Orijinalini görmek için tıklayınız : Ortasındayım ama sonunu göremiyorum :( ? (Fazla Heyecan)
reloaded
04-10-2011, 04:07 PM
Herkese merhabalar arkdaşlar, ufaklığımdan beri çok sessiz ve çekingen biriydim belkide kimileri gözünde aynı durum içerisinde olabilirim yalnız bazı sorularım ve sorunlarım var bunların çok derin olmadığını biliyorum en azından şuanlık iyiye gitmesi için neler yapabileceğimi önce bir forum sitesine daha sonra durumuma göre bir psikiyatris ile görüşebileceğimi düşündüm. Bana en yakın olan internet ile forumunuzu buldum ve umuyorum ki sorunlarım yakında kalkacak, inanıyorum çünkü istekliyim ama olmuyor neden olmuyor bilmiyor isteksiz olmamak için zor duruyor gibiyim ama çözülmeyecek bir problemin olduğuna inanmıyorum. Yalnız çevredeki insanları gözlediğimde bir çok yaşam perdesi gözümün önünden geçiyor, yalnız olmadığım zamanlarda ise arkdaşlarım bir kız peşinde koşmak için beni kenara attıklarını hissediyorum. Yolda sağda solda herhangi bir yerde cafetarya, taksici olsun arabada giden birisi olsun erkek yada bayan hiç farketmez gidip sorunlarımı paylaşabilirim ama hoşlandığım yada beğendiğim yaşıtlarımda birini gördüğümde yanına gidip tanışmak istediğimde bi an için nevrim dönüyor. Ağzım kuruyor, bazen sesim çatlıyor ama ne olursa olsun demek istediklerimi yansıtabiliyorum. Burda biraz gene sıkıntılarım oluyor tabi sorun sanırım burda başlıyor. Çocukluğumda alıştığım çekingen tavrımdan dolayı gençliğimi yaşıyamıyor da olabilirim. Ama herşeyi pozitif düşünmek gerekir, çevredeki tanıdıklarımında psikolojik durumları benide etkilediğinin farkındayım. Sanki herkesin psikolojisi bozuk benimki iyi bazende herkesin ki bozuk şükürler olsun ki benim daha iyimiş dediğim oluyor.
1-) Ana sorunuma gelirsek utangaçlık çekingenlik başta olmak üzere hoşlandığım yaşıtlarımda birinin yanına gitmek istediğimde ( çoğunlukla gidemiyorum :( ) ağzımda kuruma bazen ama en sık rastladığım ses çatlaması veya konuşurken kısık sesle konuşmak oluyor ayrıca çok ta heyecan yapıyorum =) rededilebileceğimi dşünüyorum. Bunun nedeni bir kaç kişinin yanına giderek onlarara fiziksel görünüşleri hakkında biraz iltifat ve tanışma dileğimi öne sürdüğüm zamanlarda hep rededildim şuanda da aynı korku içerisindeyim. Kendimi motive edebileceğim illaki birşeyler var ama aklıma hiç gelmiyor, nasıl çözerim nasıl kurtulurum bu sosyal fobi adındaki kördüğümden?
2-) Ve seçtiğim arkdaş çevresinin psikolojik durumları beni etkiliyor(gittikçe dibe çökmek istemiyorum) ama aynı sorunlar arkdaşlarım içinde geçerli benle beraber takım çalışması şeklinde bu durumdan kendimizi nasıl kurtarırız arkadaşlarımada yakın olduğum için onlarada yardım etmek istiyorum?
Sorunum belki gülünç olabilir ama gerçekten bu durumdan rahatsızım ve önüne geçip geçmişi unutmak, keşkelerle de uğraşmak istemiyorum.
Yardımlarınız, önerileriniz ve düşüncülerinize şimdiden saygı duyuyorum hepinize çok çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için...
