PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : nasıl bu duruma geldim bilmiyorum

mezzaluna
03-07-2012, 11:17 AM
---------------------------------------------

mezzaluna
03-07-2012, 11:20 AM
--------------------------------------------

9 ŞUBAT
03-07-2012, 05:00 PM
bide hala çoğu kişinin ulaşamadığı şeyleri elde etmek isteme gibi düşüncelerim var bunlarla çok mutlu oluyorum facede erkeklerle konuşuyorum mesela birini kendime aşık etmek istiyorum bunu başarıyorum sonra o kişiden çok sıkılmaya başlıyorum ve iğrenmeye başlıyorum ancak yakışıklı olursa bu böyle olmuyo.s

İnsanların duygularıyla oynamak hiç hoş degil ,aynı olay seninde başına gelebilir o yuzden bu davranıştan vazgeç derim .

Aslında pekte kafaya takılacak bir sorunun yok ,bir çok ergen senin gibi gereksiz yere hayatı kendine zindan ediyor içine kapanıyor .

Hayatını başkaları içinmi ,yoksa kendin içinmi yaşıyorsun .Başkaları şunu der bunu der diye duşunme rahat ol ,kendin ol .Bir şeyi sen istedigin için yap ,başkaları ne duşunurse duşunsun boşver gitsin .

Gençliginin bu en guzel yıllarını boşu boşuna heba etme sonradan ileride çok pişman olursun .

Oncelikle yeni yeni ugraşlar bul kendine ,kuafore git saçına yeni bir stil ver hatta arzu edersen rengini bile degiştir .Sonrada içinden ne geliyorsa onu yap .Yaşam seni degil sen ,yaşamı yonlendir .

SeLf_ConTRoL
03-07-2012, 05:09 PM
kadin olsun erkek olsun insanlar tarafindan begenilmek herkesin hosuna gider.ama bunu kullanarak insanlari kendine asik etmek sIKILINcada terketmek seni basit bir kiz olmaktan ileriye goturmez.bu sekilde biri oldugunu goren yada dusunen hicbir erkek te seni bir omur yaninda tasiyabilecegini dusunmez. erkek arkadasinin olmayisinin sebebi buda olabilir.saclarini ve hatta rengini degistirmek sana iyi gelecektir.hayatindaki tum olumsuzluklari geride birak ve ileriye farkli bir sen olarak adim at.

mezzaluna
03-07-2012, 08:50 PM
ya insanlarla oynamak için yapmıyorum onlarla konuşurken gerçekten değer veriyorum ama bi süre sonra sıkılmaya başlıyorum. Hem böyle olduğumu çevremde kimse bilmiyo sadece netten tanıştıklarımda oluyo çünkü
Evet buna bi çözüm bulmak istiyorum çünkü kendimi değersiz ve salak gibi hissediyorum sanki insanlar beni böyle görüyo.s insanlarla oynamak veya kalp kırmak istemiyorum basit biri olduğumu düşünmeyin.s

giovanni
03-07-2012, 11:58 PM
Sen benim dişi versiyonumsun sanırım,anlattıklarının birçoğunu ben de yaşıyordum fakat ne bileyim burda bile yargılanırım,kötü insan muamelesi görürüm diye yazamadım hiç...

antepli
04-07-2012, 12:00 AM
bence bir problem yok. bütün kadınlar erkekleri baştan çıkarmak kendine aşık etmek ister. sen de bunu yapıyorsun.

Deli Ruzgar
04-07-2012, 12:15 AM
Eger gercekten bu durumdan rahatsiz iysen ki ben rahatsiz olduguna inaniyorum yoksa bunu burda paylasmazdin, Ozaman kendini sorustur dusuncelerini kagida yaz ve orda hatalarini bul, hatalarini hep goz onunde bulundur ve bunlari tekrarlamamaya gayret et. unutma sne eger baskalarin duygulariyla oynarsan gun gelir snein duygularinlada oynarlar. Senin diger kizlardan bir eksigin yok dis gorunus gecicidir unutma birgun sende yaslanicaksin. bir insanin dis gorunusu seni bir omur boyu mutlu etmez ama ruh guzelligi sana mezara kadar yeter. henuz 17 yasindasin tipki benim gibi. sence sevgili aramak yerine bir omuru beraber gecirebilecegin birini beklemen senin icin daha guzel olmazmi hem boyle yaptigin hatalardan uzak durursun. boyle yaparak inan gelecegini bitirirsin.. sana kardes tavsiyesi

mezzaluna
04-07-2012, 11:07 AM
Zaten artık kimseye bunu yapmıyorum oynamıyorum yani gerçekten sevebilceğim birini arıyorum.s
Psikologum dışında ilk defa birilerine anlatıyorum bende bunları çünkü burda kaybedebileceğim bişey yok bide burdakinler biraz daha anlayışlı ama normal çevremizdeki insanlar hemen yargılıyor hatta kaşar muamelesi yapıyor

