Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda Ayrılıyorum Bu Dünyadan!
k@r@kule
16-12-2011, 12:01 PM
silinsin.................
9 ŞUBAT
16-12-2011, 12:56 PM
Merhabalar Arkadaşlar Beni Hatırlyanınız Vardır Belki Tipsizlik Konusuyla Konu Açmıştım Tipsizik Deildi Aslında Kusurumun Fazla Olmasıydı Asmetrik Bir Yüzümün Olmasıydı Dün Bir Okula Güvenlik Kamerası Takmaya Gittik Tabi Teneffüs Oldu Kızlar Kendi Aralarında Konuşurken Duydum Şunun Yüzünün Sağına Bakın Falan Diyolardı Yanlarından Geçerken Israrla Sağıma Geçip Bakıp Bakıp Gülüyorlardı O Anda Kendimi Öyle Ezik Hissettimki Elimde Silah Olsa Çekinmeden Vururdum Yüzümün Solunca Problem Yok Asıl Mesele Orda Ayrıca Burnumdan Dolayı Yan Profilde Kendinizi Benim Yarime Koyun Düşünün Bir Grup Kız Size Bakıp Bakıp Gülyorlar. O Gün İşten Çıktım Çünkü Oraya Yine Gidecektik Ondan Sonra Başka Okullara Ve Yine Aynı Olay Olacaktı O Kadar Psikolojim Bozulduki Yakın Akrabalarım Eskiden Hep Güldürürdün Bizi Gülerdin Espiri Yapardın Eski Ferhat Nerde Diyorlar. Aslında Estetik Operasyonla Çaresi Var Ama 1. Günah 2. Maddi Durum Yetersizlği Akşam 1 Kutu İlaç Yutarak Hayatıma Son Vermeyi Düşünüyorum. Hatta Kararlıyım Okuyan Yada Okumayan Herkese Teşekkürler.
Şunuda Ekleyeyim Kız Ardaşım Bile Yüzümü Sağdan Görünce Ayrıldı Hep Sol Tarftan Bakmasını Sağlardım. Dünya Bana Ters Olmuyor İşte.
Öncelikle bu duşunceden vazgeçmeni tavsiye ederim ,o can sana ait degil sen vermedin alamazsın .Seni yaratan istemedikçe bu dunyadan göçemezsin .
Bu durumunun çaresi oldugunu sende yazmışsın ,madem estetikin gunah oldugunu duşunyorsun o zaman nasıl intihar ediceksin söylermisin .
Böylesine buyuk bir gunaha nasıl katlanacaksın ,yapacagın en akıllı iş oncelikle yeniden işine donmen ve para biriktirmen .Kim ne derse desin boşver onları duymazlıktan gel .
Derdi veren ALLAH ,dermanıda verir .
zivrisinek
16-12-2011, 01:14 PM
Öncelikle bu duşunceden vazgeçmeni tavsiye ederim ,o can sana ait degil sen vermedin alamazsın .Seni yaratan istemedikçe bu dunyadan göçemezsin .
Bu durumunun çaresi oldugunu sende yazmışsın ,madem estetikin gunah oldugunu duşunyorsun o zaman nasıl intihar ediceksin söylermisin .
Böylesine buyuk bir gunaha nasıl katlanacaksın ,yapacagın en akıllı iş oncelikle yeniden işine donmen ve para biriktirmen .Kim ne derse desin boşver onları duymazlıktan gel .
Derdi veren ALLAH ,dermanıda verir .
Günah sevap konusunda bu kadar hassas biriyken intiharı düşünmen ne kadar ağır bunalım yaşadığının göstergesi, hayat inanılmaz derecede zor gelebilir ama sonuçta ölüm hariç hiçbirşeyin çaresi yok. Yaşamak için muhakkak bir sebebin olmalı bir daha düşün
k@r@kule
16-12-2011, 01:21 PM
İşe Geri Başlamam Onların Bana Bakıp Gülmeleri Ben Buna Daynamam.
zivrisinek
16-12-2011, 01:36 PM
İnsanlarla çok haşır neşir olmayacağın bir meslek seç kendine istersen, hem yeni bir başlangıç olur.
k@r@kule
16-12-2011, 01:55 PM
Sen Sadece İŞ de Böyle Oldugunu Sanıyosun Galiba? Ya Yolda Yürüken Otobüste Minibüste Ne oLacak? Tek Çare Estetik Onada Para Yok.