Kızıl Kurt
04-10-2011, 04:36 PM
ben senden daha kötüyüm hiç kimseyle fazla konuşamam ama pes etmemeti ve senin gibi pozitif düşünmeyi severim.benim söyliyecek fazla bir şeyim yok ama aklımda güzel bir fikir var.internetten bu gibi konuları araştırıp birbirimize güzel birşeyler sunabiliriz belki herkezle güzel bir kitap bile çıkartırız bu konuda.ama önemli olan yapmamız yani kedi kişiliklerimizide araştırsak çok iyi olur.böylece daha verimli adımlar atabiliriz.ama ben sizlere seneye katılıcam ama araştırdıgı şeyleri yazim yarın.bilgisayarımda bunlarla ilgili özellikle senin konuyla ilgili güzel sözler var.ama nasıl yapacagınla ilgili degil ne söyliyeceginle ilgili yani daha araştıracagım çok konu var.:D bu sitedede güzelce açıklayan ustalarım var etrafı ara bakalım.
goffee
05-10-2011, 09:32 AM
Öncelikle şunu anlamalısın herkesin bir hayatı var ve insanlardan hayatlarını bırakıp seninle olmalarını isteyemezsin.
Şunu kabul etmelisin ki sende kendine bir hayat kurmalısın.
Arkadaşların kızlar için seni attıklarında söylediğini duyunca bile komik geliyor kulaga.
Sorun onlarda değil. Sende onlar gibi yapmak zorundasın.
Herkes gelecegini düşünmek zorunda.
Elbette kız arkadaşları ile olmak isteyecekler gelecekte kalkıp seninle evlenecek değilller ya?
Çekingenlikti vs idi geç bunları.
Sen gençsin birine birşey söylemen gerekiyorsa söylersin söylemen gerekmiyorsa söylemezsin.
Karşındakine iltifat etmeye yada kusurlarını söylemeye ne gerek var?
Sade ve uzun süren bir arkadaşlık varken ne gerek var böyle şeylere?
Birde demişsin ki red edilmekten korkuyorum.
Ne olur red ederse merak ediyorum dünyada tek kişi kalmış o kişi yada kişiler mi?
O red ederse daha iyisi seni kabul eder.
Bunlar tecrübeyle sabit.
Bu arada seçtiğin arkadaş çevresinin psikolojisi seni etkiliyor derken neyi kasteddiğini daha açık anlatırsan belki bir fikir verebilrirz.
Kızıl Kurt
05-10-2011, 09:34 PM
dostum bu gün sana bazı araştırmalarımı yazabildigimce yazim. Utangaçsınız, kadınlarla konuşmayı bir türlü
beceremiyorsunuz. Ne zaman bir hatundan hoşlansanız nutkunuz tutuluyor.
Onun ilgisini çekmeyi başaramıyorsunuz ve kendinize güveniniz gitgide
azalıyor. Ne yapmalısınız?
İşin cılkını çıkarmayınKadına karşı
ne çok ilgisiz davranın, ne de onun ağzının içine düşün. Dengeli ilgi
anahtar sözcüğünüz olmalı.
Olduğunuz gibi görünün Kendinizi
övmeyin, göklere çıkarmaya falan kalkışmayın. Kendinizle dalga geçin,
ama sakın aşağılık kompleksinden muzdarip zavallı bir erkek portesi
çizmeyin. Genç kızlar sorunlu erkekleri sever içlerindeki annelik
duygusu harekete geçer. Ama olgun bir kadına takılıyorsanız
sorunlarınız hiç bir işe yaramaz, çünkü olgun kadınlar büyük olasılıkla
genç kızken sorunlu bir erkek uğruna sürünmüş ve artık uslanmışlardır.
Kadının
yaşına göre taktik geliştirin 20 yaşındaki bir pilice uzun ilişkilere
bayıldığınızı söyleyebilrisiniz, bu sözü 25-30 yaşlarındaki bir kadına
söylediğinizde alay konusu olursunuz, çünkü 25 yaşını geçen çoğu kadın,
artık erkeklerin “shatun götürmek” için kullandığı kalıpları iyi
öğrenmiştir.
