PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Tecavüz ve Mağdurunun analizi

rainrain3535
29-05-2012, 09:02 AM
Aylardır Tecavüz hayatımın bir parçası oldu çünki aşık olduğum o kız malesef zamanında böyle bir olayın içine düşmüş ve bunu devam ettirmiş.

Nereden nasıl başlasam bilmiyorum ama şunu söylemek istiyorum aşık olduğum kız gittiğim kursta belli bir zaman takip ettiğim ve bu güne kadar hiç bu kadar hayran oldugum birisini bulamadığım birisi.Ben 31 o ise 23 yaşında(imam hatip mezunu babası din görevlisi ve ülkenin iyi üniversitelerinin birinden mezun).Kendisiyle tanımak istediğimde onunda benimle tanısmnak istediğini hemen farkettim aslında ve tanıstık günlerimiz güzel geçiyordu benden 2 defa durup dururken ayrılmak istedi birincisinde 1 saat sonra yine kendi aradı seni tanımak istiyorum diye ikincisindede 1 hafta sonra aradı.Ve ondan sonra devam ettik ben ansızın ailemle tanıstırdım ve cok mutluydum boyle bır kız buldugum ıcın.

Sonra bir gün evlilik konusu acıldıgında bana yazdıgı bır mesajda benım buyuk bır sınavım oldugunu ve bu sınavdan ya gecıp yada kalacagımı kaderımızı bu sınavın belırleyecegını soyledı ve gıttım yanına,kız bır sure bır sey anlatamadı ben saka yollu yoksa tecavüzemı ugradın dedıgımde malesef dogru tahmınede bulunduğumu anladım kısa bır sure agladı unıversıte yıllarında yolda gordugu bırıne adres sordugunu ve kısının bız ıslamı bır vakıftan burs verıyoruz vaadıyle kendısının telefon numarasını aldıgını ardından adamın bu ve bır arkadasına form doldurmak ıcın dısarıda bulustuklarını adamın daha sonralarıda telefonla kendısını arayarak cok guvendırıp kendısıne hoslandıgını soyledıgınden bahsettı.bır keresınde sabah adamın evıne kahvaltıya gıtmıs adam kendını dındar gosterıp neler neler anlatıp kızı kalndırmıs.Bu adam bakanlıkta calısan bırısı ustune ustluk ve zamanında mıllet vekıllıgı ıcın az oy sahıbı bır partıden aday olmus kazanamamıs.

Adam ok kadar guvendırmıs ve kandırmıskı bır aksam yıne evıne cagırmıs ve kız arkadasım gıttigınde ansızın adam tecavuz etmıs ve olan olmus malesef ardından adam yıne sakın sakın,bır sey olmaz herkezın basına gelıyor evlenebılırız senınle vb laflarla kızı sakınlestırmeye calısmıs.Kız arkadasım ozamanlar sıkayet ne demek bılmıyordum kımsem yoktu yapayalnızdım burda dıyor.neyse sonra adam tekrar aramıs ve kızı yenıden cagırmıs ve kız gıtmıs evıne yenıden (kız artık kızlıgını kaybettıgı ıcın kendını zorunda hıssedıyor tek kurturulusu adamda goruyor adam ne derse yapıyormus.)neyse 8 ay gıbı bır sure adam 2 haftada bır arayıp cagırıyormus bu kızda zamanla adama baglı hıssettıgınden arıyormus zaman zaman,hatta kızın arkadaslarının bu kızın babası yasında bırıyle neden bırlıkte oldugunu anlayamıyorlarmıs,bır sure sonra kız adamın evınde cocuk resmı gormus adam bosandıgı esınden oldugunu soylemıs ama adam evlı ozamanlar bu bır sure kuslük olsuturmus kızla adam arasında sonra adam alttan gırmıs ustte cıkmıs yıne kızı kandırmıs ama bu sefer daha seyret ayda bır gorusmeye baslamıslar 6 ayda boyle gecmıs sonra bır gun adamın telefonunu bır bayan acınca bu olay tamamen bıtmıs.kızı daha sonra bır kere dısarıda gorusmek ıcın cagırmıs ve gorusmusler helallık falan ıstemıs sonrada bır defa daha cagırmıs ama adam gelmemıs kızı yıne eve cagırmıs kızda sınırlenıp gıtmıs ve adama hakaretler etmıs cıkarken adam yenıden sahıp olmaya calısmıs kız bu sefer buyudugu ve cesaret geldıgı ıcın bagırmaya baslamıs ve cıkmıs gıtmıs,sonrada adam zaman zaman aramalarına devam etmıs ama kız gıtmemıs,

Kız bana bunları parca aprca anlattı yanı

ilk asamada tecavuz oldu dedı ve bana adamın evı dıye baska bır yer gosterdı
ıkıncısınde tecavuz oldu gorusmeye devam ettım ama 1 gece adamın yanında kaldım en con 8-10 kere gorusmusumdur dedı
ucuncusunde ıse genel cerceveyı anlattı daha sonrakı zamanlarda zorlamamla ayrıntıları anlattı.

