axbycz37
11-12-2011, 09:04 PM
direk konuya gireyim ben 16 yaşındayım ailemle çok büyük sorunlar yaşıyorum hepsi sanki bana karşı cephe almış gibi ablamda psikolojik bi rahatsızlık var kilo temelli bu nedenle çok sinirli aynı zamanda genlerle de alakalı olduğunu söylüyorlar çünkü babam da gerçekten çok sinirli. ablam her şeye surat eder hiçbi şeyi beğenmez. sürekli yaptığım şeylere sinirlenir. tabi bu da benim gururuma dokunuyo ve sıksık kavga ediyoruz onunla. babam da aynı şekilde ama onunla öyle kavga edemiyorum. söylediğim her şeye sinirlenir aşırı tepki verir sanki beni kıskanıyo gibi benle rekabet ediyo gibi derslerim çok iyi ve anadolu lisesine gidiyorum sanki o durumu olmadığı için üniversitede iyi bi lisede okuyamamış ama benim durumum var ve okuyorum diye beni kıskanıyo gibi. aynı zamanda bilgisayarla ve elektronikle çok ilgili. evde bi masaüstü bi dizüstü bilgisayar var ve o sürekli masaüstü bilgisayarının masasıyla falan ilgili matkaplı falan işler yapıyo kasayı falan söküyo bazen gecelere kadar ama bunlar benim odamda olduğu için ve yapım gereği ders çalışırken odamda kimsenin olmamasını istemediğim için yine aramızda tartışma oluyo. en iyi anlaştığım kişi annem ve ancak ona derdimi anlatabiliyorum ancak o da zaten ablamın rahatsızlığı yüzünden çok üzülüyo babamın siniri yüzünden de çok çekiyo bide ben bunları anlatınca iyce kötü oluyo bide evde bitek bana sözü geçebildiği için anca bana bağrabiliyo. bunlar tüm dengemi alt üst ediyo ders falan da çalışamıyorum. okuduğum sınıf çok çalışkan sınavlardan hep yüksek alıyolar ama ben ders çalışamıyorum ve kötü olmasa da hep sınıf genelinin altında notlar alıyorum. çok kötü hissediyorum kaç kere evdeki en sivri bıçakla yüz yüze geldim bilmiyorum ama böyle bi şeye cesaretim yok ölmek istiyorum ama ölemiyorum gerçekten çok fenayım.
bu arada konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın daha uygun bi yer bulamadım
bu arada konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın daha uygun bi yer bulamadım