Erkeksi görünün, ama durumu abartmayın Karate,
boks ya da ağırlık kaldırma gibi sporlar yapıyor musunuz? Konuşurken
bunlardan mutlaka söz edin. Ama sakın kendinizi kaybetmeyin. Gizemli
olun dediysek ipin ucunu kaçırmayın. Aşırı ketum davranırsanız işler
aleyhinize döner. Eğer kocaman bir eviniz ya da harika bir otomobiliniz
varsa bunlardan da söz edin ama asla cüzdanınızı hatunun gözüne sokarak
“ferrari ile gezelim mi yavrum” demeyin.
Macerayı sevin
Muahsebeci olabilirsiniz ama kaya tırmanışı yada yamaç paraşütü gibi
heyecanlı hobilere vakit ayırabilirsiniz. Gezmek de size puan
kazandırır, çünkü kadınlar egzotik ve ilginç zevkleri olan erkeklere
bayılır.
Güncel olaylardan söz edin O sırada gündemde olan
şeyler hakkında fikrini sorun. Böylece moron olmadığınızı, çevrenizle
ilgilendiğinizi ve onun fikrine değer verdiğinizi göstermiş olursunuz.
Ona kendisi ile ilgili sorular sorun Kadınlar konuşmanın yanı sıra dinlemeyi de bilen erkeklerden hoşlanır
Müzik
hakkında konuşun Kadınların hele de genç kızların en çok sevdiği
zararsız konulardan biri müziktir. Ona en çok sevdiği şarkıcının adını
sorun, sonra da nazik bir şekilde alaya alın kadınlar hafif alaydan
hoşlanır.
bu konuşma kızlarla konuşma yolları kopyaladım sözler bana ait degil.kötü kelimeler kullanmış biraz. :D:eek:
Kızıl Kurt
05-10-2011, 09:38 PM
hoşlanılan kızla tanışmak için söylenen ilk sözler
1. genelde yeni civcivlenmeye başlamış genç erkeklerimizin heryerde aradığı sözlerdir. hoşlanılan kız tüm işvesiyle kıpraşmakta olan erkeğimizin önünden geçmektedir, arkadaşlarıda "olm konuşşana bak oluuuum bak gidiyor oluuuum oluuumm" diyerekten civcivlenmiş gencimizin beynini zkmektedir. neyse gencimiz için bir kaç alternatif vardır;
entel alternatif;
-merhaba
+merhaba?
-havanın sizin o güzel yüzünüze nasıl çarptiğini gördünüz mü?
+anlamadım?
-dogmatik bir şey aslında benimkisi böyle kımıl kımıl
+gider misiniz!
-aşıııım hüleeeyn
öküz alternatif
-merhaba
+merhaba?
-sana seviyorum bana çıkar mısın?
+?
-vermiceksen hiç kabul etme ama
+hayvansın
en geçerli alternatif
-merhaba
+merhaba?
-benim param var
+evlen benimleeee
ya işte böyle kız arkadaşlarımızın pek hoşuna gitmeyecek olsa da para genelde işe yarar bir hededir.
(chladoceran, 28.05.2007 21:57 ~ 21:57)
@1499109
2. -- pardon saatiniz var mı acaba?
-- hayır, yok
-- alırız
(sarpinsarp, 28.05.2007 22:05)
@1499147
3. kız arkadaşlarıyla kafede veya kantinde (neresi olursa işte) oturmaktadır. erkek masaya gider, masa üzerindeki eşyaları(ne varsa işte) kaldırıp tek tek altlarına bakmaktadır.
kız: ne arıyosunuz?
erkek: sizinle konuşmak için bi bahane arıyorum!!
başıma gelmedi, duyunca da çok güldüm.. işe yaradığını söylüyolar, ben anlatanların yalancısıyım...
