Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben Tam Olarak 'Ne' yim ?
Golem
23-08-2012, 08:35 PM
Hayatım boyunca hep bu soruyu arayıp durdum. Bilirim , zeka testleri , profesörlerin ağzına geleni söylemesi ve panik yapılmamasına ilişkin telkinler...
Bunları hayatım boyunca yaşayıp durdum. Sonsuz bir döngü içinde , paradoksa sıkışıp kalmış bir merdiven basamağı gibiydim. Her zaman böyle yürüdü.
Çok kötü işler yapmış olmamın yanında Tanrı'nın bana verdiğini düşündüğüm bu seçim hakkını ben siyah şapkalarda kullandım. Dindar biri maalesef hiçbir zaman olamadım. Çünkü gözlerimi kapattığımda başlayan bu uzun vetrajlı film hiçbir zaman durmadı. Sürekli sorgulama ve şüpheci yaklaşımlar sonucu inancımı kaybettim. Tüm bu paradoksal yapının içinde döngünün bir parçası olmaktansa , döngüyü yönetmeyi hatta ikili blöfleri , üçlü blöfleri kullandım. İstediğim şey para değildi yanlış anlaşılmasın. Hiçbir zaman olmadı , sadece bu kağıt parçalarına özenle dökülmüş mürekkebe , banknotuna ihtiyacım vardı. Fazlasıyla aldım.
Düzgün konuşamadığımı biliyorum . Bunun nedeni bu satırları yazarken bile kafamda dönüp duran döngüler ve paradokslardır. Bunun bir çözümü olmadığını biliyorum. Bir çok profesörle konuştum ( buna çalıştım ). Bu döngülemeyi ve fiziksel hesapların hepsini kanalize etmek istiyorum. Ama benimki gibi körü körüne kötülüğe değil. Jules Verne ' nin dediği gibi. Kendi etrafında dönen bir gezegendense . Galaksi için birşeyler yapan kuyruklu yıldız olmak istiyorum. Bana bu konuda yardım etmeye çalışacağınızdan hiç şüphem yok. Fakat ; gerçekten çaresiz bir yerdeyim. Popülerlik ihtiyacım olmamasına rağmen etrafımda birçok insan var. Fakat yalnız bir yerdeyim. Karanlıkta yazıyorum bunları. Fakat vakit gündüz yaptıklarımı görüyor ve utanıyorum. Utancın karanlığında yazıyorum bunları. Yardım edin !
Golem
23-08-2012, 08:49 PM
Yardım edecek hiçkimse yokmu ?
SeLf_ConTRoL
23-08-2012, 09:08 PM
Üstün zekalı olmadığım için geçmişteki hatalarından dolayı pişmanlığını, kötü isler yaptığını, inançsız biri olduğunu anladım ama hangi konuda yardım istediğini anlamadım.Büyük isler, büyük adam olmak pesinde misin?
Golem
23-08-2012, 09:39 PM
IQ seviyem tam olarak 158 . Fakat bu bana verildiğini sandığım cevheri iyi işlere kullanmak için kendimi birşekilde tenkil etmem lazım. Sorunun içindeki cevapları sevmem. Fakat bunu kanalize edicek gerçek bir arkadaş arıyorum. Tek sorunum bu. Yaptığım işleri şu anda sayamıyorum çünkü hapse girmek istemiyorum. Ben sadece bu cevheri iyi yerlere kullanmak istiyorum. Tek isteğim bu
denizj
23-08-2012, 09:57 PM
o cevheri kullanmak senin elinde ,sen istemedigin sürece seni kimse yönlendiremez ,herşey senin elinde .
Golem
24-08-2012, 01:29 AM
Sanırım anlatamadım ben özgüven istemiyorum. Sadece benimle dertleşecek ve aynı zamanda beni buna yönlendirecek ( telkinlerle ) bir arkadaş arıyorum. Bunun burda aranması belki bir hata biliyorum ama , farklı bir çözüm üretemedim. Hepsi başarısızlıkla sonuçlandı.
Kimene
24-08-2012, 03:26 AM
Bence de yanlis sitedesiniz siz..Sizin ne tip bir arayis icinde oldugunuzun farkina varicak zekaya sahibiz (sizin kadar dahi olmasakta).Sizi ciddiyete davet ediyorum...!