Ben artık ne yapacagımı sasırdım boyle bır durumun olması mumkun mu?

Nasıl bır adalettır bu?

anduril
29-05-2012, 10:06 AM
size pm atıyorum lütfen kız arkadaşınızın bana ulaşmasını sağlayın

rainrain3535
29-05-2012, 10:24 AM
Özelden size pm attım ama dediğim gibi aslında o bu durumu unutmuş hatta çok mutlu taki bana anlatana kadar şimdi ben çıkarıyorum sorunları hatta olayın doğru olup olmadığı konusunda endişeleniyorum.

Kimene
29-05-2012, 01:16 PM
Bu hikaye de garip olan seylermi var,banami oyle geldi?
Ornegin:
-Kiz arkada$iniz size bir sinavdan bahsediyor,sizin akliniza direk tecavuz geliyor.
Bu cok enteresan geldi bana..
-Adam,kiz arkada$iniz guvenini kazanmi$.Oylesine bi guven olu$mu$ ki,olay evde sabah kahvaltilari, aksam yemeklerine kadar ilerlemi$.Ve adam aniden"tecavuz" etmi$..
Bu aniden tecavuz, nasil bir durum oluyor,bunuda anlamakta zorlandim..
-Kiz arkadasina evlilk vadi var,bu yuzden gorusmeler devam etmis..
Ama diger yandan caresizlikten gorusuldugu idda ediliyor..
Uzgunum, ama bu hikaye konusunda ben yorumsuz kalsam daha dogru olucak..

rainrain3535
29-05-2012, 02:22 PM
Aklıma direkt tecavüz gelmiyor,ben yanına gittiğimde 20 dk kadar bir süre soyleyemedı ben ısrar ettıkce soylemedi bende şaka yollu tecavüzmğ yoksa diye güldüm ama malesef doğru cıktı.
-Adam hatta babası yasında aralarında 18 yas fark var en az,evet hatta sabah kahvaltısına form doldurdugu arkadasıyla beraber gıdıyorlarken kız vazgecmıs donmus ama bu gıtmıs.Bır aksam kız yıne adamın evıne gıtmıs ama adam cok guzel laflar kendını cok dındar gostermeler devlet kurumunda calısıyor,bır partıden mıllet vekılı adayı olmalar kıza cok guven vermıs ve kızında ılgı gormek hosuna gıtmıs.Ve adamın evıne gitmiş ve bu olay gerçekleşmiş.
-Bu evlilik vaadi kahvaltı esnasındada var hatta biz seninle imam nikahıyla yasayalım soyle yasayalım boyle yasayalım ben sende cok hoslandım.(ama bu kız gercekten saf ınsanlnarın agızlarından cıkan seylere cok guvenıyor ve Allah kitap dedinmi ağzı acık bakıyor dınlıyor konusmayı cok sevıyor siyasetı vakıf dernek ıslerını cok sevıyor)
Olay olduktan sonrada evlenebılırız gıbı laflar edıyor adam ve yıne cok ıyı konusmalar yapıyor kız zaten saf.

Ben yorum yapmayın diye değil fikir almak için yazdım lütfen yorumlarınızı rica ederim.Ben çok sevdiğimden gerçekleri göremiyor olamıyorbılırmıyım?

Hatta dava acıcaktık olaylar aynen anlattıgım gıbı dıyor eger yalan soylese hukukı bır ıse gırermı durum?

serena
29-05-2012, 02:30 PM
sana 2 sorum var bu kızın böyle bişey yaşaması seni rahatsız ediyomu o bu durumu atlatmış sende bunu atlatabilcekmısın ilerde bunu sorun edicekmısın sen

rainrain3535
29-05-2012, 02:44 PM
sana 2 sorum var bu kızın böyle bişey yaşaması seni rahatsız ediyomu o bu durumu atlatmış sende bunu atlatabilcekmısın ilerde bunu sorun edicekmısın sen

Ben bu olanları kafamda şekillendiremiyorum nasıl olurda boyle bır kızın basına gelır dıye,cunkı arkadaslarınıda tanıyorum ve hepsı bası ortulu kapalı ve dınlerıne cok duskun ınsanlar,hatta bır tanıdıgımıza actık konuyu yardımı olabılırmı dıye o kısı hala saka yapıyoruz sanıyor.

Ben buna alısırmıyım bır sey dıyemıyorum bazen normal oluyorum bazen cok kotu oluyorum...İş hukuksal boyuta kadar gelıcekti ve bu kız yalan soyluyor olsaydı kacardı bu pozisyonda eger tecavuz olmasaydı.

rainrain3535
29-05-2012, 02:45 PM
Bencede...
Eve gitmeler felan...ve şimdi mutlu olmalar...Bulmuş seni kafasına göre...yaşadıklarınıda Tecavüz olarak tanımlıyor.Hani bir kere olsa dicem tamam...