belgin
04-07-2012, 12:16 PM
merhaba..Senin yaşındaki bireylerin dış görüntüsüne önem vermesi çok normal.aynı yaşda ki akranların genelikle böyle düşünür ve dış görüntüsünün iyi gözükmesi için elinden geleni yaparlar.çoğunlukla bu düşünce bir heves dir zaten.yaş ilerlediçe insanlar dış görüntüsüne önem verirler.ama bu takıntıdan çıkar artık.üstelik okb durumun var.bunlarda birleşince dış görüntüne takıntılı olman çok normal.dış görüntünle takıntılı olman kendine güvenini de engelliyor.çünkü herşey düzgün olsa bile sen emin olamıyorsun.okb nin genel sonuçlarından biri.temizlik takıntısı biri temiz olsa bile bundan kesinlikle emin olamaz ve temizleme türtüsüne engel olamaz.sen de dış görünüş öne çıkmış durumda.sen de kendini tatmin etmek için,diğer cinsin üstünde etkilerini görmen için bazı oyunlar oynuyorsun.bu durum yaşınında küçüklüğü yüzünden kendini kontrol etme olanağı bulamıyorsun.sen bunun yanlış olduğunu biliyorsun.yanlış olduğunu diğer üyeler de açıkladı zaten.benim bu konuda konuşmam gereksiz.ben bu konunun senin takıntılarından ortaya çıktığını söylemek istiyorum.ve bu konu kesinlikle senin tabirinle kaşarlıkla ilgisi yok.kaşar deyimi zaten düşünce kapasiteleri yetersiz ,edep duyguları ön plana çıkmamış bir kesimin deyimidir.senin durumunu bununla bağdaştıramayız.sende bağdaştırma sakın..
senin kendine yardım etme şeklini bizlere sorman çok mantıklı.çünkü sende ne yapacağını bilemiyorsun.dış görüntüne bu kadar takıntılı olmakdan vazgeçmeyi öğrenmen gerekir.sen gene bakımını yapacaksın.dış görüntünde değişiklikler uygulayabilirsin.arkadaşların dedikleri gibi ,kuaföre git.düzenlemeler yaptır.sana yakışacak saç rengi ayarlasınlar.alışverişe git.seni tatmin edecek kendine yakışan giysi ,takı olsun bir şeyler al.bunları yaparken kendin için bir şeyler yapabilme zevkine ulaş ve mutlu ol.kendini her yönden yetiştirebilme olanakları bulursan hem zamanını değerlendirmiş olursun hemde dış görüntüne olan takıntıların aklına gelmez.bol bol kitap oku.net de kendin için araştırmalar yap.bilgi kapasiteni artır.kendine bir ideal seç.meslek saibi ol.emin ol ki hayat çok acımasız.sen dış görüntünle meşgul olurken hayat sana bazı oyunlar oynayabilir.bunlara engel olmak için,kendini maddi ve manevi güç olarak geliştirmen gerekir.hayat tecrubesi olan birinden sana tavsiyedir bu.kendine iyi bir kaç arkadaş bul.bir şeyler baylaş.kurslara ve spora başla.sosyal çevren genişler.ve kesinlikle çevreden ne kadar olumsuzluk görürsen de aklına takmamaya çalış.sen onlar için değil,kendin için yaşa.kendin için bir şeyler yapmaya çalış.sen kendini geliştirdikden sonra herşey kolay olur zaten.özel birini bulursan ve sevgi hissedersen ,başka bir kendini iyi hissetme olanağıda bulşursun.dikkat et özel birisi dedim..herhangi biri değil yani..anlamışındır sanırım.kendini de bu kadar üzme..sen yapılmasını gerekenleri yap..gerisi kaderin işi...

mezzaluna
04-07-2012, 03:31 PM
okb den kaynaklanıyo olabilceğini hiç düşünmemiştim.s haklısın galiba teşekkür ederim herşey için hepinize arkadaşlar

9 ŞUBAT
04-07-2012, 03:59 PM
fakat ne bileyim burda bile yargılanırım,kötü insan muamelesi görürüm diye yazamadım hiç...

Kesinlikle bu şekilde duşunme ,herkes fikirlerinde özgurdur burası paylaşım sitesi hepimizin kendine gore dertleri var ve onları paylaşmak bir nebze olsun rahatlamak için buradayız .

Yargılanıcam diye önyargılı olma ,bu sitede öyle dertler yaşamış arkadaşlarımız varki ,hayat hikayelerini dinlesen benimki hiçbir şeymiş dersin ,o yuzden rahat ol .

damat
16-12-2012, 09:03 AM
Bence hayatında boş zaman bırakma daha gençsin. ilk 12 seneyi saymazsak (çocukluk dönemini) daha hayatın başlama çizgisindesin.Öncelikle ikili ilişkişlerde cinsiyet faktörünü kafandan çıkar ve herkese tekcins penceresinden bakmayı dene başlarda zorlanacaksın ama sonra düzeleceksin. başardığın anda aynalarda seninle barışacaktır emin ol. Unutma hayat yeniden başlatabileceğin bir oyun değil.