Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : umarım birileri de bunu yaşayıp atlatmıştır

bulutsuz
17-03-2012, 11:13 PM
arkadaşlar merhaba ben 23 yaşında bir insanım bu durum ben de yaklaşık 5 aydır var nasıl başladıgını şöyle anlatayım..
bir gece rüyamda birinin öldüğünü görmüştüm daha sonra uyandıgımda su an ölsem acaba nereye giderim dedim kendi kendime daha sonra kendimi dzeltmeye başladım namaz oruç kuran falan derken sanırım çok derin daldım ya cennet cehennem öbür dünya falan düşünmeye başladım ama sadce düşüyodum takıntı gibi sürekli ölümle alakalı şeyler okumaya başladım daha sonra uykularım kaçmaya başladı yani şu son 2 ay çok fena geçti benim için size aldığı son durumu söyleyeyim mi şu an her gece ölcekmişim gibi oluyor gün içerisinde insanlara baktıkça onlarda ölcek diyorum ve kafamda hep ölüm senaryoları var tamam düşünmicem diyorum bu seferde elim ayağıma dolaşıyo hiç bi işe odaklanamıyorum gülüyorum sonra hemen üzülüyorum öleceğimi unutup gülmüş oluyorum bu esnada arkadaşlarımla falan hiç görüşmüyorum bir tek annem bana destek oluyor bi de ne yapsam günahmış gibi ona takılıp kalıyorum eski halime dönemk için neler vermezdim eskiden neşeli esprili zeki bi insandım üni mezunu olarak cahilce davrandım bu sürede 3 kere doktora 1 kere hocaya gittim ama krtuluş yok galiba bilinçaltına yerleştirdim sanırım..çok üzülüyorum her yaptığım şeyde aklıma ölüm geliyo artık bu durumdan kurtulmak istiyorum..

Selina
17-03-2012, 11:37 PM
hosgeldiniz aramiza ,

banada oluyor aynisi yazdiginiz gibi

iLgiNc
18-03-2012, 02:38 AM
Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme...
Nereden bilebilirsin hayatın altının, üstünden daha iyi olmayacağını?

- Şems-i Tebrizi

bulutsuz
18-03-2012, 08:41 PM
ya inanın şu 5 aydır yaşadıklarımı sanıyorum ki ömür boyu böyle kalıcam..:(

nevrotik80
26-03-2012, 10:43 PM
buna benzer şeyler bende de vardı. ama aştım. 3 kere doktora gitmişsin bu yetmez. benim tedaviye başladığım 3 sene olmak üzere yeni yeni iyileşmeye başladım. sabret tedavilerini aksatma inşallah iyileşirsin. bu arada hocalara da boşuna gitma hiçbir işe yaramaz. kendi kendine dua et daha çok işe yarar. tecrübeyle sabittir.