PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yine bennnnnn

furkan19
13-11-2011, 09:24 PM
merhaba arkadaşlar sitenin eski bir üyesiyim bundan 3 sene önce depresyon yaşamıştım üniversitenin ilk yıllarında doktara gittim hap aldım kullanmadım ama geçti yada ben öyle sanmışım şimdi yine kendimi kötü hissetmeye depresyondaki halime dönmeye başlıyorum şimdilik agır bişey yok ama sanki kara bulutlar üzerimde dolaşıyor yine depresyona girecek gibi hissediyorum belirtiler aynı gibi ilk depresyonu aliemin yanına gidip döndükten sonra yaşamıştım yine alilemin yanından döndüm ve yine kötüyüm 1 hafta sonra sınavlar var derslerden kalırsam üni uzucak bi an önce bir çaresini bulmam lazım bu işin

furkan19
13-11-2011, 10:07 PM
pek sallayan yok galiba:)

goffee
13-11-2011, 10:39 PM
Sevdiğime söz verdim filim izliyoruz az sonra yazdıklarını okuyacagım.
Hemen cevap gelmesini bekleme.
Düşünüp ne diyecegimizi hesaplamadan yazmıyoruz.
Yanlış yönlendirmek istemeyiz kimseyi sabırlı ol.

Kimene
13-11-2011, 11:26 PM

Boylesi bir mesaj gercek olmaz, kamera nerede el salliycam:D
Goffee sen harikasin, yine guldurdun beni:)

goffee
13-11-2011, 11:35 PM
Boylesi bir mesaj gercek olmaz, kamera nerede el salliycam:D
Goffee sen harikasin, yine guldurdun beni:)

Hala bir uzmanla görüşmedin mi Kimene?

goffee
13-11-2011, 11:41 PM
merhaba arkadaşlar sitenin eski bir üyesiyim bundan 3 sene önce depresyon yaşamıştım üniversitenin ilk yıllarında doktara gittim hap aldım kullanmadım ama geçti yada ben öyle sanmışım şimdi yine kendimi kötü hissetmeye depresyondaki halime dönmeye başlıyorum şimdilik agır bişey yok ama sanki kara bulutlar üzerimde dolaşıyor yine depresyona girecek gibi hissediyorum belirtiler aynı gibi ilk depresyonu aliemin yanına gidip döndükten sonra yaşamıştım yine alilemin yanından döndüm ve yine kötüyüm 1 hafta sonra sınavlar var derslerden kalırsam üni uzucak bi an önce bir çaresini bulmam lazım bu işin

Sorunun hakkında biraz daha detay verirmisin?
Seni depresyona sokan olay nedir?
Depresyon daha çok yediğin darbelerden yada bazı heveslerinin sonuçlanamamasından kaynaklabailen bir durum.

Kimene
13-11-2011, 11:47 PM

Yardim isteyen birine boylesi bir mesaj yazan sen, uzmana gitmesi gereken ben:D
Durumunu bir uzmanla gorusurum elbette sevgili Goffee, fakat teshis icin hastayi gormek ister diye dusundugum icin gidemiyorum..Seviyoruz senii Goffee iyi ki varsin:)

goffee
13-11-2011, 11:49 PM
yardım istenilen sayfada yardım etmek yerine başkası ile uğraşan sen.

furkan19
14-11-2011, 02:55 PM
uzmana gitmedim beklentilerimin karlılanamaması olabilir diye düşünüyorum ben ama memleketten dönünce hep böyle şeylerle karşılaşıyorum kötü duygular karamsarlık arkadaş cevremin değişmeside buna sebebiyet verebilir diye düşünüyorum

goffee
14-11-2011, 04:02 PM
Kendine bir süre tayin et bunları sınavlardan sonra enine boyuna düşüneceğim de.
Sınav biter bitmezde enine boyuna düşün.
Hatta gelip düşüncelerini bizlerle paylaşabilirsin fikir verebiliriz.
Birde sınavların biter bitmez tekrar bir uzmanla görüşmeni tavsiye ediyorum.