Golem
27-08-2012, 05:46 AM
Bence de yanlis sitedesiniz siz..Sizin ne tip bir arayis icinde oldugunuzun farkina varicak zekaya sahibiz (sizin kadar dahi olmasakta).Sizi ciddiyete davet ediyorum...!
Bakınız , ben kimseyi küçültücü bir laf kullanmadım. Kimseyi kırmakta değil amacım. Benim genellikle kırdığım şey kafam olmuştur. Kimseye derdimi anlamıyorsunuz demedim. Anlatamıyorum sanırım dedim. Bende sizi biraz anlayışa davet ediyorum.
belgin
27-08-2012, 02:27 PM
selam.yeteneklerini doğru ve faydalı yönde kullanmak ve sana destek olabilecek bilinçli insanlarla ilişki kurmak istiyorsan,bulunduğun şehirde üstün zekalılar dernekleri var mı?araştır bence..net de rastlamıştım.oradan istediğin bilgilere ulaşabilir ve ilişkiler kurabilirsin.üni ortamında da böyle gruplar var.ayrıca net de bununla ilgili forumlarda olabilir.google den faydalanabilirsin..
Kimene
27-08-2012, 02:57 PM
Bakınız , ben kimseyi küçültücü bir laf kullanmadım. Kimseyi kırmakta değil amacım. Benim genellikle kırdığım şey kafam olmuştur. Kimseye derdimi anlamıyorsunuz demedim. Anlatamıyorum sanırım dedim. Bende sizi biraz anlayışa davet ediyorum.
Peki efendim.Davete icabet etmek gerek:)
Saygilar
Golem
27-08-2012, 08:46 PM
Sayın belgin hanım ; teşekkür ediyorum desteğiniz için. Şunuda eklemek istiyorum bu forumdan bana arkadaş olabilecek herhangi biri varmı biliyorum derdimi anlatamamak ta üstüme yoktur. Bunu istemezse hiçbir forum üyesi bunada anlayış göstericem.
Kimene ; Asıl ben size saygılarımı sunarım bana kulak verip derdimi anlamaya çalıştığınız için :)
nakşidil
28-08-2012, 02:57 AM
Hayatım boyunca hep bu soruyu arayıp durdum. Bilirim , zeka testleri , profesörlerin ağzına geleni söylemesi ve panik yapılmamasına ilişkin telkinler...
Bunları hayatım boyunca yaşayıp durdum. Sonsuz bir döngü içinde , paradoksa sıkışıp kalmış bir merdiven basamağı gibiydim. Her zaman böyle yürüdü.
Çok kötü işler yapmış olmamın yanında Tanrı'nın bana verdiğini düşündüğüm bu seçim hakkını ben siyah şapkalarda kullandım. Dindar biri maalesef hiçbir zaman olamadım. Çünkü gözlerimi kapattığımda başlayan bu uzun vetrajlı film hiçbir zaman durmadı. Sürekli sorgulama ve şüpheci yaklaşımlar sonucu inancımı kaybettim. Tüm bu paradoksal yapının içinde döngünün bir parçası olmaktansa , döngüyü yönetmeyi hatta ikili blöfleri , üçlü blöfleri kullandım. İstediğim şey para değildi yanlış anlaşılmasın. Hiçbir zaman olmadı , sadece bu kağıt parçalarına özenle dökülmüş mürekkebe , banknotuna ihtiyacım vardı. Fazlasıyla aldım.
Düzgün konuşamadığımı biliyorum . Bunun nedeni bu satırları yazarken bile kafamda dönüp duran döngüler ve paradokslardır. Bunun bir çözümü olmadığını biliyorum. Bir çok profesörle konuştum ( buna çalıştım ). Bu döngülemeyi ve fiziksel hesapların hepsini kanalize etmek istiyorum. Ama benimki gibi körü körüne kötülüğe değil. Jules Verne ' nin dediği gibi. Kendi etrafında dönen bir gezegendense . Galaksi için birşeyler yapan kuyruklu yıldız olmak istiyorum. Bana bu konuda yardım etmeye çalışacağınızdan hiç şüphem yok. Fakat ; gerçekten çaresiz bir yerdeyim. Popülerlik ihtiyacım olmamasına rağmen etrafımda birçok insan var. Fakat yalnız bir yerdeyim. Karanlıkta yazıyorum bunları. Fakat vakit gündüz yaptıklarımı görüyor ve utanıyorum. Utancın karanlığında yazıyorum bunları. Yardım edin !