(hayatııskalamalüksünyoksenin, 28.05.2007 22:06)
@1499152
4. (bkz: ya geçen haftanın notu var mıydı acaba)
bu hep güzel bir başlangıçtır
(kahnesty, 28.05.2007 22:06)
@1499154
5. +merhaba, saat kaç acaba, benim saatim bozulmuş da..
-hmm, saat 4'ü 10 geçiyo, iyi günler.
+iyi günler..
sonuç;
saat sorma bahanesi ile tanışmaya kalkışmayın, fena yamulabiliyor insan.
(özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 24.10.2007 00:23)
@2032755
6. (bkz: pardon bağyan)
(shotcrete, 24.10.2007 00:24)
@2032761
7. "eki eki, eheh, öhöe, beii, ühühüü"
gibi,
mantıklı bir cümle kurma amaçlı başlayıp boka sarma sonucu ağzınızdan dökülen iniltilerdir.
(sageeth, 24.10.2007 00:32)
@2032784
8. "hello, i love you won't you tell me your name
hello, i love you let me jump in your game"
(bkz: direkt reklamcılık)
(göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 24.10.2007 00:34)
@2032788
9. -pardon! bir anket yapabilir miyim?
(merdaneli çamaşır makinesi, 24.10.2007 00:36 ~ 00:49)
@2032791
10. erkek: e, kız: k
[e] hebele*
[k] efendim?
[e] hebele hübele?*
[k] anlayamadım?
[e] hebele hebele hebele!*
[k] manyak mısın be!*
[e] ühüüüüüüüüüüüeeee
(galileogalilei, 24.10.2007 00:37 ~ 01.11.2007 01:23)
@2032795
11. gelebilecek alternatif cevaplar üzerinde sıkı bir ön çalışma yapmadıysak veya hazır cevap biri değilsek, hiçbir halta yaramayacak sözlerdir. hele ki şapşal isek...
+ sizi bir yerden tanıyorum ama çıkartamadım.
- ne yapabilirim?
+ kısa sürdü değil mi diyalog?
- ...
+ aaa melis n'aber?
- melis mi? karıştırdınız herhalde
+ ımmm. herhalde
+ pardon! komançero caddesi ne tarafta acaba?
- şu tarafta!
+ aaaa hay allah. evet.
- hoşçakalın
+ aaa evet.
+ kusura bakmayın, aniden önüme çıktınız. bir şeyiniz var mı?
- hayır yok.
+ ama çok pis çarptım o bakımdan
- ?
+ sizi geçen gün şebboy barda gördüm.
- iyi yapmışsın.
+ ben de öyle düşünmüştüm. çok güzel değil mi?
- hı hı... bir şey mi demek istiyorsunuz?
+ ımmm yooo. iyi olmuş gerçekten
- iyi iyi. iyi günler.
+ süper. iyi günler. gidiyorum. iyi oldu bu. iyi yapmışım. iyi.
bir adet de başarılı diyalog örneği verelim, girimiz şeker tadında bitsin he mi?
(ilk cümle karşıdan gelir)
- birine mi benzettiniz?
+ yoo hiçbir şeye benzetemedim. (vay artiz)
- eşim benzerim yok zaten, ondandır. (ooo iyiymiş)
+ ben de o yüzden bakmıştım... (aferin evladım. oldu bu iş)
(üşengeç adam, 24.10.2007 00:54 ~ 14:22)
@2032844
12. -hey... beni tanıdın mı? yurttaşlık dersinde aynı sınıftayız? adım canıtın.
#sen şu en arka sırada oturan çemçük çocuk değil misin?
-hayır roz meri... ben seni serserilerden kurtarırken temiz zopa yiyecek akabinde tutkulu bir aşka yelken açacağın, okul hayatında tırt ama sonradan çok sevip çok değer vereceğin ezik tipim...
#hımmm ok
-tanıştık dimi şimdi?
#.....
(george constanza, 24.10.2007 00:56)
@2032847
13. erkek : pardon; sizinle tanışmak için ille de saati mi sormam lazım ?
kız : hayır..
erkek : benim adım ruknettin o zaman . memnun oldum...
