Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anksiyete-Kompulsif Bozukluk-ACİL

dontworrybehappy1
18-04-2012, 10:22 PM
Arkadaşlar Merhaba,

Daha önce Psikoz teşhisi koyulmuştu bana.Daha sonra da anksiyete olduğu anlaşıldı.Zaten belirtilerim de anksiyete ile örtüşüyor.

Soruma gelince : Kız arkadaşım var ve anti-depresan dahi kullandığımı bilmiyor.Psikiyastristim de kız arkadaşına bir şey söyleme diyor.Siz olsanız benim durumumda ne yapardınız?Ya saçma bir nedenle ayrılcam kızarkadaşımdan ya da ona her şeyi anlatçam ve ona gitme şansı vereceğim.Ama başkalarına anlatır diye bir korkum var.Aslında anlatmaz da işte benim takıntım da kimseye güvenmemek.Fikirleriniz ne olursa olsun paylaşın lütfen.

Teşekkür ederim

bocukk
19-04-2012, 02:44 PM
Dostum,

Utanılacak ya da seni zor durumda bırakacak bir iş içeirisinde değilsin ki başkaları ile paylaşmasından çekinesin.

Gelelim ilişkinize bence bilmeli ve sen de çekinmeden gerçekleri anlatmalısın. İlişki de açık ilişki ve dürüstlük her zaman kazandırır, hem sevgili dediğin her türlü koşul altında seninle olduğu zaman anlamlı değil midir? Seni gerçekten seven insan seni her şeyinle kabul eder ve hayata bu bakış açısına sahip olur.

Özetle;

1- Rahatsızlığınla ilgili çekincen olmasın, toplumumuzda ben sağlıklıyım diyip, çoğu değerden uzak ne insanlar var. Farkındalık önemlidir.
2- Bence paylaşmalısın, bu onun kararını vs değiştirecekse bırak değiştirsin.

Ve 3- hayata hep gülümse, do not worry, be happy. :)

Kimene
19-04-2012, 04:51 PM
Arkadaşlar Merhaba,

Daha önce Psikoz teşhisi koyulmuştu bana.Daha sonra da anksiyete olduğu anlaşıldı.Zaten belirtilerim de anksiyete ile örtüşüyor.

Soruma gelince : Kız arkadaşım var ve anti-depresan dahi kullandığımı bilmiyor.Psikiyastristim de kız arkadaşına bir şey söyleme diyor.Siz olsanız benim durumumda ne yapardınız?Ya saçma bir nedenle ayrılcam kızarkadaşımdan ya da ona her şeyi anlatçam ve ona gitme şansı vereceğim.Ama başkalarına anlatır diye bir korkum var.Aslında anlatmaz da işte benim takıntım da kimseye güvenmemek.Fikirleriniz ne olursa olsun paylaşın lütfen.

Teşekkür ederim
Anksiyete, hicte oyle abartilicak bir rahatsizlik degildir.Psikiyatriniz neden boyle bir yol izlemenizi onerdi anlamis degilim..
Kiz arkadasiniz durumunuzu bilirse, size manen destekte olucaktir diye dusunuyorum ben..
Sagliklar dilerim..

atacannn
19-04-2012, 06:19 PM
Ah anksiyete vah anksiyete :) Beni dinlersen durumu kız arkadaşına anlat anksiyetenin ne olduğunu açıkla artık gerisi ona kalmış bir durumdur, belki sana destek olur belkide bırakıp gider destek olursa değer verdiğini gösterir bırakır giderse de üzülme seni anlamayan biriyle vakit kaybı yaşamamış olursun. :cool:

mezzaluna
15-09-2012, 09:24 AM
Ona bunu söyle bence. yalnız şunu anlayamadım niye gitsinki ? bi kız olarak söylüyorum sevgilim aynı durumda olsa ben destek olurdum.