PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevilememek

parablue
29-10-2011, 02:04 AM
Öncelikle böyle bir sitenin oluşmasına vesile olan herkese teşekkür ederim.Açılan başlıkları okurken gördümki gayet güzel bir muhabbet var ve benimde bir kaç sorum olacak.Üniversite ögrencisiyim bu yıl başladım sosyal hayatın en canlı oldugu donem en azından ben bu dusunceye sahıptim.Tabi başlayana kadar.Yeni bir okul veya yeni bir iş yani uzun süre birlikte zaman gecireceğiniz bir grupla ilk tanışma.Bir cogu cekingen davranır veya tam tersi.Ben bu durumlarda hep ilk muhabbeti kuran kişi oldum.Hatta ileri giderek insanları birbiri ile tanıştırdım.(Büyük bi hata oldugunu 1-2 aydır anlıyorum).İlk muhabbetlerde herkesle iyi oluyorum.Üniversiteye basladıgımdada aynısı oldu.Cogu kısı ıle ılk ben tanıstım ve tanıstırdım.Ama şimdi tanısmalarına vesile oldugum ınsanlar okul dısında gorusuyolar okulda daha samimiler.Ben ise ilk günlerde sevilen o insanın tam aksine istenmeyen insan oldum.Aranmayan insan.Sevilmeyen insan.Mesela okulda yemekhanede yemek yiyecegimiz zaman yanımda ilk tanısdıgım muhabbetim olan cocuklar vardı. 5 kişiyiz 2 kişinin fişi yoktu diğer 2 kişiye sordular onlardada tek fiş oldugunu soyleyınce baska cocuklardan almaya gittiler yani bana sormadılar.Bunun gıbı cok ornek yasadım.Nedenini anlayamıyorum ıyı nıyetlıyım hemde asırı derecede herkesle muhabbet ederım,muhabbetımde iyi demesem bile en azından karsımdakının anlattıklarına mantıklı yorumlar yapabılıyorum, konu açabiliyorum,insanları güldürebiliyorum,herkesle selamlaşıyorum yani pasif değilim sadece mizacım sert öyle çirkin felan da değilim hani durusum,yüz tipim(bundan dolayı hayatım boyunca benden korkmayan bir kız görmedim hemen hemen hiç kız arkadaşım olmadı lise döneminde bunun sıkıntısını cok yasadım ama artık alıstım herhalde,takmıyorum).Ailemden dolayı çevrem geniş okudugum yerde bi çok kişiye yardımcı oldum bazı konularda yani işlerini dahi gördüm.Ama yinede aranmayan,istenmeyen adamım.Hayatım boyunca bu böyle oldu.Nerde hata yapıyorum? Anlayamıyorum.

goffee
29-10-2011, 09:19 AM
Hatan nerde söyleyeyim.
Sen grubun kurucusu oldugunun ve artık kenara çekilip grubu gururla izlemen gerektiginin idrakında değilsin.
Yani bir hatan yok.
Elbette onlarlada arkadaş olacaklar madem tanıştırdın bunu kabul edeceksin.
Artık arkadaşlarının arkadaşlarına karşıda sorumlulukları var.

haymatlos
29-10-2011, 11:18 AM
Hayat böyle malesef bazı şeyler hiç anlaşılamıyor.Hayat senin iyi,kötü,güzel ya da çirkin olmanla ilgilenmiyor bişeyler oluyor nedensiz.
27 yaşındayım şimdiye kadar adam akıllı 3 ilişkim oldu ama hiç bi kız arkadaşım beni sevdiğini söylemedi sadece çok iyi bi insan olduğumu ve mutluluğu hakkettiğimi söylediler.Ama ben hiç mutlu olamadım.Çok savaştım mutlu olmak için ama olmadı şimdi sadece sakin olup yaşamaya çalışıyorum.Biz angaryaların adamıyız bunu kabul edip yaşamaya devam etmek lazım.

parablue
30-10-2011, 01:37 AM
Angaryaların adamıyız kabul etmek ne kadar dogru bılmıyorum ama o kadar da zorlamanın bir anlamı yok sanırım.Bir yerden sonra düşünmemek lazım.En azından boyle düşünerek diğer düşüncelerden uzak kalabilirim herhalde.Kendi kendime çözumler arıyorum.Bilmiyorum.

anduril
30-10-2011, 03:22 AM
sencede biraz mütevazı olmanın vakti gelmedi mi? yani ''ben tanıştırdım-ben arkadaş olmalarını sağladım-ben ettim-ben eyledim-şimdi bana dönüp bakmıyorlar bile'' demen doğru mu? yani bence sen abartıyorsun gibime geldi sen konu açmaya çalışsana zorla biraz ne biliyim belkide en başta anlaşabildiler ama şuan senle anlaşamadıklarına karar verdiler bu ihtimalde var haksız mıyım? bence zamana bırak ve izle tavırları aynı çizgide devam mı ediyor yoksa sen konu açtıkça senle de ilgileniyorlar mı? yok devam ediyorsa bırak başkalarıyla muhabbete gir derim

belgin
30-10-2011, 11:48 AM
merhaba.sizin yaşınızdaki bireyler daha çok gırgır şamatayla ilgileniyorlar gördüğüm kadarıyla.belki siz onlara olgun geliyorsunuz bilmiyorum.size yakın sizi tanıyan birilerinden yardım alın.yani en azından niye oluyor diye aklınızı karıştırmaz.sizi anlatırın ona özelliklerinizi anlattırın.özeliklerinize göre arkadaş seçimi yapın.kitap okumayı veya politikayı seviyorsanız örnek veriyorum.bunları seven insanlarla arkadaş olun.size yakın biriyle dertleşin eksiklerim var mı demekten korkmayın.fazlada kafanıza takmayın.herşeyi oluruna bırakın.okulunuza ilginizi verin.arkadaşlar hayatınızda öncelik olmasın.

goffee
30-10-2011, 11:57 AM
merhaba.sizin yaşınızdaki bireyler daha çok gırgır şamatayla ilgileniyorlar gördüğüm kadarıyla.belki siz onlara olgun geliyorsunuz bilmiyorum.size yakın sizi tanıyan birilerinden yardım alın.yani en azından niye oluyor diye aklınızı karıştırmaz.sizi anlatırın ona özelliklerinizi anlattırın.özeliklerinize göre arkadaş seçimi yapın.kitap okumayı veya politikayı seviyorsanız örnek veriyorum.bunları seven insanlarla arkadaş olun.size yakın biriyle dertleşin eksiklerim var mı demekten korkmayın.fazlada kafanıza takmayın.
herşeyi oluruna bırakın.okulunuza ilginizi verin.arkadaşlar hayatınızda öncelik olmasın.

yazdıklarının güzeldi ama en alt satır hepsinden daha güzeldi.
belgin arkadaşımız doğru birşey söylemiş.

belgin
30-10-2011, 12:14 PM
teşekkürler goffee