(bkz: klişe)
erkek : pardon; sizinle tanışmak için ille de anket mi yapmam lazım?
kız : aaa! sözlük yazarı mısınız yoksa?
erkek : evet; yoksa... siz de mi ?
kız : evet, adım şu...
erkek : benimki de bu...
(luto, 24.10.2007 00:59 ~ 01:02)
@2032852
14. -bi dakika bakar mısınız?
-(hatun bakar)
-sizi bir yerden hatırlıyor gibiyim (der ve hatunun elindekilere göz gezdirirsiniz nereden hatırladığınızı bulmak için, hukuk kitabı varsa kalınlığına göre hukuk fakültesi ya da iibf den olduğunu tahminle başlarsınız sallamaya, mühendislikte filansa -endüstri hariç- hiç kasmayın ilgi manyağı olduklarından uğraşamazsınız vakit kaybıdır)
önünüze iki durum çıkar
-(hatun uyanık, sizi de beğenmiş ve vermeye adaysa) yok şu okuldayım (der ve konu değiştirir)
-siz de anlar muhabbete girersiniz havadan sudan
-(hatun aptal, sizi beğenip beğenmediğinin farkında değilse) nerden çıktı canım şimdi (der ve şapşal şapşal bakar)
-gene muhabbete devam eder sizi gördüm ve aklımdan çıkmadınıza getirir ve sizli bizli konuşur takibe devam edersiniz.
-(hatun uyanık, sizi beğenmediyse) hayır xxx bölümündeyim birazdan arkadaşım gelecek ödev yapacağız bik bik bik...
-(siktiredin, dürüst olun) pardon, sizinle konuşabilmek için buna başvurdum amacım sizi rahatsız etmek değildi. arkadaşınız çok şanslıymış onun yerinde olmak isterdim. iyi günler (deyin ve mahçup bir şekilde yüzüne bakın, geri çekilin)
-%80 muhabbeti sürdürür verir
-%20 diğer kızlara reklamınızı yapar piyasanızı geliştirir.
(turfanda, 24.10.2007 00:59)
@2032853
15. +ah çok afedersiniz az daha çarpıyordum.
-yok önemli değil, çarpmadınız zaten.
+çarpmalı mıydım peki?
-nasıl yani?
+çarpsam mesela.
-ne diyorsunuz ya?
+çarpışmış gibi davransak.
-çarpıcam ama haaa!
+ben ceyhan
-ne mutlu sana, iyi bak kendine ceyhan.
(itirazım var sayın yönetici, 24.10.2007 01:05)
@2032861
16. selamünaleyküm denebilir, bence sakıncası yok.
(maglor, 24.10.2007 01:06)
@2032866
17. - eee, merhaba... şeyy, acaba saatiniz var mı ?
- hassittir oradan, abazan !
- öhöm.. msn adresinizi alabilir miyim, ya da ben versem ?
- hassittir oradan abazan !
- hey, facebook'un varsa ,ekle beni ?
- şeyy, bu kağıt sizin masadan düşmüş (içinde msn adresi yazılı kağıt)
- hassittir oradan, korkak abazan !
- ehe, ehe, boş yer kalmamış sizin masaya otursak !
- sözlükte yazıyor musunuz, bakın itü sözlüğün coderi arkadaşım..
- şeyy, sizinle tanışmam gerek, ama bir bahane bulamıyorum ben, şöyle sizin üzerinize doğru düşsem de beraber yere yuvarlansak, belki tanışırız o arada !? (samimi)
- hassittir oradan ,abazan !
(scherzi, 24.10.2007 01:13)
@2032887
18. + ungabunga, mahamuha
- ...?!
+ (kızı saçından tutar ve sürükler)
ilk sözler denmiş. heralde o çağlarda kelime, dilbilgisi gibi olaylara kasmamışlar. ateşi bulmuş, karnı doymuş adamın, karı da var. yeter tabii.