big_bactery
16-12-2011, 02:02 PM
Sen Sadece İŞ de Böyle Oldugunu Sanıyosun Galiba? Ya Yolda Yürüken Otobüste Minibüste Ne oLacak? Tek Çare Estetik Onada Para Yok.
iLK ŞİKAYETLERİMİZ BİREBİR AYNI İMİŞ.ÖZELDEN YARDIM EDEBİLİRİM,BURDAN DOĞRU OLMAZ.
belgin
16-12-2011, 02:13 PM
merhabalar.Günah işlemek düşüncesine bu kadar karşıyken nasıl olurda intiharı düşünürsün anlamıyorum.geleceğini teklikeye sokarsın.Bazı insanlar çok düşüncesiz olabilir.cahil olabilir.ama bak seni seven arkadaşların var.ailen var.estedik olmak günah değildir.ne de olsa oda bir sağlık sorunu.Herşeyin bir çaresi var.Biliyorum.Çok zorlanıyorsun.ama bir an önce işine geri dön.para biriktirerek bu sorunundan kurtul.İnsanların dediklerini umursama ve görmezden gel.İntihar çok büyük günahdır.Ve kurtuluş değildir.Bunu sakın unutma.
k@r@kule
16-12-2011, 02:32 PM
big_bactery Özelden Konuşabilirmiyiz.
melankolik_06
16-12-2011, 02:35 PM
... yüzünden intihar mı edilir?kendine gel ve irkil!bak sevgilin falan da olmuş hem benim hiç olmadı!harbi diyorum intihar etmeye kalkışma hayatını zehir etme!he o sana bakın gülenlerin de var ya ....!!!
k@r@kule
16-12-2011, 02:38 PM
...yüzünden intihar mı edilir?kendine gel ve irkil!bak sevgilin falan da olmuş hem benim hiç olmadı!lan harbi diyorum intihar etmeye kalkışma hayatını zehir etme!he o sana bakın gülenlerin de var ya....!!!
Tamamda Kardeşim Hiç Bir Şey Yapmak İstemiyorum İşten Bile Soğuyorum :S
Kimene
16-12-2011, 02:40 PM
Ben sizin intihari secicek kadar zavalli biri oldugunuzu dusunmuyorum..
Fiziksel gorunum, evet ilk intiba icin onemlidir.Peki ya sonrasi? Sirf guzel, veya yakI$Ikli diye bir insanla nereye kadar bir iliski surdurule bilir ki?
Ben bir bayan olarak, ambalajdan cok, onun icindekiyle ilgilenirim.Birlikte oldugum insanla sohbet edebilmeliyim,idealleri olmali,kendini iyi ifade edebilmeli, zeki olmali.Egerki bu vasiflara sahipse zaten o benim gozumde dunyanin en karizma adami olucaktir:)
yorum
16-12-2011, 02:42 PM
İntihar edeceksende mantıklı bir sebeb için bari et:)) ama bunun için saçma sapan düşüncelere girmen bence yersiz...Ve bu arada ister inan ister inanma sen buraya yazmakla aslında yaşamak istediğini gösteriyorsun.Sen yaşamı seviyorsun kendini sevmek kalmış...Onuda çözümlemelerle halledersin...
k@r@kule
16-12-2011, 02:47 PM
Yaşamı Zevmiyorum Demiyorum Ama Bu Yüzle Değil Bu Yüzle Yaşamak İstemiyorum Sağdece 2 İnsamışım Gibi Sağdan AYrı Soldan AYrı :S
yorum
16-12-2011, 02:50 PM
Yapma Allah aşkına görünüşe önem verenler genellikle düşünce bakımından düşük olan insanlardır...BAk kendin diyorsun okuldakiler onların aklı emin ol ki bir karış havada...Fiziğe önem vermeleri cok doğal çünkü düşünceden bir haberler...sen yaşlanmayacakmısn? hep yüzün 20lik gençler gibi mi kalacak? ya ozaman ne yapacaksın? gene intihara mı kalkışacaksın?
