşündüm daha sonra.Baktım o kendini ağırdan satıyor ediyor birşey olmadığı halde kestim bende konuşmamı.
yani bende elimden geleni yaptığımı düşünüyorum özür diledim ona yeterince kapı açtım ama artık sıra onda diye düşünüyorum yoksa kendisinin bileceği birşey
su_perisi
08-12-2012, 04:26 PM
hislerinde değişiklik derken seninle ilgili hislerinde değişiklikten bahsetmiştim. bir sevgi olabilir belki ama bunun bu şekilde gelişmesini istemediğinden belkide mantığı el vermediğinden dolayı kendini engellemek istiyordur diye düşünüyorum.
libertatem
08-12-2012, 04:35 PM
Belki de ama gerçeği öğrenene kadar tahmin olarak kalacak gerçekçi yada değil ama bu durumun bana öğrettiği birşey oldu ki insanlığın yıllar önce öldüğünü düşünüyordum sizlerle karşılaşınca ölmediğini ama oturup bir köşede bizi izlediğini öğrendim tüm yorumlar için çok teşekkür ederim 3 hafta oldu bu olay süyor sonucu bekliyorum sadece artık
su_perisi
08-12-2012, 11:21 PM
insanlığın varlığına inanıyorum. :) Sana yalnızca birşey önermek isterim tabi bunu kabul etmek senin tercihin. hiç bir zaman için kendine bir grup belirleme herkese eşit yakınlıkta olmalısın. çoğu kişiliklere zarar verebiliyor bazen bu.
libertatem
09-12-2012, 12:05 AM
Aslında ben çoğu kişi ile iyi geçinirim ama her zaman daha yakın olduğum kişiler olur bu da herkesle dertleşemeyeceğim için böyle ama galiba yanlış kişileri seçebiliyorum ama tavsiye için sağol ama bu olaylar bana şunu düşündürmüyor değil gerçekten bu kadar kolay vazgeçilebilir birisi miyim bir başkasının gözünden kendimi görmek isterdim
su_perisi
09-12-2012, 03:11 AM
umarım en kısa zamanda düşüncen çözülür :)
libertatem
09-12-2012, 12:13 PM
Sağol çok iyi birisin ;-)
SeLf_ConTRoL
15-12-2012, 10:25 AM
bence sana neden soguk davrandigini araya hatirli kisileri sokup ogrenmelisin.belki bu sana ne yapman gerektigi konusunda daha yardimci olur.
libertatem
20-12-2012, 12:26 AM
bence sana neden soguk davrandigini araya hatirli kisileri sokup ogrenmelisin.belki bu sana ne yapman gerektigi konusunda daha yardimci olur.
http://e-psikoloji.com/forum/showthread.php?13534-i%C3%BEte-sonu%C3%A7 ;-)
Artık herşey daha sade ama daha zor :-(
duygusuzk
18-04-2013, 02:06 PM
paylaşım için tşk.