Bu kız en ufak seyle mutlu olabılen bır kız cocuk gıbı,test cozerken test bıtınce sayfayı cevırıp arkadasına cocuk gıbı resım yaparken gordum,evde hat sanatı calısıyor,dolmusta bırı yer verdıgınde ay ne kadar ıyı bırı dıyor.dun aksam arkadaslarını ozledıgınden bahsettı..

serena
29-05-2012, 02:50 PM
Ben bu olanları kafamda şekillendiremiyorum nasıl olurda boyle bır kızın basına gelır dıye,cunkı arkadaslarınıda tanıyorum ve hepsı bası ortulu kapalı ve dınlerıne cok duskun ınsanlar,hatta bır tanıdıgımıza actık konuyu yardımı olabılırmı dıye o kısı hala saka yapıyoruz sanıyor.

Ben buna alısırmıyım bır sey dıyemıyorum bazen normal oluyorum bazen cok kotu oluyorum...İş hukuksal boyuta kadar gelıcekti ve bu kız yalan soyluyor olsaydı kacardı bu pozisyonda eger tecavuz olmasaydı.

aslında böyle şeyler en çok dine yatkın olan kişilerin başına gelir nedeni dini insanlar kendilerini yeniliklere kapatıyolar yada kötü insanların olabilcegini pek düşünmezler kendin söyledin kızı inandırmak için herşeyi yapmış öyle insanlar varki dışta adeta dini biri gibi gözükür ama içi islamın i bile yoktur sana bir örnek isim cübbeli ahmet hoca adam dışarda allah allah diyodu içinde allahın a bile yok

rainrain3535
29-05-2012, 02:57 PM
aslında böyle şeyler en çok dine yatkın olan kişilerin başına gelir nedeni dini insanlar kendilerini yeniliklere kapatıyolar yada kötü insanların olabilcegini pek düşünmezler kendin söyledin kızı inandırmak için herşeyi yapmış öyle insanlar varki dışta adeta dini biri gibi gözükür ama içi islamın i bile yoktur sana bir örnek isim cübbeli ahmet hoca adam dışarda allah allah diyodu içinde allahın a bile yok

Basta soyledıgıne katılıyorum ancak en son verdıgın ornek hala hukuksal surecte o yuzden bır sey demıyorum.

serena
29-05-2012, 03:11 PM
Basta soyledıgıne katılıyorum ancak en son verdıgın ornek hala hukuksal surecte o yuzden bır sey demıyorum.

bilemicem ama o adama güvenmiyorum ben medyaya çıkan çoğu kişiye güvenmem ama başka örnek veriyim nihat hatipoğlu var bu kişi benim çok beğendigim bir kişi sana önerim bunu eğer sorun ediceksen kızdan ayrıl derim

rainrain3535
29-05-2012, 03:15 PM
Ayrılmak okadar kolay olmuyor,yapabılsem yapardım ve kızda yapabılse gıderdı cunku uzun zamandır huzursuzluk yasıyoruz.

Kimene
29-05-2012, 03:21 PM

Olaylara objektif bir baki$ geli$tirmek istiyorsaniz,oncelikle;taraflarin ya$am $ekilleri,inanc boyutlari gibi konulardan uzaklasip,kiz arkadasinizin karakteristik ozeliklerine odaklanin.
Sizce o ne kadar durust, ne kadar guvenilir?Bunlari sorgulayin
Daha sonra;sonuc ne cikarsa ciksin, bu insanin yaninda olabilicekmiyim diye sorun kendinize.
Olaylari belki de ikinci $ahistan (sizden) dinledigimiz icin, ben cok tatminkar bulmadim.Elbette benim ne dusundugumun cok onemi yok.Onemle olan,sizin ne dusundugunuz,olay yargiya intikal ederse yarginin nasil bir karar verecegidir..

rainrain3535
29-05-2012, 03:27 PM
Kızın karakteri kendini birilerine cabuk kaptırıp ınanabılen,ve guvendıgı kısıyle ne olursa olsun beraber olmaktan korkmayan bır yapısı var.Korkmamak derken düşünmüyor sonucunu ,cocuk ruhlu ama cevresı hep soyle sanıyor ev arkadasları harıc,agır baslı cok duzenlı edeplı mılletın hayran hayran baktıgı bır kız,hatta devletın onemlı kademelerıne yenı atanan ınsanlarıyla bıle evlendırılmek ıstendıgıne sahıdım ınsanlar bu kadar guvenıyorlar bu kıza,ev arkadaslarıda benım gıbı dusunuyor cocuksu ve kendını cabuk kaptıran.Yargı olayını kızın soyledıklerı yargıya ıntıkal edecegı ıcın yalan olması az bır ıhtımalmıs gıbı gelıyor,zira avukat vs heryeı bulduk ıs dava acılma safhasına geldı.