Kimene
16-12-2011, 02:56 PM
[QUOTE=melankolik_06;103581]QUOTE]
Melankolik, bu nasil bir usluptur be genc dostum? Hic ama hic yakistiramadim sana..
melankolik_06
16-12-2011, 02:59 PM
lan asıl bu nasıl ......... bi konudur .... herifin resmine baktım çocuksu masum bi yüzü var aq hem de asimetrik falan demiş asimetri görmüyorum?.... yoktan yere öldürecen kendini-ne şehittir ne gazi bok yoluna gitti bizim karakule-
melankolik lütfen seviyemizi kaybetmiyelim
yorum yazarken tekrar okuyun
melankolik_06
16-12-2011, 03:02 PM
Tamamda Kardeşim Hiç Bir Şey Yapmak İstemiyorum İşten Bile Soğuyorum :S.......olum git üniyi kazan iyi bi meslekte çalış kendi sevdiğin bi meslekte onda başarılı ol biraz kendine şekil yap ne biliyim kirli sakal falan bırak ateist ol-postmodernizm gereği-,kitap oku kültürlen,kızlara çiçek falan al daha sonra istediğin kızla yat
yorum
16-12-2011, 03:04 PM
melankolik adamın konusu değilde senin yaklaşımın ve uslubun ilgimi çekiyor gerçekten...Biraz olayı psikoloji açısından düşün nedne bu konuyu açmaya ihtiyaç duydu? nedir sorunu görünüşte bir sorunu olmasa bile mutlaka bir sorunu var ki eklemiş...Belkide egosunu tatmin ediyor...tek taraflı bakma olaya...
k@r@kule
16-12-2011, 03:11 PM
Sen Birde Yüzümün Sağ Tarafını Gör? Çevremde Bebek Yüzlüsün Yakışıklı Olmuşsun Falan Diyorlar Ama Onun Diyen Yüzüme Sağdan Yada Profilden Bakmadı Hep Soldan Göründüm Ona Ayrıca Burnumun Eğriliği Bozdu Yüzümü Bence Küçük Yaşta Kafa Darbesi ALmıştım 5 Sene Önce Doktora Gitmedim O Yüzden Böyle Olmuş Olabilir Ama Bayağıbi Degişiyor Yüzüme Sağdan Bakınca Soluma Göre Estetik Olsam Belki Mutlu Olurum Ama Nerde. Ya Ölüm Ya Çözüm Ama Maddi Durum Kötü.
ulver
16-12-2011, 03:21 PM
kendini beğenmiyorsan iş bulup para biriktirip estetik olabilirsin bence.. Estetik günah diye kim demiş .. 595 yılında estetik mi varmış ..
melankolik_06
16-12-2011, 03:31 PM
ulver estetik hiçbi işe yaramıyomuş dsm 4 te yazıyı
ulver
16-12-2011, 03:48 PM
ulver estetik hiçbi işe yaramıyomuş dsm 4 te yazıyı
Şimdi bence şöyle bi dünyada yaşıyoruz.Zaten böyle bir dünyada yaşayıp mutlu olabilen varsa psikoloğa gitsin. Türkiye'den örnekler vericem.. Kızlar tarafından beğenilmemişsin beğenilmiyorsunda , gençsin deli çağlarındasın falan .. Şimdi bi kız tarafından beğenilmeyen erkekte şöyle bi psikoloji oluyor.. bende de var biraz aynı durum .. Kimse beni beğenmiyor sanırım çirkinim .. bu ilk aşama çirkin olduğunu kabul ediyorsun tamam herkes güzel yakışıklı olacak diye bişey yok tabi ..o çirkinim düşüncesi aklında daha fazla yer etmeye başlıyor çünki güzel insanlar görebiliyorsun dışarıya çıktığında , senden daha güçlü görünen erkekler , kaslılar , daha erkeksi görünenler hepsi beynine yerleşiyor.Bi süre sonra aynı o erkek gibi olmak istediğinde ise saçma sapan yerlere yönelebiliyorsun.Yaşadıkların yüzünden özgüvenin bitmek üzere .. kol kola sevgililer görüyorsun.Çok mutlu görünüyorlar evet.ne bileyim en azından insan içine çıktıklarında kendini çirkin,yetersiz,görenler, bu güzel dünyadaki gereksiz pis hissedenler gibi değillerdir onlar.o hissi biliyorum insan içine çıkamazsın , insanların suratına bakamazsın.bi kıza aşık olursun .. kıza açılırsın ama yok öyle artık edebiyatımızdaki şiirlere benzeyen aşklar .. herşey yakışıklılık , güzellik , para , ırkçılık , din , cinsellik ,moda , gösteriş olmuş bir dünya da yaşamak çok zor ..
