Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : En Sevdiğiniz mevsim??

$hady
08-01-2012, 01:56 PM
Bence son derece psikoljik bir soru.
genelde mutlu insanlar yazı severler. açık hava, güneş, deniz, kumsal.
bakalım forumdaşlarımın en sevdiği mevsim ne?

benim en sevdiğim mevsim kışbaharı. yani sonbahardan kışa geçiş yaşadığımız o aralık. yağmurlu günler... sisli bir hava.
sıcak bir çayla cam kenarında saatlerce dışarı seyredebilirim kışbaharında...
bir de eminem-stan çalsın telefonda...

Selina
08-01-2012, 02:22 PM
Ben Ilkbahari cok severim , sabah uyanirken kuslarin civil civil sesleri yada karatavuk un sabah ve aksam ötmesi anlatamam nasil mutlu oluyorum , balkona cikar ve onlari seyrederim .
Ilkbaharda yagmur lu gectiginden , yagmur sesini toprakla karistimi kokusunu ..bazen cam kenarinda otururum sadece seyreder cama vuran damlalari dinlerim o an tv vs..kapatirim

saygilar

_MaNa_
08-01-2012, 02:34 PM
yazı seviyorum çünkü kat kat lahana gibi giyinmeyi sevmiyorum.. kışı seviyorum $Hady nin gözümde canlandırdığı manzara yüzünden ben her kar ve şiddetli yağmurda perdeleri sonuna kadar acar o şekilde otururum pencere karsısında. ama geçiş mevsimlerini sevmem ne giyeceğini bilemezsin bir gün sıcak bir gün soğuk tutarsız bir hava olur..

$hady
08-01-2012, 02:41 PM
yazı seviyorum çünkü kat kat lahana gibi giyinmeyi sevmiyorum.. kışı seviyorum $Hady nin gözümde canlandırdığı manzara yüzünden ben her kar ve şiddetli yağmurda perdeleri sonuna kadar acar o şekilde otururum pencere karsısında. ama geçiş mevsimlerini sevmem ne giyeceğini bilemezsin bir gün sıcak bir gün soğuk tutarsız bir hava olur..

ehehe herkeste de aynı fantezi. :)

len ne camcı milletmişsiz ha.

m€rv€
08-01-2012, 03:01 PM
bende kış ayını çok seviyorum nasıl anlatsam her tarafta bir karamsallık olması hoşuma gidiyor :) zaten herkes bana şeytan diyo tam mevsimi :D :D

9 ŞUBAT
08-01-2012, 03:07 PM
Ben en çok yazı severim .

Yazın o masmavi gokyuzunu ,içimi ısıtan tum ihtişamıyla pırıl pırıl parlayan bana yaşama sevinci veren guneşini severim .
O masmavi gokyuzu bana daha fazla çalışma istegi verir ,enerjime enerji katar .

Hep pilotllar gibi masmavi gokyuzunde yaşayayım isterim .

En çok zevk aldıgım şeylerden biride kopkoyu yagmur bulutları yada bembeyaz kar bulutlarını aşagılarda bırakıp onların uzerinde uçsuz bucaksız mavilige ulaşıp ,o mavilikte saatlerce uçmayı seviyorum .

Bana anlatılmaz bir zevk veriyor .

Kimene
08-01-2012, 03:28 PM
Ilkbahardir benim mevsimim..Yeniden dogus, sert bir ki$a kafa tutarcasina filizlenen umutlar..Umutlar filizlenir ve yaza hazirlar kendini ki birden yakalanmasin yazin kavurucu sicagina..

iLgiNc
08-01-2012, 09:43 PM
Hic farketmez, her mevsimi en iyi sekilde herturlu yasarim .)

_MaNa_
08-01-2012, 10:57 PM
ehehe herkeste de aynı fantezi. :)

len ne camcı milletmişsiz ha.

bu alışkanlık annemden gecti bana :)