Ben yapabilirmiyim bilmiyorum,bazen oluyor bazen olmuyor....

Kimene
29-05-2012, 03:35 PM
Kızın karakteri kendini birilerine cabuk kaptırıp ınanabılen,ve guvendıgı kısıyle ne olursa olsun beraber olmaktan korkmayan bır yapısı var.Korkmamak derken düşünmüyor sonucunu ,cocuk ruhlu ama cevresı hep soyle sanıyor ev arkadasları harıc,agır baslı cok duzenlı edeplı mılletın hayran hayran baktıgı bır kız,hatta devletın onemlı kademelerıne yenı atanan ınsanlarıyla bıle evlendırılmek ıstendıgıne sahıdım ınsanlar bu kadar guvenıyorlar bu kıza,ev arkadaslarıda benım gıbı dusunuyor cocuksu ve kendını cabuk kaptıran.Yargı olayını kızın soyledıklerı yargıya ıntıkal edecegı ıcın yalan olması az bır ıhtımalmıs gıbı gelıyor,zira avukat vs heryeı bulduk ıs dava acılma safhasına geldı.

Ben yapabilirmiyim bilmiyorum,bazen oluyor bazen olmuyor....
Sizin yorumlarinizdan anladigim kadariyla, bu iliskinin gidi$atini hakimin ikna olup olmamasi belirliycek.Eger ki hakim ikna olur ise,sizde vicdanen ikna olup bu ili$kiyi surduruceksiniz.Olmaz ise, muhtemelen biticek bu ili$ki.Yaniliyormuyum?

rainrain3535
29-05-2012, 03:41 PM
Aslında bu iş yargıya gidemeyecek zira ortada delil yok cunkı olay neredeyse 3 yıl once gerceklesıyor.İlişkiyi nasıl bitirebilirim bilmiyorum onu cok sevıyorum ailemin içine kadar soktum.Cevremdeki herkez biliyor ilişkimizi.Onunlada olmuyor onsuzda olmuyor.Ama eger bırakırsam o adamla aynı sehırde oldugundan adam bunu aradıgımdan yıne bu durumu adamın baskısı ve evlenıcez umuduyla tekrar adamın yanına gıtmesınden korkuyorum ben yapamasamda en azından omrumun sonuna kadar gozumun onunde olsun dıyorum.

Kimene
29-05-2012, 03:51 PM
Aslında bu iş yargıya gidemeyecek zira ortada delil yok cunkı olay neredeyse 3 yıl once gerceklesıyor.İlişkiyi nasıl bitirebilirim bilmiyorum onu cok sevıyorum ailemin içine kadar soktum.Cevremdeki herkez biliyor ilişkimizi.Onunlada olmuyor onsuzda olmuyor.Ama eger bırakırsam o adamla aynı sehırde oldugundan adam bunu aradıgımdan yıne bu durumu adamın baskısı ve evlenıcez umuduyla tekrar adamın yanına gıtmesınden korkuyorum ben yapamasamda en azından omrumun sonuna kadar gozumun onunde olsun dıyorum.
Belki haddimi a$mis olucam,, fakat soylemeden de edemiycem.
Sizin,hisettiginiz duygu sevgi degil acima...
Ayrica "evlenicez umuduyla,tekrar adamin yanina gitmesinden korkuyorum" cumleniz du$undurucu.Bence, bu cumleyi size yazdiran ruh halinizi bir sorgulayin.Bunu yaparken de, kiz arkada$inizin, cocuksu tavirlari,cabuk ikna olmasi gibi bahanelere siginmayin..
Bu cumle buram,buram guvensizlik kokuyor...

rainrain3535
29-05-2012, 04:24 PM
Belki haddimi a$mis olucam,, fakat soylemeden de edemiycem.
Sizin,hisettiginiz duygu sevgi degil acima...
Ayrica "evlenicez umuduyla,tekrar adamin yanina gitmesinden korkuyorum" cumleniz du$undurucu.Bence, bu cumleyi size yazdiran ruh halinizi bir sorgulayin.Bunu yaparken de, kiz arkada$inizin, cocuksu tavirlari,cabuk ikna olmasi gibi bahanelere siginmayin..
Bu cumle buram,buram guvensizlik kokuyor...

Acıma tabıkı var cok uzuluyor acıyorum kızın kaderıne ama kızı cok sevıyorum yanlıs anlasıldı yazdıklarım.Evet ben oyle dusunuyorum kız gıdebılır zıra adam evlenme vaatlerıyle kızı kandırıp cok guzel laflar koyuyor kızın onune.

9 ŞUBAT
29-05-2012, 06:55 PM
Malesef böyle şeyler çok sık oluyor ,ama çeşitli nedenlerden dolayı gizlenmek zorunda kalınabiliyor.Buda çogu zaman kişide travmaya neden oluyor .