Yakışıklı/güzel oldukları için sevgili olanları gördüm,parası için sevgili olanları daha çok gördüm,ırk/din farkı istemeyenleri gördüm , sadece cinsellik için sevgili olanları gördüm .. Gerçek aşkı bulmak isteyen beynini bunlardan arındırsın diyorum..
yorum
16-12-2011, 09:00 PM
Canımın için İslamda intihar etmenin cezasi ilelebet cehennemdir.
İnançlı mı peki onuda sormalıyız :))
Arnej
16-12-2011, 10:30 PM
Sen günah muhabbeti ettiğine göre inançlısın . O halde sana bir sorum , Sen Allah'ın en büyük günahını umursamıyorsu nda , iki üç tane hafifmeşrep kızı mı umursuyorsun
sibel_87
16-12-2011, 11:24 PM
merhaba senin yerinde kim olsa bu şekilde hissederdi öncelikle bunu söyleyim ama önemli olann ne olursa olsun içinde bulunduğun durumla mücadele edebilmek,,sana gülen o kızlarr daha hayatı tam anlamıyla kavrayamamış kişilikleri oturmamış,düşünceleri çocuksu kişiler,,hayatta insan ne oldum degil ne olacağım demeli,çevrendeki sana alaylı bi şekilde bakan gülen kişilerin ilerde nelerle karşılacaklarını kimse bilemez ve bana göre insanın hayatı tamamen kader degildir ,insan kendiside hayatını belirler.insanlara karşı düşünceleri ,davranışları,niyeti neysee ona göre bi hayat sürer,,toplumumuzda maalesef o kadar çok bilinçsiz ve gelişememiş insan var kii böyle durumlardaa nasıl davranacaklarını bilmiyorlar,, sana tavsiyem Allah herşeyi görüyor biliyor ve seninde durumunu ,düşüncelerini biliyor ,kimseyi önemsememeye çalış,kendini bilen insan zaten bu durumda gülmezz ,kimsenin garantisi yokk hiçbişey için ..bu davranış onların cahilliği ve senin içinde herşey çok daha güzel olucak emin ol, hayat bu degil çünkü hayat bundan ibaret degil,,kendine ve Allaha güven hayatına devam ett aklına böyle şeyler getirme kendine çok iyi bak çünkü çok değerlisin...
elifnur
17-12-2011, 04:48 AM
http://e-psikoloji.com/forum/showthread.php?11671-Tipimle-Alakal%FD
bu konudakı senın kendi resmin diyilmi. bu yuz için intihar etsen inan tam cehenneme gitmeyi hakk edıyosun kusura bakmada sinir oldum... İnsan ne kadar da şukursuzmiş...
bak ciddiyim senın estetik doktoruna dıyıl. psikologa ihtiyacın var... O kızlarda emın ol her kesde bir şey bulub gulen deyersiz insanlardan olmuşlar. Ben sende gulunecek cirkın yüz goremedim. Daha cok deyışecen sen. neyse...
Rabbim doğru yola yöneltsin seni, ne deyim
vatandas
17-12-2011, 11:29 PM
yorum yazcakdım resmini gördüm vazgeçtim . Hacı benden yakısıklısın . ama hala begenmiom diosan canın cehenneme . yut habı at kendini arabanın altına ezil.
dağlar
18-12-2011, 07:22 AM
yahu kendine gelsene biraz. ne durumda olan erkekler veya kadınlar var. eli kolu yok kadın ona aşık oluyo evleniyor.
gözleri görmeyen ile gözü gören evleniyor. cüce ile normal boylular evleniyor. yahu afedersin ama cinsiyet değiştirenler bile
aşık oluyor onlara bile aşık olunuyor o tiple. sen neden kendine zulmediyosun anlamadım ki. bence senin estetikten önce sıkı bi pskilojik
terapiye ihtiyacın var. çnk sen yüzünü begenmediğin sağ yerini yaptırsan orası düzelse başka bi yer bulursun kusur bulucak kendine.
hem bişe diyimmi seni görüntün için sevecek kızın da canı cehenneme... bi kere seni sevicekse allah için sevmeli tamam mı ve seni kalbin için sevmeli
kendine haksızlık etme...
m€rv€
18-12-2011, 06:25 PM
aynı şeyi bende yaptım ölmedim hatta doktora götürdü ailem içtiğim ileçlar beni öldürmez sakat yaparmış kısacası ölmek istiyosan başka yol bul kardeşim :)