zeki insanlar tam manasıyla hiç bir zaman teslim olamazlar her zaman sorgularlar dini ve dünya işlerini onlar için hep neden niçin nerede ne zaman kim sorusu geçerlidir.ama ne kadar çok sorgularsan sorgula seni ve senin gibi birçok insanı yaratan senden üstündür ve seni insanlara faydalı olasın diye yaratmıştır.insanlar inançsız yaşayamazlar dinsizlik bile bir dindir.yaratılışlarına aykırıdır inanmadan yaşamak sizde ne yaparsanız yapın aslında içten içe hep huzursuzsunuz yaptıklarınızın yanlış olduğun farkındasınız demek ki vicdanınız rahat değil bir şekilde itiraf edip rahatlamak istiyorsunuz.
bilmiyorum ya itirafınızda birşeyler eksik güven vermemiş yazılarınız.yada uslubunuz belkide bu yazıyla insanları denemek istediniz yorumları okurken gülüyorsunuz .Rabbim faydasız ilimden korusun.Rabbim ıslah etsin hidayete erdirsin.....dua ile
Golem
28-08-2012, 05:38 AM
zeki insanlar tam manasıyla hiç bir zaman teslim olamazlar her zaman sorgularlar dini ve dünya işlerini onlar için hep neden niçin nerede ne zaman kim sorusu geçerlidir.ama ne kadar çok sorgularsan sorgula seni ve senin gibi birçok insanı yaratan senden üstündür ve seni insanlara faydalı olasın diye yaratmıştır.insanlar inançsız yaşayamazlar dinsizlik bile bir dindir.yaratılışlarına aykırıdır inanmadan yaşamak sizde ne yaparsanız yapın aslında içten içe hep huzursuzsunuz yaptıklarınızın yanlış olduğun farkındasınız demek ki vicdanınız rahat değil bir şekilde itiraf edip rahatlamak istiyorsunuz.
bilmiyorum ya itirafınızda birşeyler eksik güven vermemiş yazılarınız.yada uslubunuz belkide bu yazıyla insanları denemek istediniz yorumları okurken gülüyorsunuz .Rabbim faydasız ilimden korusun.Rabbim ıslah etsin hidayete erdirsin.....dua ile
Öncelikle bırakın bu dediğinizi yapmamı ( Alay etmemi ) bunu düşünmeniz bile beni yine içinde bulunduğum hayal kırıklığı durumuna itiyor. Ben hayatım boyunca bu kadar ciddi konuşmadım. Bu yazılarım en içten yazılarım olmuştur ( Muhtemelen ömrüm boyuncada öyle olacak ) sizin böyle düşünmeniz beni inandığınız şeylerden soyutlaştırıyor bir yerde. Nihilist bir kişiliğe sahip değilim merak etmeyin. Yada küçümser bir gözle bakan biri değilim. ( En azından şimdi ) Ama konuyu okuyan her arkadaşa teşekkür ediyorum. Sanırım ben hata yaptım , çünkü sayfaya giren yorum atan "çoğu" kişi beni önce küçümsemeyle itham etti. Bunun sebebinin benim anlatmamda bir problem olduğuna inanmak istiyorum. Herkese teşekkür ediyorum.
yorum
28-08-2012, 09:59 AM
girdiğiniz işler her nedir bilmiyorum ama büyük ihtimalle bilişim suçlarıdir. KI ZEKALİ OLDUĞUNU düşünüyorsan. SENIN yanlışlık yaptığın birebir bir arkadaş araman. FORUMA ISTEDIĞIN kadar yaz ciz. AMA gelip birini arıyorsan. HERKES seni yanlış anlar tabi.
nihilist
28-08-2012, 10:13 PM
Üstün zeka ile kötü şeyden kasıt benim anladığım bi tek hırsızlık geliyor aklıma.Şayet hırsızlık yapıyorsan ve yakalanmamayı başarı olarak görüyorsan yanlış yoldasın,er yada geç yakalanıcaksın çünkü kimse tanrı değildir,bir tesadüf bir aksilik olur ve yakalanırsın.Aslında sende gördüğüm şey tam olarak yaptığın kötü şeyleri örtbas edip yakalanmamak için gayret göstermendir ve bunuda zeka olarak görmen aslında vicdanının sana yaptığı bir oyundur.Sen vicdanen rahatsızsın ama zeka bunu örtbas eder,ahlak ve zeka arasında sıkışıp kalmışsın.
kim akıllı ki?