(venom, 24.10.2007 01:20)
@2032904
19. +pardon, sizinle tanışmak için ne yapmam gerekiyor acaba?
-göt olmanız gerekiyor.*
+anlamadım?
-ybsg.
(virgül, 24.10.2007 02:05)
@2032997
20. bir filmde cihan ünal tarafından canlandırılan karakter, hülya koçyiğit tarafından canlandırılan karaktere ilk görüşte aşık olmuştur. tanışmak için izlediği yol, şu şekildedir:
e: afedersiniz, az önce sizi yoldan geçerken gördüm... güzelliğiniz karşısında dondum kaldım, ama dedim ki sonra git yetiş, ona hissettiklerini anlat...
k: ...
e: belki sizi bir daha göremem diye düşündüm, bu fırsat karşıma bir daha çıkmayabilir dedim. acaba sizi bir daha görme fırsatım olsa, benimle görüşmek ister miydiniz?
e: öyle susmayın, cevap verin bana! evet deyin, dünyanın en mutlu insanı yapın beni... ya da hayır deyin, dağlara vurayım kendimi, yıllarca sürecek acımı yaşamaya başlayım. ama bir cevap verin, sizi bir daha görebilecek miyim?
e: suskun kalmanız evet anlamına geliyorsa sizi nerde bulabileceğimi söyleyin, yoksa peşinizden gelip yaşadığınız yere kadar izlemek zorunda kalırım sizi. lütfen bişeyler söyleyin.
...
...
...
durum bu veya benzer şekilde, kadın da bişeyler söylüyordu ama unuttum. adam o kadar sağlam yazıyordu ki, sadece onun söyledikleri aklımda kaldı.
zaten başarmanın yarısı istemek, kalanın yarısı da ısrar! adam yüzde 75 götürdü *
denemek lazım...
(steinmetz, 24.10.2007 02:34)
@2033021
21. sözlükte herhangi bir giriyi bahane edecek şekilde mesaj atmak sonrasında da muhabbeti koyulaştırmaktır. tabiki öncelikle mesaj atacağınız nickin karşı cinse ait olduğunu bilmeniz gerekiyor. bunu nick altı ya da anlam çıkarılabilecek girilere bakmak da fayda vardır. ancak sözlük yazarı bayan arkadaşlarımız bu kadar da açık verecek kişiler değildirler. en azından vermişlerse bu kendi istekleriyle olmuştur.
(idiot, 21.03.2009 22:44)
@3243095
22. ben senin benden hoşlanma ihtimalini sevdim, ben seninle birazdan en yakın cafede yakınlaşma ihtimalini sevdim...
(ahir zaman, 21.03.2009 22:47)
@3243113
23. - neyiniz var?
(bkz: doktor)
(selenosistein, 21.03.2009 22:52)
@3243140
24. -royale with cheese? nerde vardı o?
(orchidaceae, 21.03.2009 22:58 ~ 22:59)
@3243176
25. - selamın aleyküm gardaş..
+ ?!?
- gerçekte böyle girseydim konuya ne kadar kaba olurdum di mi?
+ iyiki böyle girmedin..
nasıl ama di miii? internette neler var neler........görüşürüz yine:)
reloaded
07-10-2011, 09:05 PM
@goffee: Daha bunu da hiç düşünmemiştim hayatta herkes kendi yoluna düşer anne babamız bile bizden önce kendisini düşünür.Bu yüzden arkdaşlarımdan önce kendimi geliştirmeliyim. Çok diplerde gezmişim, şimdi sosyalleşmeye çalışıyorum bugün özellikle dışardaydım, kendi çapımda birşeyler yapmaya çalıştım belki oldu belki de olmadı ama gene de olsun küçük birikimler ilerde lazım olacak.Aslında haklısın aslında hiç aynaya geçip kendi kendimle konuşmamıştım bu bana iyi geldi ve söyledikleriniz, ilginiz için çok teşekkür ederim..
