Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba :)

_)AviE(_
20-10-2011, 08:49 PM
Merhaba ben avie onbeş yaşındayım
psikolojiyi ve insanları seviyorum. Büyüyünce psikolog veya diplomat olmak istiyorum:cool:

Bazen çok renkli olabiliyorum pollyana oluyorum resmen Bazen çılgınım içimdekini saklayamıyorum (mesela geçen gün sınıfın ortasında Ben sessiz değilim die bağırdım filan :D bugün kahkaha atarken birden ağlamaya başladım , serviste çok mutluyum die çığlık attım:confused:)
çok acayibim kendimi anlamakta güçlük çekiyorum.

Öyle işte :)

goffee
20-10-2011, 09:42 PM
Hoşgeldiniz.
Mutluluğunu neşeni burdaki arkadaşlarımızada bulaştır.

9 ŞUBAT
20-10-2011, 11:44 PM
Aramıza hoş geldin ,hayatın en guzel çaglarındasın yaşamın tadını doyasıya çıkarmaya bak .İçinden nasıl geliyorsa hayatı öyle yaşa .

_)AviE(_
21-10-2011, 05:42 PM
TeşeKKürLerRr .!!!!!!!

ayseglk
21-10-2011, 05:43 PM
hepimiz ergeniz henimiz _)AviE(_ yiz :D

yorum
21-10-2011, 05:54 PM
Avie ne güzel işte cıvıl cıvılsınn:D
bize bakma sen böyle melankolikten çıkamıyoruz kii:D

_)AviE(_
21-10-2011, 06:33 PM
Evet ama çoğunlukla aklıma ilk gelen şeyi söylediğim için bunun kötü örnekleri de var İnsanları kırabiliyorum bazen.Sonra özür diliyorum ama artık bi kere kırmış oluyorum. Sonra vicdan azabı çekiyorum geçen bi çocuk sana bişi söylicem dedi (benden hoşlanıyordu galiba) git başımdan söleme diye bağırdım.Özür diledim ama ne fayda...

yorum
21-10-2011, 06:38 PM
bi erkek için ne kötü bir durumdur.Bide düşünsene ilk çıkma teklifi eden çocuk sana denk geliyor. "git başımdan "diyorsun.Bir ömür hiç bir kıza yaklaşmaz:D

_)AviE(_
21-10-2011, 06:47 PM
Evet . Empati kurdum , ama ilk olmadığıma eminim o yüzden çok bi sorun yok ... ama insanlara böyle davranmamalıyım ßiliyorum...

yorum
21-10-2011, 06:50 PM
:)) bence C şıkkı insan büyüdükçe hissizleşiyor.
alışıyor, alışmaya bile alışıyor...

aynen ilk sen değilsin ki, sorun yok yani, sonda olmayacaksın. çoğunluk olmasa bizim yanlarımızı kim telafi eder...:)

goffee
21-10-2011, 07:18 PM
Evet ama çoğunlukla aklıma ilk gelen şeyi söylediğim için bunun kötü örnekleri de var İnsanları kırabiliyorum bazen.Sonra özür diliyorum ama artık bi kere kırmış oluyorum. Sonra vicdan azabı çekiyorum geçen bi çocuk sana bişi söylicem dedi (benden hoşlanıyordu galiba) git başımdan söleme diye bağırdım.Özür diledim ama ne fayda...

Ben kırma olayını bir kenara felan bıraktım da merak ettim söyleyecegini düşündügün şey seni neden rahatsız etti?

Selina
21-10-2011, 08:03 PM
Hosgeldin Forum Ailesine Avie

Arkadaslarin dedigi gibi ne güzel nikin var (bana birseyi hatirlatiyor ama nerden bilmiyorum)

sevgiler

_)AviE(_
21-10-2011, 09:40 PM
Hosgeldin Forum Ailesine Avie

Arkadaslarin dedigi gibi ne güzel nikin var (bana birseyi hatirlatiyor ama nerden bilmiyorum)

sevgiler

AvriL Lavigne nin takma adı belki oradan çağrıştırmıştır.

_)AviE(_
21-10-2011, 10:25 PM
Sorduğun soru çok zor Goffee
anlatmak zor ... kendimi anlasam herşeyi çözecem ama BiLmiyoruMm...

golkal
22-10-2011, 08:07 AM
Çılgın kız seni aferin sana..... boş ver yaşa hayatını dünya ya 1 kez geliyor...