Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendimi kötü hissediyorum
Symphonic
29-10-2011, 07:44 PM
Öncelikle merhaba arkadaşlar artık kendimi eskisi kadar iyi ve dinç hissetmiyorum. 1 aydır böyle ve 7 kilo aldım bu ay içinde elim sürekli ağzımda sürekli yemek ihtiyacı hissediyorum önceden ben düzenli tertipken şuan odam darma dağınık rüzgar sevmeyen ben her gece balkonlarda sabahlıyorum mide bulantılarım arttı bilmiyorum artık içimde hiç yaşama isteği kalmadı kendimi işe yaramaz hissediyorum yatağımdan kalkmıyorum son 1 haftadır ne okula gidiyorum ne bir yere sadece müzik kanallarında bağıra bağıra şarkı söylüyorum ne yapmalıyım sizden yardım bekliyorum bu arada eşcinselliğimden dolayı kaynaklanabilir mi sizce?
Şimdiden teşekkürler.
goffee
29-10-2011, 08:03 PM
Bunun eşcinsellikle alakalı oldugunu sanmıyorum.
Hızlı kilo almışsın sanırım?
Fazla kilo almak insanı yavaşlatan birşey ve bence 7 kilo fazla.
Kendini koyvermene sebeb olan şey nedir?
Sadece iştah çoğalması mı?
Symphonic
29-10-2011, 08:16 PM
Öncelikle mesajından ötürü sana teşekkür ederim. Evet ben normalde pek kilo almayan sabit kiloluydum. Bilmiyorum fazla arkadaşım yok nerdeyse hiç yok ve olması içinde çabalamıyorum sanırsam daha önce intihar grişimlerim oldu ve bu siteden yardım alarak bunları atlattım ve çok iyi bir arkadaş edindim kendisi sayesinde ayakta duruyordum ama bu aralar tekrar aynı sorunlarım başladı. Bilmiyorum her şeye ağlayasım geliyor kimseye görünmemek istiyorum evden market gibi yerlere çıkarken yere bakarak kimseyle konuşmadan görüşmeden gitmek istiyorum nedenini bilmiyorum ama fazla kimseyle konuşmadığım için olduğunu düşünüyorum.
haymatlos
29-10-2011, 08:54 PM
Seni anlamıycaklarını ve aranızda sadece ezbere sıradan diyologlar geçiceğinide düşünüyormusun acaba.Seninde değer vereceğin karşılıklı konuşabileceğin kişilerle sosyalleşmen senin için iyi olabilir belki.
goffee
29-10-2011, 09:13 PM
Sanırım geçici birşey ama eğer kendini kötü hisetmeye devam edersen bir uzmanla görüşmeni tavsiye ederim.
Birde kilonu düzenlemeye çalış eğer başaramazsan bir beslenme uzmanıyla görüş.
Sanırım neydiği belirsiz hızlı erime programları uygulama demeye gerek yok ama ben yinede söylemiş olayım.
Symphonic
31-10-2011, 09:08 PM
Teşekkür ederim psikoloğumun tavsiyesi üzerine bir beslenme uzmanıyla görüştüm. Sanırsam yavaş yavaş geçiyor ve kendimi ifade edicek arkadaşlarda buldum sanırım tekrardan teşekkür ederim :)