Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : okb geçiyor mu?neyse şimdi ağızımı bozmayayım.

angus young
05-03-2012, 09:03 PM
ben 9 aydır okb tedavisi gören bir kişiyim ve yaşadığım şeylerin hastalık oldugunu yeni ögrendim.komik olan tarafı obsesyonlarımın değişken olması.dünyadaki en bahtsız adam ben değilim ama öz güvenini bu hastalık yüzünden yitirmiş biriyim.tedavi ara sıra işe yarasada bu hastalığın tamamen geçicegini zannetmiyorum.
işin komik tarafı kendime zarar verecek cesaretim olmadığı için başka insanlara sataşıyorum.polislerin üzerine doğru yürüyorum,yoldan geçenin yüzüne karşı sövüyorum ama olmuyor...
allaha da eskiden inanırdım ama bilimsel olarakta hiçbir açıklaması yok.isterseniz ondan yardım dileyebilirsiniz ama boşuna duvara karşı konuşun daha iyi...

nur67
10-05-2012, 02:27 PM
13 yıldır da ben uğraşıyorum ve yeni yeni takıntım çıkıyo üstüne ek olarak.bulaşıcı gibi hayatımın her anında var.

nur67
10-05-2012, 03:17 PM
bi de depresyona sürüklüyo.yıldırıyo insanı hayattan keyif alamıyor insan.uyusam uyusam hep uyusam da uğraşmasam bu takıntılarla.işe gitmek yiyip içmek iş güç herşey çekilmez oluyor.sürekli rahatsız bir ruh yapısı. ferahlık istiyorum artık

nur67
10-05-2012, 03:26 PM
birisi bi bisküvi ikram etse alamıyorum çünkü elimi sürünce yıkamam gerekiyo hemen elimi çubuk meyve bile değse elime yıkıyorum.yemek yerken üstüme dökülecek sıçrayacak ekmek kırıntısı bile düşecek diye tedirgin oluyorum.

atacannn
11-05-2012, 02:38 AM
bende bir şeyler yemeden önce kraker bile olsa ellerimin pis olduğunu düşünüp mutlaka yıkıyorum aslında bir sürü takıntım var bu sadece bi tanesi :/

Juliet ünide bi hocamız anlatmıştı adamın birinde de böyle sana benzer ama daha şiddetli bi takıntı başlamış. Artık adam sürekli yıkanmaktan bıktığı için doktora gitmiş hastaneye yatırmışlar, Profun asistanlara söyledği şey bırakın altına yapsın demiş ve adam bu durumla yüz yüze bırakılmış kısa bi dönem sonrada takıntılarından kurtulmuş :) Üstüne gitmeyi dene sende

nur67
12-05-2012, 11:50 PM
benimde birsürü takıntım var.hatta bi ara okadar ilerledi ki hastaneye yatıp tedavi olmak istedim ama doktorum sen hastanede daha kötü olursun yapamazsın dedi.şimdi de memurum çalışıyorum zaten ilaçlarla idare ediyorum hastane falan yapamam kalamam bence de.juliet senin takıntıların neler konuştukça paylaştıkça insan yalnız olmadığını hissediyor.

atacannn
13-05-2012, 02:51 AM
birinin okb tanısı ile hastaneye yattığını ilk defa duyuyorum :D,aslında öyle en güzeli ama benim okb sadece el yıkamaktan ibaret değil daha bir sürü takıntım var :)

Etkilenmemeniz için takıntısını sölemedim temizlikle ilgili ama günde 20 den fazla duş alan birisini düşün :)

Arnej
14-05-2012, 12:42 AM
allaha da eskiden inanırdım ama bilimsel olarakta hiçbir açıklaması yok..

Bilimsel açıklaması mı . Bilimden üstün bir varlığın , bilimsel açıklaması mı olurmuş zaten .

the guest
01-06-2012, 07:54 PM
birinci olarak bu bir hastalık degil eger bunun üzerine giderken buna bir hastalık sıfatı verirsen her sıkıştıgında kacısın bu olucak.bunu inan bana dünyadaki tüm insanlar zaman zaman yasar ama buna hastalık demek akıllarının ucundan bile gecmez anlık bir şey olarak bakarlar ve hayat devam eder.bende bunları yasıyorum ve bugune kadar okb nin ismini bile duymamıstım suanda benim için hiç bir önemi yok çünkü önemli oldugun anda onun kontrolu altına giriyorsun ve eger bu sürec uzun sürerse sonu maalesef depresyon oluyor ayrıca bu işten cıkmanın en kolay yolu allaha inanmaktır öbür türlüü cok zor onun verdiği sıkıntıyı onsuz çözebileceğine inanıyorsan yanılıyorsun.ayrıca duaların, senin ona verdiğin degere göre deger alır insanlara gösterdiğin minneti ona hiç gösterdin mi düşün bi