@Kızıl Kurt: Dostum çözümü çözdüm sanırım, farklı ortamlara giremememiz ve evden internet başından kalkamamız ayrıyetten masturbasyondan bıkmamamız bunlar bizi bağımlı tutuyor ve yapmak istediklerimizi erteliyor. Düşünüyorum ki farklı ortamlardan farklı ortamlara geçiş yaptıkça biraz sosyalleştikçe de bu sorun ortadan kalkacak, dilersen beraber birşeyler yapabiliriz ;) Bu arada insanlar hakkında düşünceler bizi gerilemeye itiyor bunun içinde çeşitli insan biyografileri veya hikaye,roman tarzı kitaplar okumalıyız aslında kitap bu yönden çok önem kazandırıyor, çünkü ağzın laf yapabiliyor, konudan konuya atlayabilirsin. Hem kültür hemde konumada akıcılık takılma olmuyor.
Yolda yürüdüğünü farzet çok tatlı bi hatun gözünü kesti ve yanına gitmek istiyorsun ama yapamıyorsun, aslında hata bizde bu yaptıklarımızı bi 50 yıl ileri sarıp geçmişe baktığımızda hangisi daha mutlu edici olabilir. O kıza keşke gitseydim mi? Yoksa çok tatlıydı iyiki gitmişim gençlik yıllarım süper geçti! demek mi? Arasında dağlar kadar fark var ama keşkelerle yanmamak lazım daha genciz yapıcak birçok çılgınlık ve eğlence var. Bunu her yerde yapabiliriz @goffee' nin dediklerini dikkate almak gerekiyor, gerçekten o kişiyi istiyorsak onu başrırız ki bu da çok basit birşey olacağını inanıyorum, tabi zamanla herşey düzelecektir. Tabi engeller bizi rahat ırakmayacak ama hayatın felsefesi de bu..
Kızıl Kurt
09-10-2011, 04:32 PM
seninle birlik olmayı isterim.ilk önce senin konuda ugraşalım hadi bakalım:cool:yazılarım kopyadır bana ait degil .1. Kız Psikolojisi
Eveet bismillah deyip bu yaratıkları tanımaya başlayalım. Bir kere şunu kesinlikle ama kesinlikle aklınızdan çıkarmayın:Bu kız milleti her daim dokunsan ağlayacak gibi yaşar.Yani sürekli bi sorunları vardır,ya aileleri onları anlamıyodur,ya güzel değillerdir,ya abileri sürekli onları baskı altında tutuyordur yada sırf sorunlu gözükmek için bi sorunu varmış tribi yapıyordur. Peki burda biz ne yapıyoruz?Tabi ki biraz psikologluk oynuyoruz.Biraz sonra Nasıl Karizma Yapılır bölümünde de inceleyeceğimiz üzre siz zaten kıza karizma yapmak için mutlaka psikoloji ve felsefeyle ilgilendiğinizi ona söyliyceksiniz. Bu ilk adım.Sonrada gidip kızı teselli eden centilmen dost tribine yatacaksınız.Ama centilmen olmanız bu durumda pek işe yaramaz o yüzden kızın karşısında zihin okuyan bi tip gibi gözükmeniz lazım.Bunu nasıl yapacağınızı da anlatıyorum? Neden çünkü bu siteyi siz abaza kardeşlerime bir hizmet olsun diye kurdum.
