PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : başlık bulamadım

melankolik_06
28-11-2011, 01:14 PM
mutluluğun bencillikle arasında bi bağ olmadığı söyleniyo.peki bana niye öyle gliyo.ben de mi sorun var ?yoksa yalnızlığı sevmeye mi başladım?insanlara yardım etmenin mutluluğu getireceği söyleniyo peki yardım etmeyi ve paylaşmayı seven biri sayılabildiğim halde niye hale somut bi mutlulk olmuyo?niye benim hayatım olduğu gibi bi çelişkiden ibaret?

balık
28-11-2011, 02:54 PM
Mutluluk neden bencilliktir? Ancak Dünyadaki kötülükleri görmeden mutlu olunabildiği için mi? Arasında böyle bir bağ mı kurdun.
Objektif baktığımız sürece bencillik yok bence, abartmadıkça. DÜnyadaki kötülüklerden dolayı depresif hissediyorsan, dünyanın en verici insanıysan, bu neye yarar yaşama sevincin dahi yoksa, ve kimin umurunda?

l3br0n
29-11-2011, 12:48 PM
Sana şöyle diyim insanlara yardım etmek asla mutluluk getirmez.Kendine bir bak,beni ne mutlu eder.Ve o olmaya çalış..Bu iyi ya da kötü,ama yeter ki mutlu olabileceğin kişi ol

shafak
29-11-2011, 05:52 PM
mutluluğun bencillikle arasında bi bağ olmadığı söyleniyo.peki bana niye öyle gliyo.ben de mi sorun var ?yoksa yalnızlığı sevmeye mi başladım?insanlara yardım etmenin mutluluğu getireceği söyleniyo peki yardım etmeyi ve paylaşmayı seven biri sayılabildiğim halde niye hale somut bi mutlulk olmuyo?niye benim hayatım olduğu gibi bi çelişkiden ibaret?

Sanırım sorularının cevabı orada ...

melankolik_06
29-11-2011, 07:18 PM
sanırım kendimi sevdiğimi söyleyemem.sanki istenmeyen adammışım gibi geliyo veya varlığıyla yokluğu bir.bir külfetmişim gibi bazen.kendime haksızlık ettiğimi de düşünebilirsiniz ama geriye baktığımda hiçbir özelliği olmayan gereksiz biri gibi hissediyorum

yorum
29-11-2011, 07:33 PM
Melankolik adamım bunun temel köküne inmelisin.Kök soruna inmelisin? Bu duyguyu yaşamayan kaç kişi var ki? hepimiz bir yerlerde işe yaramaz hissettiğimiz bir zaman olmuştur.bu ancak yapmak istediklerimize ulaşamadığımız anlarda oluyor.sende yapmak istediğin ama yetişemediğin neler var içinde onları gözlemleyip onlardan kaynaklanıp kaynaklanmadığını gözlemlemen lazım.

melankolik_06
29-11-2011, 07:39 PM
sorun şurda ''bir yerlerde'' işe yaramamak.bende hep böyle oluyo.ve sanırım düzeleceğimi de zannetmiyorum

yorum
29-11-2011, 07:41 PM
sorun şurda ''bir yerlerde'' işe yaramamak.bende hep böyle oluyo.ve sanırım düzeleceğimi de zannetmiyorum
yapma düzeleceğini sende biliyorsun.

melankolik_06
29-11-2011, 07:45 PM
zannetmiyorum düzelsem bile ekrar bişey olacak ve gene aynı olucam