29-08-2012, 12:14 AM
merhaba. '' kelin ilcı olsa başına sürer ''miş :) şunu biliyorum ki; tek değisin. bu sorgu süreci zorlu ve sancılı bi süreç, hemde ne sancı... insan bazen sadece dinlenmek ister, dinlenilmiş olmanın verdiği sukunet ile dinlenmek.yargısız, alaysız ( tam kelimeyi hatırlıyamadım) samimice dinlenmek.
gittiğim bir psikolog kendi için bir psikoloğa gittiğini öğrendiğimde çok şaşırmıştım. ama sonradan kim tam akıllı ki dedim kendi kendime.
baktığmız pencereyi değiştirmek bakış açılarımızı değiştirir, buda farklı sonuçlar ve çözüm getirileri sağlar ( bende işe yarıyor ) :)
bazen kabullenmek, kolay olmasada, sürekli sorgulayan insanlar için galiba en mantıklı yol.
düşünmek, düşünmek, ve yine düşünmek güzel şey.düşüncesizlikten iyidir bence
paraya gelince; iyidir hoştur o seni kullanmadığı sürece ( senden kasıt geneldir)
çaresizliğe inanmıyorum, herşey bir döngü. mesela: su yer ile gök arasında dönüp duruyor ,bazen gökte bazende yerde ama tamda ihtiyacımız olduğu yerde. döngü,kısır döngü değilde sarmal döngüdür belkide, sürekli gelişen.. yani problem varsa çözümüde var, problem bizdeyse çözümüde bizde tamda içimizdee :)
ilk cümleye gelince:
ne değilde kim sorusuna yanıt aramalısın bence. ne: organizma _ kim ?? işte düğüm burada çözülüyor ( gibi) kimilerine göre
kim bilirrr........ saygılar herkese.
nakşidil
29-08-2012, 12:49 AM
Öncelikle bırakın bu dediğinizi yapmamı ( Alay etmemi ) bunu düşünmeniz bile beni yine içinde bulunduğum hayal kırıklığı durumuna itiyor. Ben hayatım boyunca bu kadar ciddi konuşmadım. Bu yazılarım en içten yazılarım olmuştur ( Muhtemelen ömrüm boyuncada öyle olacak ) sizin böyle düşünmeniz beni inandığınız şeylerden soyutlaştırıyor bir yerde. Nihilist bir kişiliğe sahip değilim merak etmeyin. Yada küçümser bir gözle bakan biri değilim. ( En azından şimdi ) Ama konuyu okuyan her arkadaşa teşekkür ediyorum. Sanırım ben hata yaptım , çünkü sayfaya giren yorum atan "çoğu" kişi beni önce küçümsemeyle itham etti. Bunun sebebinin benim anlatmamda bir problem olduğuna inanmak istiyorum. Herkese teşekkür ediyorum.
Ben yazınızı okuduğumda hissettiklerimden bahsettim bana öyle geldi dedim belkide değildir.?Yardım ve fikir isteyen sizsiniz elbette çok farklı yorum ve fikirler eleştiriler olacak siz bunun için paylaşım yaptığınızı unutup sinirli cevaplar veriyorsunuz.Ben kendimce size güzel temennilerde bulundum sadece siz üzülün veya sinirlenin yada kızın diye değil ayrıca konuya her fikir yazan arkadaşın farklı bir bakış açısı var bu çok güzel ve insana bir çok yönden düşüne bilmeyi öğretiyor.Ayrıca sevinmeniz lazım bir çok insan beni önemsedi ve yardım etmek istiyor kendince diye bir çok konu açılıyor bazılarına tek bir yorum bile yapılmadan konu kapanıyor ...dua ile...
Lithium
05-09-2012, 02:28 PM
Ben yazınızı okuduğumda hissettiklerimden bahsettim bana öyle geldi dedim belkide değildir.?Yardım ve fikir isteyen sizsiniz elbette çok farklı yorum ve fikirler eleştiriler olacak siz bunun için paylaşım yaptığınızı unutup sinirli cevaplar veriyorsunuz.Ben kendimce size güzel temennilerde bulundum sadece siz üzülün veya sinirlenin yada kızın diye değil ayrıca konuya her fikir yazan arkadaşın farklı bir bakış açısı var bu çok güzel ve insana bir çok yönden düşüne bilmeyi öğretiyor.Ayrıca sevinmeniz lazım bir çok insan beni önemsedi ve yardım etmek istiyor kendince diye bir çok konu açılıyor bazılarına tek bir yorum bile yapılmadan konu kapanıyor ...dua ile...
