PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Problem mi var?

belgin
28-10-2011, 01:16 PM
Selam arkadaşlar.Bende bir sorun mu var?bilemiyorum.Şu anda beni rahatsız etmiyor ama aklıma takılıyor.Bu yaşıma kadar büyük bir travma yaşamasam bile stres bütün hayatım boyunca vardı.Depresyon olayına bir kaç defa girdim.beni fazla etkilemedi düşündüm.tabiki yanılıyordum.en sonunda kalp çarpıntaları,bayılmalar,kalp ağrısı,düzgün konuşamama hareketlerde kontrolsüzlük başlayınca aklım başıma geldi.uzman psikolog dan yardım aldım.benim bu hastalığımı atlatabildiğimi ama bünyemin atlatamadığını söyledi.ilaç tedavisine başladı.ben bir sene ilaçları kullandım.bu bir sene sorasında bünyem bu belirtileri hiç vermedi.o yüzden bir daha gitme gereği duymadım.stresli birçok olayda gene etkilendim.etrafa bağımalar,çağırmalar.sabırlı bir insanım.insanlarıda kırmak istemiyorum.çoğunda içime attım.kontrol edemediğimde tepkiler veriyordum her normal insan gibi.ilaçları kullandıkdan sonrada birdaha bünyem tepki göstermedi.en ufak bir stresde kalp çarpıntılarım olan ben daha sonra hiç problem yaşamadım.şu andaki problem den bahsedeyim.bu son 7 senedir grib olmadım.yatağa düşcek kadar hastalığım olmuyor.biri beni üzse bile suratına bakmakla yetiniyorum.sinirlenmiyorum bile.kendimi hiç yorgun hissetmiyorum.sabahdan akşama kadar dolaşıyorum,çalışıyorum.ama ben yorulmuyorum.ancak çok uykum gelirse anlıyorum.sanki vücudum da sinir kalmamış gibi.bir yerimde ağrı olsa bile yatmıyorum.o ağrılı halimle gene çalışmaya çalışıyorum.ağlayamıyorum bile artık.birisinin başına bir şey gelse onunla ağlayan ben,şimdi hiç tepki veremiyorum.sadece sersem gibi yüzüne bakıyorum.bu normal mi onuda bilemiyorum.forumda benim gibi olan arkadaşlar varsa konuşmak isterim.şimdiden teşekkürler.

goffee
28-10-2011, 01:27 PM
Olması gereken bu zaten.
İnsanlar kendileriyle birlikte ağlayan insanlar istemiyorlar onların güçlü modeller görmeye ihtiyacı var.

belgin
28-10-2011, 02:02 PM
teşekkürler goffee

devhis
29-10-2011, 05:04 AM
Ne güzel ya, tam olmak istediğim kişiye dönüşmüşsün.Neredeyse cahil cühela bir şekilde hangi ilaç bu? diye soracaktım düşün.

belgin
29-10-2011, 09:50 AM
İlaçlardan olması mümkün değil.şimdi 36 yaşındayım.10 sene önce kullandım.bünye ile ilgili birşey herhalde.insan bedeninin savunma mekanizması ile ilgili olması lazım.stres sadece ruhen etkilemiyor.bünyeyide etkiliyor.

goffee
29-10-2011, 10:15 AM
Ne güzel ya, tam olmak istediğim kişiye dönüşmüşsün.Neredeyse cahil cühela bir şekilde hangi ilaç bu? diye soracaktım düşün.

İlaçlardan olması mümkün değil.şimdi 36 yaşındayım.10 sene önce kullandım.bünye ile ilgili birşey herhalde.insan bedeninin savunma mekanizması ile ilgili olması lazım.stres sadece ruhen etkilemiyor.bünyeyide etkiliyor.

Aynı yaştayız aynı durumu yaşıyoruz sanırım olgunlaşıyoruz.
Ben de aynı durumu yaşıyorum durumumdan memnunum.
Diğer arkadaşlarımızında zamanla bu duyguyu tadacagına inanıyorum.

belgin
29-10-2011, 11:00 AM
haklısın goffee...olgunlaşmak harika...herşeyi net görebiliyorum artık..hayat kolaylaşıyor..bende çok memnunum.

belgin
29-10-2011, 11:38 AM
İyide goffee 50 veya 60 yaşında olgunlaşmamış insanlar var.hala çocuk gibiler.onlar niye olgunlaşmıyor acaba?bazı insanlar özel mi doğuyor ?onları ne kadar değiştirmeye çalışsak bile değişmiyorlar.anlat anlat gene aynı davranışlar.ya ben anlamıyorum.bir insan nasıl olur kendini başkalarından üstün görür.bazı insanların sorunları olduğu halde nasıl ona zarar vermeyi düşünür anlamıyorum.nasıl arkasından dedikodu yapar.hemde hayali sahneler uydurarak.bu benimle ilgili değil.ben çevreden gördüklerimi anlatıyorum.herkez kendi egoları tatmin olsun diye niye başkasını yakar.veya menfahati var diye bir bakkal bile aşağıdaki bakkaldan bir şey alındı diye niye surat asar.hemde bu düşündüklerini büyük bir yüzsüslük olarak karşındakine gösterme cürretini gösterir.insan tabiatını anlamayacağım.hemde hiç.

goffee
29-10-2011, 12:02 PM
seni anlamadım kendinle çelişki halindesin.
bir üstteki olgun insanları anlayan insana ne oldu?
zaten olgunlugu bu tipte kişilerin varlıgını bilip takmayan ve doğru davranışları sergilemeye devam eden insanlaR olarak tanımlıyorum ben.

belgin
29-10-2011, 12:11 PM
ben anlamaya çalışıyorumda.onların bu ruh hallerini anlamıyorum.nedenlerini öğrenmeye çalışıyorum.ben kendimi tam olgun hissediyorum.onlar bunu niye başaramıyorlar.etkilerini görüyorlar.ama genede değişmiyorlar.neyse çok hassas bir konu kimseninde çözeceğini zannetmiyorum.

goffee
29-10-2011, 12:22 PM
uzun zaman forumu takip edersen ruh hallerinden anlarsın.
ama anlayış göstermek amacında olmalısın ancak o zaman anlayabilrsin.

belgin
29-10-2011, 01:04 PM
tamam teşekkürler goffee