PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : depresyon mu?

Ssamz
13-07-2012, 01:37 PM
merhaba,
uzun bir süredir sürekli karamsarlık ve mutsuzluk durumu yaşıyorum. uykularım çok düzensiz. geceleri ne kadar yorgun olursam olayım uyuma problemi yaşıyorum. sabahları ise tam aksine yataktan çıkamıyorum. saatlerce yarı uyanık vaziyette yatakta yatıyorum. bunun yanında unutkanlık ve aşırı dikkatsizlik hayatımı olumsuz yönde etikiliyor. ailemle iletişim problemi yaşıyorum. sizce ilaç tedavisine ihtiyacım var mı? ne tavsiye edersiniz?

Deli Ruzgar
13-07-2012, 01:43 PM
bu tur sikintilari bende yasadim.. hatta oyle olmustuki hic uyumuyordum artik ve yataktan kalkicak gucum kalmamisti uyumadigim icin kac haftami yatakta yari uykulu olu vaziyette gecirdikten sonra psikologa gittim ilac verdiler ve boyle biraz olsun uyumaya basladim.. aslinda ilacin yaptigi sadece uyusturmak ve dusunmemi engellemekti.. sanada tavsiye ederim benim kadar asiri ileri gitmedne bu rahatsizliklarin psikologa mutlaka gidip ona derdini anlatmalisin.. ev doktorunada gide bilirisn o seni sikintilarina gore yonlendirecektir.

nokta.virgul
08-01-2013, 04:13 PM
sana tavsiyem kendini durdurmaman. kendini kötü hissediyor, odana mı kapanmak istiyorsun. o an hiç içinden gelmeyen bir şeyi yap. git annenin babanın yanaklarına bir öpücük kondur. bir arkadaşını ara. dışarı çık git markete canın ne istiyorsa al gel. bu dönemde yapabileceğin en iyi şey bu. iyi anlaştığın bir arkadaşın varsa ara ve sana senin iyi yönlerini anlatmasını iste. inan çok işe yarıyor, kendine güvenin geliyor aslında bildiğin ama duymak istediğin şeyleri duyduğun için. kendini meşgul edeceğin şeyler bul ve kaçacak bir limanın olsun hep. ilaç gibi şeyler tamamen çaresiz kalınan durumlarda sadece hissettiklerini bir an için unutturmaya yarar. kendini bu tür şeylere alıştırmak yerine üstesinden gelmeyi öğrenirsen hem güçlü bir insan olursun hem de bu tür dönemleri herkesten farklı olarak çok ender geçirirsin.

duygusuzk
18-04-2013, 02:06 PM
paylaşım için tşk.