Neden her lafın sonuna bir dua ekliyorsun ki ?
Neymiş , dinsizlik de bir dinmiş !
O senin hüsnü kuruntun !
Kimene
05-09-2012, 03:20 PM
Neden her lafın sonuna bir dua ekliyorsun ki ?
Neymiş , dinsizlik de bir dinmiş !
O senin hüsnü kuruntun !
Selam, hosgeldiniz,
Ilk mesajiniz selam vermek yerine, tarti$ma cikarma amacli olmu$..Ilgincccc....
Golem
06-09-2012, 03:35 AM
Bana yardım etmek için burada çaba harcayan herkese teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.
Ayrıca herkesin inancı kendinedir. Bunada saygı gösteriyorum. 'kim akıllı ki?' arkadaşımın fikirlerini yararlı buluyorum. Ve 1-2 gün içerisinde yurtdışına çıkıcam. O zaman daha rahat bir şekilde sizinle konuşabilicem. Yardım etmek isteyen herkese teşekkür ederim. Ben bir egoist veya bir tanrı değilim. Şu anda illegal bir işle uğraşmıyorum düşündüğünüz gibi Bilişim veya Hırsızlık değil benim yaptığım fakat daha sonra anlatıcam. nakşidil arkadaşımada teşekkür ediyorum. Söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız , geçen hafta çok sıkıntılı bir zaman yaşıyordum. Gerçekten sancılı dönemlerimden biriydi. Sinirlendim haklısınız özür diliyorum. Burada insani bir yardım için gelmişken insanlık dışı davranmam hoş olmadı. Tekrar özür diliyorum. Lithium , büyük ihtimal senin yaşın kadardır Ateist olarak hayatımı sürdürüyorum. Eğer ki ruhani varlıkları reddediyorsan , tahmin ediyorum ki bilime inanıyorsun. Bilime inanan biri için ( ki bende öyleyim. ) inançlara bu şekilde saldırmayı hoş bulmuyorum. Lütfen üslup açısından dikkatli ol. Herkese teşekkürler
ahmet123
10-02-2013, 09:29 PM
O donguler bende de var hic gitmiyor heo dusunuyorum her zaman borseyler var nedenini sorgulayip bulamadigim sadece inanmak istedigim. Ama ben tanriya inaniyorum. Hatta bu dusunce cemberi herseyimi engelliyor ders calismam gerektiginde ders calismaktansa saatlerce oturup dusunuyorum. Kurtulusu yok sanirim.
deniz81
20-03-2013, 07:43 PM
Ben aslina bakarsaniz bir kucumseme gormedim yazilarinizda bazi arkadaslar kotu oldugunu biliyorsunuz yaptiklarinizin O halde vicdaniniz rahat degil demekki demisler.ancak bu sitede yazan ben dahil tum arkadaslarin bir takim rahatsizligi var ki burda birseyleri paylasmaya calisiyoruz kaldiki bi polar border line yada opsesif vss bir cok rahatsizlikta insanlar hatalari durtusel Veya takintidan yada hata oldugunu bildigi halde kendini yapmaktan alikoyamiyorken neden sucladigimizi anlayamadim.ayrica senin durumun dikkatimi cekmedi degil.bir yerlerde okumustum yillar once eger iq seviyesi cok yuksek insanlar cocukluk doneminde yada ergenlikte fark edilmezse ya dahi olup yararli isler yaparmis yada suc unsuru tasiyan konularda yetkin bireyler haline gelirmis.burada bence dr degilim elbet ama dikkat edilmesi gereken bunu nezaman fark ettigin yada ailenin ettigi,yasamdaki onceliklerin yada doyumsuzluk vss gibi konular belkide istedigin herseyi kolayca elde ettigin icin cabuk sıkıllıyorsundur vs
Anxiety
29-06-2013, 08:52 PM
golem gosterisini yapmis ve gitmis :) Ama bi noktada zeki olduguna kanaat getirdim, zeki insan genelde koyu(dark) insan olur. Zekasini kotu seyler icin kullanir cunku iyilik zeka istemez, iyiligi herkes yapabilir. Lonu hort olcak ama varsa boyle zeki arkadaslar kendini iyi olmaya veya baska seylere zorlamasin. Zekan kotu isler yapmak istiyorsa izin ver ! (Kimseye zarar vermeme cercevesi icinde) Izin ver cunku izin verdigin konunun undergound krali olabilirsin.