Ama anladıgım kadarıyla arkadaşın bunu aşmış ,tum sorun sende .Aşık oldugunu söyluyorsun ama aşkının gucu bu sorunu unutabilmene yardımcı olabilecekti .

Bunu çok iyi duşunmen lazım ,aradan yıllar da geçse insan her şeyi kolay kolay unutamıyor ,eger bu konuda kendine guveniyor ve evlendiginizde bir sorun oldugunda bu olayı eşinin yuzune vurup onu rencide etmeyecegine inanıyorsan bu ilişkiyi surdurmende sakınca yok .

Ama şunu asla unutma bu olay kafanda yaşadıgı surece ,ömur boyu sırtında yuk olucak ve en kuçuk tatsızlıkta bunu yuzune vuracak ,bir şekilde intikam aldıgını hissediceksin .

Tum bunlara dayanabilecekmisin ?

rainrain3535
30-05-2012, 07:44 AM
Malesef böyle şeyler çok sık oluyor ,ama çeşitli nedenlerden dolayı gizlenmek zorunda kalınabiliyor.Buda çogu zaman kişide travmaya neden oluyor .

Ama anladıgım kadarıyla arkadaşın bunu aşmış ,tum sorun sende .Aşık oldugunu söyluyorsun ama aşkının gucu bu sorunu unutabilmene yardımcı olabilecekti .

Bunu çok iyi duşunmen lazım ,aradan yıllar da geçse insan her şeyi kolay kolay unutamıyor ,eger bu konuda kendine guveniyor ve evlendiginizde bir sorun oldugunda bu olayı eşinin yuzune vurup onu rencide etmeyecegine inanıyorsan bu ilişkiyi surdurmende sakınca yok .

Ama şunu asla unutma bu olay kafanda yaşadıgı surece ,ömur boyu sırtında yuk olucak ve en kuçuk tatsızlıkta bunu yuzune vuracak ,bir şekilde intikam aldıgını hissediceksin .

Tum bunlara dayanabilecekmisin ?

Ben ne yapabileceğimi bilmiyorum çünkü zaman geliyor yapabilirim diyorum zaman geliyor yapamıcam diyorum.Onunlada olmuyor onsuzda olmuyor bazen bu benim tek basıma tasıyıp,kaldırabılecegım bır yukten fazlasıymıs gıbı gozukuyor...

rainrain3535
30-05-2012, 07:45 AM
Allah yardımcın olsun...Sen büyük bir belanın içindesin.Davalar seni daha da mutsuz edecek...Şu an bunu sevgin için yapıyorsun ama...hüsran olacak sın...

Husran olacaksın derken?

9 ŞUBAT
30-05-2012, 06:55 PM
Ben ne yapabileceğimi bilmiyorum çünkü zaman geliyor yapabilirim diyorum zaman geliyor yapamıcam diyorum.Onunlada olmuyor onsuzda olmuyor bazen bu benim tek basıma tasıyıp,kaldırabılecegım bır yukten fazlasıymıs gıbı gozukuyor...

Taşıyamıyaksan eger ,bu sevdadan vazgeç .Çunku evlilikte oyle anlar geliyorki insan bir anda patlıyor ve istemesede eşini kıracak sözler söyluyor ve genelde bu sözler geçmişle alakalı oldugundan çok daha agır geliyor insana .

O yuzden çok iyi duşun taşın .

mustafakartal
30-05-2012, 10:49 PM
davadan hiç bir sonuç alamazsanız çünkü hakimi tecavüz oluğuna asla ikna edemezsiniz ki bence de bu kesinlikle tecavüz değil.
tecavüzden sonra kadın tecavüz edene bağlanmaz. tersine ondan tiksinti duyar.
sen tecavüz lafını unut çünkü ortada tecavüz filan yok. kız adama bağlanmış yani bence ona aşık olmuş ama adam evli oluğu için devamı gelmemiş. olay bu kadar basit.

anduril
31-05-2012, 02:19 PM
davadan hiç bir sonuç alamazsanız çünkü hakimi tecavüz oluğuna asla ikna edemezsiniz ki bence de bu kesinlikle tecavüz değil.
sen tecavüz lafını unut çünkü ortada tecavüz filan yok. kız adama bağlanmış yani bence ona aşık olmuş ama adam evli oluğu için devamı gelmemiş. olay bu kadar basit.

yahu bu bir nevi stockholm sendromu bence.. stockholm sendromunda kaçıran kişiye aşık olunur burdada ona benzer bir durum var

bocukk
31-05-2012, 04:28 PM

Kesinlikle bu söylemlere katılıyorum. Bir kadın, güvenmediği bir erkeğin evine gitmez bu ister arkadaş olsun, ister sevgili. Adamın dini yönüne güvenmesi ise daha üzülünecek bir boyut. Kız arkadaşının sana tecavüzle başladı diye anlattığı şey bildiğin ilişkiye dönüşmüş, adam kız arkadaşını kandırmış vs o ayrı konu. Burada konu kız arkadaşın anladığım kadarı ile kendisinden büyük bir adamla sadece cinsel birliktelik değil, ilişki de yaşamış. Sevmiş, sevilmiş, bağlanmış bunlar ayrı konular.

