Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım edin
incibaykus
15-06-2012, 07:13 PM
işyerindeki arkadaşlarım beni dışlıyor, düşüncelerimi ciddiye almıyor. Beni rahatsız ediyorlar. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Benimle aynı işi yapan insan özellikle beni çok kızdırıyor ve üzüyor. Kendini bir şey sanıyor. Sanki senin hiç önemin ve değerin yok.
goffee 2
15-06-2012, 09:11 PM
Onlarla konuşmayı denedin mi?
Bu gibi şeyleri takmamalısın sen yine bildigin gibi devam etmelisin kötü niyetli değillerse zamanla anlayacaklardır.
9 ŞUBAT
16-06-2012, 05:09 PM
Öncelikle aramıza hoş geldin ,hiç canını sıkma .Bu gibi durumlar bir çok işyerinde yaşanmakta .
Senin yapacagın tek şey onların konuşmalarına kulak tıkayıp onları gormezden gelmen .Sen sana verilen gorevi en iyi şekilde yapmaya çalış ve mumkunse işinle ilgili konularda daha çok araştırma yapıp ,onlardan bir adım onde olmaya çalış bu sana ileride çok buyuk avantaj saglayacaktır .
Sık sıkda aramıza katılarak bizlerle paylaşımda bulunup psikolojik olarak rahatlarsın ,hemde neler yapabiliriz onu saptarız .Böylece bugunleri çok daha kolay atlatırsın .
Yeterki sen aramıza sık sık katılmaya bak .
geçecek
27-02-2013, 02:12 PM
önemli değil...onlarla konuş hiç geri çekilme.seni anlayacaktır merak etme
duygusuzk
18-04-2013, 02:00 PM
paylaşım için tşk.