Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : korkuyorum

abcdabcd
21-03-2012, 11:01 PM
meraba ben 16 yaşındayım ailemle büyük sorunlarım var önceden hep onları suçluyordum ancak fark ettim ki bunlar benim takıntılarım yüzündenmiş. onlarla tartıştığımda cevap vermezsem içimde fırtınalar kopuyor bişeyleri kırıp dökmek istiyorum. beni bitek annem biraz anlıyor gibi onunla bunları konuşurken sinirlerime hakim olamıyorum delirecek gibiyim olayları hatırladıkça kötü oluyorum ve bunlar da dahil birçok şeyi kafama takıyorum bunlardan kurtulamıyorum. doktora gitmedim ama internetten araştırdığım kadarıyla bunun okb olmasından korkuyorum.
en basitinden yarın bi sınavım var ve ben sırf ablamla kavga ettim diye (aslında tam kavga da değil hiç gülümsemez kendisi etrafa pis pis bakar her daim morali bozuktur etrafındakilerin de canını sıkıyo bende buna çok sinir oldum :)) 2 saattir oturdum ağlıyorum bu saatten sonra başlayamıcam takıntılıyım şuan bu konuya derse odaklanamıcam diye başlamıyorum bile çok sinirleniyorum bun çoğu zaman intihar etmeyi düşünüyorum ama günah diye (biraz da o cesareti kendimde bulamıyorum :)) yapamıyorum. montum evde iğrendiğim yada sevmediğim bişeyin yanında durunca sinirleniyorum giyemiyorum şu anda yeni aldığım bi montu bu yüzden giymiyorum bunların hepsini takıntı yapıyorum okulda da çok arkadaşım yok acaba bugn okula gidince canım sıkılcakmı yine diye de korkuyorum yardım edin bana bunlar okb belirtisi mi ?? bu arada galiba yarınki sınavdan çakıcam gıcık ablam yüzünden :D

Kimene
22-03-2012, 02:29 PM
Selam,hosgeldiniz.
Forumda sanirim bir 16 ya$ sendromu var:)

nevrotik80
26-03-2012, 10:45 PM
hiç vakit kaybetmeden bir psikiyatriste ya da psikologa git. muhakkak faydasını göreceksin.