Buradaki asıl mesele, senin bu durumu kabul edebiliyor olman. Kendine acımasız olma her şeyin başında, korkularla yaşayabilir misin, ya da güvenebilir misin sevdiceğine bunu düşün bence.

Seninki gibi olmasa da benzeri bir süreci yaşadım ben, kızın bir ilişkisi olmuştu. Ama durumdan yaşadığı pişmanlık, bana olan tavırları, artık hayatına benimle yön vermek konusundaki kararlılığı bendeki soru işaretlerini bitirdi. 9Şubat ve diğer arkadaşların zaman zaman paylaştıkları telkin edici mesajlarda yardımcı oldu elbette.

Önceleri yakıştıramadım, nasıl yapar dedim, adamı bulup ağzını yüzünü kırmak istedim. Sonra geçmiş geçmişte kalmış, önemli olan benim bakışım ve sevgilimin benimle hayatı yaşama isteğindeki kararlılığı görünce hepsi geçti, gitti. Zaman zaman aklıma geliyor, şöyle aslan gibi bir sarılıyorum geçiyor. Affetmek benim haddim midir bilinmez ama ben geçmişini değil, benimle geleceğini sorguladım ve mutlu olacağımı düşünüyorum. Sen de bunu yapacaksın dostum. Kızdığın bir anda bu durumu ima edersen ya da benzeri bir durum olursa hayat hem sana hem sevgiline işkence olur.

iLgiNc
01-06-2012, 02:43 AM

Yani bu tecavuzcu kisi, simdilik sizin iliskinize saygi duydugundan, bayanin bo$a cikmasinimi bekliyor yeniden tehdit etmek icin?

iLgiNc
01-06-2012, 02:49 AM
yahu bu bir nevi stockholm sendromu bence.. stockholm sendromunda kaçıran kişiye aşık olunur burdada ona benzer bir durum var
Hikayede kacirilmak yok, bayan kendi ayagiyla gidip kahvaltilar, yemekler yiyor, boyle bir olayi stockholm sendromuna benzeterek yasadigi tuhaf iliskiyi aklamaya calismak dogru degil.

anduril
01-06-2012, 03:19 AM
Hikayede kacirilmak yok, bayan kendi ayagiyla gidip kahvaltilar, yemekler yiyor, boyle bir olayi stockholm sendromuna benzeterek yasadigi tuhaf iliskiyi aklamaya calismak dogru degil.

hikayede kaçırılma var demedim sadece stockholm sendromuna benziyor dedim.. stockholm sendromunda kaçırılan kişi kendisini kaçırana bağlanır burdada kişi tecavüzcüsüne bağlanmış

ben aklamaya çalışmıyorum olayın analizini yapıyorum.. olayda kişi istemesede tecavüzcüsüne bağlanmışş

iLgiNc
01-06-2012, 04:20 AM
:) Stockholm sendromunu elbette biliyorum, hikayede o kadar cok celiskiler var ki, analiz etmen cok cesurca.

anduril
01-06-2012, 04:32 AM
:) Stockholm sendromunu elbette biliyorum, hikayede o kadar cok celiskiler var ki, analiz etmen cok cesurca.

iyide benim çıkardığım sonucu herkes çıkarabilirki =) hikayedeki çelişki ise beni ilgilendirmiyor.. sonuçta biz burda yazılan şeyin doğru olduğunu kabul edip yorum yapıyoruz yalan yazan kendini kandırır

iLgiNc
01-06-2012, 04:39 AM
iyide benim çıkardığım sonucu herkes çıkarabilirki =) hikayedeki çelişki ise beni ilgilendirmiyor.. sonuçta biz burda yazılan şeyin doğru olduğunu kabul edip yorum yapıyoruz yalan yazan kendini kandırır

Bu konuda tartisma yaratmak amacinda degilim, fakat sorunda zaten yazilan seyin dogrulugunu kabul ettigin halde, vardigin sonuc :)

Iyi geceler.

anduril
01-06-2012, 07:36 AM
Bu konuda tartisma yaratmak amacinda degilim, fakat sorunda zaten yazilan seyin dogrulugunu kabul ettigin halde, vardigin sonuc :)

Iyi geceler.

