Orijinalini görmek için tıklayınız : başımınn belasıı OKB
ayse nur
10-02-2012, 10:40 PM
16 yasındayım ve okb liyim.yaklasık 3 aydır ilaç a basladım anafranil ve prozac alıyorum.ilaçların faydasını yavaş yavaş görmeye basladım ama okb hayatımı elimden alıyor artık daraldım herşeye kafamı takıyor düzeltmek istiyorum ama kimse beni anlamıyor ben masanın üzerinden birşeyi kafama takıp alıyorum ailem beni azarlıyor suçluyor aglıyorum dahada sinirleniyorum artık dayanılmaz hale geldiiii yaşamak istemiyorum
ismailo
11-02-2012, 09:22 AM
o sorun bende de vardı hepsi geçti hayata pozitif bakarsan geçer. bak bende neler oluyordu neyse anlatmayayım kafan karışabilir.sonraları hiç sallamadım ne olursa olsun bunu yapmasam ne olacak dedim.ama ilacı kesinlikle bırakma bir de pozitif düşün.sana iki kitap önerebilirim.tecrübelerime dayanarak EVRENDEN TORPİLİM VAR ve S*KTİR ET bu kitapları anlayarak aklında başka hiçbir düşünce olmadan oku.herşey geçceeck ilerde ama bende geçmez diyordum geçti gitti.
ayse nur
11-02-2012, 12:03 PM
böyle bir yasantıda pozitif bakmam imkansız geçeceginden umudum var ama geçmiyorrr
ismailo
11-02-2012, 12:14 PM
bakmaya çalış al evrenden toripilim var kitabını oku.çok faydası olur
angus young
05-03-2012, 08:51 PM
daha kötü bir takıntı obsesyon duymak istermisin?
izmirli
15-04-2012, 11:42 AM
ben 1 yıldan fazladır prozac kullanıyorum. Ama yok arkadaş bitmiyor bitmiyor. Eski halime dönmek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor. Dediğin gibi insanlar beni anlamadığında tek çareyi ağlamakta buluyorum . Çok hassaslaştım her şeye alınıyorum. hele şöyle takma kafana dediler mi deliricek gibi oluyorum. çok zoruma gidiyor. takmamayı başarabilsem zaten yapardım diyorum. Şu da bir gerçek bu illet ilaçlarla geçmiyor sorunun çözümü ne bilmiyorum ama ilaçlar sonuç vermiyor verse 1 yıldır bana verirdi:(