Orijinalini görmek için tıklayınız : Psikolojik Danışmanlık Hakkında Merak Edilenler
boritta
24-04-2012, 11:16 PM
mesaj silinmiştir
Selina
24-04-2012, 11:30 PM
sizi burda 2. ye uyariyorum
reklam amacli
link yasaktir !!!!
3.de uyarmadan üyeliginizi iptal ediyorum
boritta
25-04-2012, 01:31 PM
Merhaba,
Forum sitesinde doğru ve bilimsel verilere yer verilmesi adına destek olmak için paylaşımlarda bulundum. Forum takipçilerinin ve katılımcıların bilimsel gerçeklikle, insan psikolojisi gibi çok önemli bir alanda doğru konu başlıkları altında, doğru makale seçim ve paylaşımları tarafımdan yapılıyor.
Her birisi uzmanlık gerektiren psikoloji ve psikiyatri bilimlerinin ilgi alanlarında, forum üyelerine doğru kaynaktan veri akatrılmasının engellenmesini doğru bulmadığımı belirtmek isterim.
Saygılarımla,
Kimene
25-04-2012, 03:30 PM
Forum sitesinde doğru ve bilimsel verilere yer verilmesi adına destek olmak için paylaşımlarda bulunmayi biliyorsun ama reklam amacli link yasaktir denildigi halde acik ve net olarak hala paylasimlarinin altinda link veriyorsun. kaynak belirtmek zorunda degilsin aalinti oldugunu belirtmen kafi.
Valla guzelim, bir donem ben ayni seyi soyledigimde, uyarilmistim, agir tepki verilmisti bana...Allahtan Selina daha duyarli bir yakla$im sergiliyor...