tartıştığımız kanısında değildim ya neyse kendin bilirsin

rainrain3535
04-06-2012, 10:35 AM
Benim yazdıgım seyler kız arkadasımın bana anlattıgı olaylardan ibaret.Kimi zaman düşündüğümde evet gitmiş kendi yapmıs diyorum kimi zaman düşündüğümde kandırılmıs ve zorla olay olmus ve daha sonrasındada mecbur kalmıs dıye dusunuyorum.Bu adamdan sonra unıversite bittiğinde bir cocukla tanıstıgını soylemıstı ve tanıstıran kısılerınde bır cemaatte baglı kısılerın oldugunu soylemıstı ama dun ogrendımkı cocukla facebook tan tanısmıs ve cocuk buna demıskı bız soranlara cemaat tanıstırdı derız face den tanıstıgımızı soylersek garıpsenır demıs bu da o yuzden boyle soyleyıp duruyormus bana.Ayrıca kızın face hesabında tanımadıgı erkekler var arkadasları arasında,soruyorum bu kım nerden ekledın dıye bılmıyorum dıyor acıklayamıyor eklemıs benı demekkı dıyor.

rainrain3535
04-06-2012, 10:39 AM
Ve sunuda ogrendım adamı nkardesı ıslamı vakıfların bırınde sohbet organızasyonu yapab bırıymıs,bu adamın telefonunda kardesının telefonunu almıs ve bu adamın halı ne olucak dıye konusmus adam buna keske senden bır kopya daha olsaydı demıs bu da kalkmıs gıtmıs ama daha sonra adamla dısarda 2 defa falan konusmuslar genel konular hakkında ve adam bu kızın cevresını kullanmıs sohbetlere dınleyıcı bulmak ıcın,ve bunların hıc bırını acıklayamıyor bu kız.bu kız bu adamlara guvenerek bır seyler yasamıs bunları cevresı genıs bana faydaları dokunur dıye sonra bakmıs adam evlı ayrılmıs ve bu hıkayelerımı yazıyor acaba...

Kimene
04-06-2012, 03:59 PM
Siz,sorunu anlatirken;surekli taraflarin dini inanc yapilari,yasam tarzlarina odakli konusuyorsunuz.Bunun nedenini anlayamadim gitti.Surekli,tarikatlar, cemaatler,Islami vakiflar...Arkada$im, ortada bir yanli$ varsa, bu sahislarin karakterleri, ahlak olculeri ile ilintilidir.Bu sorunu Islamla ili$kilendirmekten vaz geciniz..
Siz, kiz arkada$iniza guvenmiyor, bu ili$kiyi bitirmek istiyorsunuz ve bizlerden beklentiniz vicdaninizi rahatlaticak yanitlar vermemiz..
Bizler daha once ki yanitlarimizda, fikirlerimizi sizinle paylastik.Artik karar sizin...

rainrain3535
05-06-2012, 04:04 PM
Sanıırm kızın durumunu ailesine anlatmam gerekiyor başta,zira kendi evlatları ne kadar kızsalarda durumu bilmeliler....

balık
05-06-2012, 08:54 PM
Kızın midesinde bir problem görüorum. Kendine tecavüz eden adamla daha sonra ilişki yaşamış gene evine gitmiş gelmiş... Her şeyi ona duyduğu güven ve evlenme vaadiyle anlatıyor da...
Hepsini geç, kız adamın tecavüzüne uğramış, onla ilişki yaşamış şu olmuş bu olmuş... Tüm her şey olup bittikten snra sen şu anına bak, kendine tarafsızca sor, ben bu kıza güveniyor muyum diye. Aldığın cevap evetse yoluna devam et...

balık
05-06-2012, 08:55 PM
"hayır"sa, gelecekte bu ilişkinin döneceği hali sen zaten şimdiden biliyorsundur... Kolay gelsin.

dunganga
05-06-2012, 11:06 PM
ben mesleğim itibarıile pek çok tecavüz maduru görüp pek çok tecavüzcü yakaladım. tecavüz madurları hakkında söyleyebileceğim, bitik vaziyette oluyorlar artık hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağı anlaşılıyor, yaşayan ölü gibi oluyorlar ruhları yara alıyor. öldürülmüş olsalar okadar zarar görmezler o derece. anlatılamaz.

tecavüzcülere gelince. bunları içeri atıyoruz birkaç seneye çıkıyorlar, hatta hastanelerde kırallar gibi bakılıp sözde tedavi edileni bile var. ama ben bunnarı tanıyorum bunlar hasta ruhlu asla düzelemezler, serbest bırakmak demek bir hayatın daha sönmesi demek. teşke kanunlar bunları adalete tesl,im edeceksiniz demese teşke beynine sıkın bunların dese adalet. tecavüzcüler sadece o şekilde cezalandırabilinir. başka çaresi yoktur.

bocukk
06-06-2012, 02:35 PM
Bir kere daha söylüyorum, olaylarda ciddi manada tutarsızlıklar var.

