Orijinalini görmek için tıklayınız : okb ben burdayım dermişçesine sırıtıyo karşımda...
hüzünn
16-05-2012, 01:59 AM
Tam bu ara biraz rahatım temizlik takıntım konusunda diyorum 'pat' bi bakıyorum okb ben burdayım dermişçesine sırıtıyo karşımda ve bi yerden patlak veriyo, kontrolden çıkıyorum :( sonra yıka babam yıka tatmin olana kadar olabilirsen tabi.. ben buna kriz diyorum okb krizi.. biraz önce krizi atlattım ve şuan rahatım bi sonra ki krize kadar tabii...
atacannn
16-05-2012, 01:25 PM
geçmiş olsun hüzün ilaç tedavisi görüyor musun ?
hüzünn
16-05-2012, 10:52 PM
Saol hayır şuan görmüyorum yani bi ara gördüm geçen sene,terapi de görüyodum, fayda sağlamayınca bıraktım..
nur67
19-05-2012, 07:38 PM
Saol hayır şuan görmüyorum yani bi ara gördüm geçen sene,terapi de görüyodum, fayda sağlamayınca bıraktım..
ben ilaç kullanırken de rahatsızlığım devam ediyor fakat ilaçları bırakırsam artmaya başlıyor başedemiyorum.bu yüzeden ilaç kullanmaya devam ama hala çok fazla rahatsızlık veren takıntılarım var.birazcık daha faydalı olabilecek bi tedavi olsun isterdim hayatıma daha kolay devam etmemi sağlayacak bi tedavi olsa.çalışıyorum işim çok güzel kazancım da iyi harika bir eşim var (bana her konuda destek)yemek yapmaktan kaçınıyorum üstüme sıçrar falan elleri sürekli yıkama durumu oluyor.eşim yapıyor yemeği falan.ben çok mutsuzum takıntılarım beni çok sıkıntıya sokuyor.şimdi deseler tatile çık izine ayrıl bu takıntılar olduğu sürece hiç birşeyden mutlu olamıyorum ki.yüklü bir para çıksa dünyanın zengini olsam umrumda değil.bu rahatsızlık varsa hayat çok zor.haftasonu tatillerim uyuyarak geçiyor 24 saat insan nasıl uyuyabilir ki ben uyuyorum hayata gözlerimi kapayınca huzurlu oluyorum.eskiden böyle değildi takıntılarım vardı ama hayat sevincim de vardı.hayata karşı enerji doluydum gezerdim arkadaşlarımla buluşurdum. ama artık bu rahatsızlık beni yıldırdı depresyon da başladı.lütfen tedavi olup iyileşen varsa paylaşsın hangi şehirde hangi doktorsa bulup giderim.
mezzaluna
22-06-2012, 12:45 PM
Okb sürekli tekrar eder taki kendini kontrol etmeyi öğrenene kadar. içindeki ses sana elini yıka diyosa yıkamıcaksın ne derse tersini yapıcaksın. Zamanla rahatlıcaksın ve kendini kontrol edebilmeye başlıcaksın..