mexi43
28-01-2015, 04:02 PM
Süper Kahraman ol . Ben dahi olsaydım mutlaka kendimi süper kahraman yapmaya çalışırdım :D .Büyük güç büyük sorumluluklar getirir .Gücünle haksızlığa uğrayan insanların hayatlarını kurtarabilirsin .En azından ben olsam böyle yapardım :D .Çocukça gelebilir ama mümkün .
dreamer8
28-01-2015, 04:36 PM
---Güzel yazıyorsun, duyguların samimi ve derinsin.
---Boş adam değilsin, sorguluyorsun, muhakeme yeteneğin iyi durumda.
---Soyut kelimeleri tam ayrımına varmadan ve çiğ bir biçimde, aynı cümle içerisinde fazlaca kullanman, durumunu olduğundan daha karmaşık gösterme eğilimde olduğun kuşkusuna itti beni.
---Paradoksal, kuramsal, döngüsel gibi kelimeler benim için hiçbir anlam ifade etmez.
---Konunu okuyan herhangi biri şikayetinin ne olduğunu anlayamaz.
---Bana kalırsa sen neden yaratıldığını, ne kadar seçim şansın olduğunu, ne kadar ömrün olduğunu, evrende kalıcı bir iz bırakıp bırakamayacağını, sahip olduğun zihinsel kapasiteyi dengeli bir biçimde kullanıp yeteneklerini açığa çıkarıp çıkaramayacağını sorguluyorsun.
---Dine mesafeli olduğun sürece bunların hiçbirinden tam bir tatmin duyamayacaksın, en fazla huzursuz bir Einstein olabilirsin ki o da seni tatmin etmez.
---Aynı sualleri kendime sordum ve doğruyu buldum. Varız, sonsuzuz, yaptıklarımızdan tek tek hesaba çekileceğiz, Tanrı var mı bilmem ama Allah var....
Namevt
18-02-2015, 09:58 PM
Merhaba, anlatamama kaygısı olmadan doğal bir şeyler yazmak istiyorum. Son giriş tarihin 2012, ancak gene de bu beni yazmaktan alıkoyamıyor.
Anlamamalarını anlamadım, süslü kelimeler kullanılmış evet ancak derdini göstergelerle anlatmışsın, halini düşünüp daha basit bir dille "kötülük yolunda en kötüsünü yaptım, ellerimle yönettim, yaptığım şeylerden dolayı utanç içerisindeyim ve bu utancımı aşıp bir yere varmak istiyorum" diyebilirdin. Dahiler her zaman takdir ister, biliyorum böyle bir şeyi hissedip açıklayamamak ve kullanamamak ve kullanıp amacına ulaşamamak nasıl hissettir. Düzeni hissediyorsun değil mi? Rolünü oynamak ister miydin? Yazdıkların bakarak rolünden çoktan çıktığını ve rolün senin için bir önemi olmadığını gördüm. Keşke görsen bu mesajımı, belki de öylesindir. Aynı şeylerden bahsedeyim, alınmaca yok, yerimde olsaydın sen de, bu yazının savurganlık misali yazılan birkaç cümleden ibaret olduğunu ve bunu sadece biraz ilgi görmek için yazıldığını, üstün hissetmenin güzel olduğuna varıp, normal bir insan tarafından yazılmış olabileceğini görebilirdin. Savurganlık dediğimi yanlış anlama lütfen, bana böyle hissettirdi. Yer yer siyah, savurgan ve kırılmış çizgilerin içinde hayal ettim seni. Golem, kendine ruhsuz demeni şimdi anlıyorum. Hepimiz topraktan büyüdük, düzenin içinde normal insanlar olarak kalıcı bir çizgi bırakmayıp küçüleceğiz ancak sen, ben ve bizler düzenin yolunu değiştirebiliriz. Gerçekten yararlı bir şeyler yapmak istiyorsan, hediyeni kullanıp bir şeyler başarmaya başla o zaman, normalleri yorma lütfen. Bu kadar bir insansan, ne yapman gerektiğini biliyorsun, sana burada söylemem gerekmiyor sanırım.
Keşke görsen bu mesajımı, sana ulaşmak istiyorum "Golem".