Sen güvendikten, ömrümü bu kızla geçirebilirim dedikten sonra kim ne demiş, ne etmiş kıymeti yok. Bu sebeple iyi ölç, tart, biç.. Bu şekilde giderse sonrasında sen üzülürsen daha bir kötü olur diye düşünüyorum. İnanç insanın önce yüreğinde olacak, vakıflar, sohbetler vsler ölçü olamaz bence. Her inandım vs diyen de güvenilir olacak diye bir kaide yok.

mustafakartal
06-06-2012, 03:27 PM
ben mesleğim itibarıile pek çok tecavüz maduru görüp pek çok tecavüzcü yakaladım. tecavüz madurları hakkında söyleyebileceğim, bitik vaziyette oluyorlar artık hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağı anlaşılıyor, yaşayan ölü gibi oluyorlar ruhları yara alıyor. öldürülmüş olsalar okadar zarar görmezler o derece. anlatılamaz.

tecavüzcülere gelince. bunları içeri atıyoruz birkaç seneye çıkıyorlar, hatta hastanelerde kırallar gibi bakılıp sözde tedavi edileni bile var. ama ben bunnarı tanıyorum bunlar hasta ruhlu asla düzelemezler, serbest bırakmak demek bir hayatın daha sönmesi demek. teşke kanunlar bunları adalete tesl,im edeceksiniz demese teşke beynine sıkın bunların dese adalet. tecavüzcüler sadece o şekilde cezalandırabilinir. başka çaresi yoktur.

amerikada tecavüzcülere kimyasal kısırlaştırma uygulanıyor.

rainrain3535
07-06-2012, 09:49 AM
Hikayede çok fazla tutarsızlık var ve ben durumu kızın ailesine en azından annesine anlatmayı planlıyorum bunu kaldırabilirmiyim bilmiyorum kızın ciddi bağlanma problemi var yani birisi ona güzel şeyler söylediğinde kendini kaptırıp gidiyor.Hiç bir şekilde yaptığı söylediği şeyleri sorgulamıyor.Örneğin benimle beraberken şuan ne söylesem yapıyor çok fazla itaattar durumu geliyor.

Tecavüz durumu sanırım ispatlanamayacak gibi zira hiç bir delil yok,adamın yaptığı yanına kar kalıcak eğer bu olay doğruysa ve diğerlerinede yapmaya devam ediyor nereye şikayet edebilirim bilmiyorum.

Kimene
07-06-2012, 02:29 PM
Hikaye tutarsiz, siz tutarsiz.. Bence de siz bu hikayeyi yeniden kurgulayin, biz sil bastan tartisalim:)

rainrain3535
07-06-2012, 04:37 PM
Hikaye tutarsiz, siz tutarsiz.. Bence de siz bu hikayeyi yeniden kurgulayin, biz sil bastan tartisalim:)

Kurgulayın derken bunu benim kurguladığım bir olay olarak mı görüyorsunuz.Eğer öyleyse ya benim bunu yazdığım yer yanlıs yada siz yanlıs yerdesiniz...:(

Symphonic
07-06-2012, 05:12 PM
Öyle demek istemedi sanırsam sadece bir anlık öfke sinir üzüntünüzle olayları yalnış aktardınız düzeltin eksik olmadan öyle yazın bizde öyle tartışalım demek istedi.

rainrain3535
20-06-2012, 12:03 PM
Kusura bakmayın bilgisayar başında olamadığımdan dolayıo bakamadım,herşey anlattığım gibi sinirle yazmadım süreç aynen böyle ama beşkide ben konduramadığım için gerçekleri görmek istemiyorum..

Chosen20
09-07-2012, 07:51 AM
Sırf Bu konuya cevap yazmak için üye olduğumu belirtmek istiyorum öncelikle ....

Rainrain3535 üstad 31 yaşındasın, ama daha önce sanırım hiç kız arkadaşınız olmadı olduysada 1 veya 2 tane kısa süreli oldu; bu o kadar bariz ki...
Yani kızın nasıl bi kız olduğunu zaten söylemişsin; Herşeye çabuk inanan gel deyince gelen git deyince giden saf bi kız diyosunuz. Kız dediğin azcık ağırdan satmalı kendini herşeye tamam diyosa orda bir sorun vardır. Neyse.
Asıl mevzu "tecavüz" olayı. Ortada tecavüz felan yok. Kimse yolda gördüğü kişinin evine gitmez 2. 3. buluşmada... Sabah kahvaltısında Evlilik konuşmaları kur yapmalar felan, akabinde akşam yemeği ve seksle sonlanan ilişki var ortada. Şimdi buna Tecavüz dedi anladık; ya sonrası ? Herhalde güzel geldi ki sürekli gidip adamla yatmış 14 ay boyunca ? Yahu yapmayın lütfen biraz uyanık olun ...

Facebooktan tanıstığı halde sana yalan söylemiş, tanımadığı insanlar varmış falan filan... Bahse girerim o facebook u biraz daha karıştırsan bi dünya daha şey bulursun.

Sana net bir cevap : Sakın o kızla evlenme .

Saygılarımla.