Ama önce kız psikolojisi ve kızların tarihsel gelişim süreçlerine bir bakalım. Bu kız psikolojisi öyle menem bir şeydir ki üstat Freud bile kızların psikolojisini çözemediği için intahara teşebbüs etmiştir. Ama sonunda azmedip bunların psikolojisini çözmeyi başarmıştır. Freud'da aynı bizim gibi abazaydı. Hayatını anlattığı kitabındaki şu cümleler her şeyi çok iyi açıklar "...En uysal kadın hastalarımdan birini çektiği acılardan kurtarmıştım o gün,ipnozla sağlamıştım bunu , hastamın krizlerini geçmişteki nedenlerine bağlayınca bu çok zor işi başarmıştım. Ve hastam uyanır uyanmaz kollarını boynuma dolamıştı. Tam o sırada bir hemşirenin beklenmedik bir şekilde içeri girişi, aramızda tatsız bir soğukluğu önlemiş oldu; ama ikimizde o gün ipnoz tedavisine son vermeyi kararlaştırdık. " Bu satırlar tamamen Freud'dan alıntıdır. Bu site de zaten hayranı olduğum Freud'un teorilerini geliştirerek kurulmuş olunan hipotezlere dayanmaktadır. Ayrıntılı bilgi için bkz: www.freudmatik.cjb.net
Dediğimiz gibi kızların beynini okuyacaz ama kız psikolojisini tam anlamıyla özümsememiz lazım. Bakın bu kız milleti biz erkeklerden tamamen değişik bir düşünce sistemi içerisindedir. En önemli özellikleri gruplaşma ve bir şey yaparken bu gruba güvenmektir. Bu kızların hepsi kendilerine gruplar oluştururlar. Diğer gruplar tarafından dışlanmış kızlar uyuz olup kendilerine başka bir grup kurarlar. Ülkemizde metrekareye 8 kız grubu, 6 rock grubu düşmektedir. Yani bunlar o kadar çeşitlidir ki bunları tanımlayıp sınıflandırmak , rockçıları tanımlayıp sınırlandırmaktan çok çok daha zordur. ))) Ama biz kızları belli durumlarda verdikleri tepkilere göre sınıflandırmaya çalıştık.bu sınıflandırmayı bir sonraki bölümümüzde inceliycez.
Şimdi gelelim kızların beynini okuma yöntemlerine
Bir kere şunu asla ama asla unutmayın:dünyadaki hiçbir varlık beyin okuyamaz. Ama siz kızların beyinsiz olduklarını zaten biliyorsunuz. )))) O yüzden telaş yapmanıza hiç gerek yok.Bu kızların hepsinin düşünme stilleri aynıdır.O yüzden vereceğimiz taktikleri uygulayarak kızın gözünde bir anda beyin okuyan dahi bir psikolog konumuna gelebilir ve kızı tavlama olayını rahatlıkla aşabilirsiniz.
Bu salakların daha öncede söylediğimiz gibi mutlaka ama mutlaka bi sorun(! ları vardır.Şimdi tavlamak istediğiniz kızın sıkkın olduğu bir zamanda yanına gidin ve "Sıkkın gözüküyorsun,hayırdır" diyin.Kız size sıkkın olduğunu daha da belli etmek için hemen "yok bişey yaaa!!!" diye cevap verecektir,neden?Çünkü bunlar salaktır. Sorunlu olmayı karizma zanneden bi salaktan daha ne beklenebilir ki. Neyse siz kızın bu cevabı karşısında "İyi o zaman demiycek kadar zeki olduğunuz için hemen "Sanırım senin konuşacak birisine ihtiyacın var" diyin.Kızın yüz şeklinin sıkkın ve trip yapacak birine ihtiyacı olduğunu belli etmek için daha bir buruştuğunu ve tamamen sessizliğe gömüldüğünü farkeder farketmez "Bak bana istediğin her şeyi, anlatabilirsin hem ben son 4 senedir psikoloji eğitimi alıyorum,yani bir psikologdan eksik bir yanım yok"diyin.Kız böyle bir trip anındayken asla "Say lan okuduğun psikoloji kitaplarını" diye bir şey sölemez.Yani bu planınınızın tutması için yeterli bir cümledir.Şimdi aklınızdan çıkarmamanız gereken diğer konuya gelelim. Kızlar bu tripleri sadece ve sadece dikkat çekmek için yaparlar.Sürekli olarak "Kimse benle ilgilenmiyo,kimse beni anlamıyo" diye düşünüp etrafındakilerin dikkatini çekmeye çalışırlar. Amaçları birinin gelip kendilerinin kaprislerini çekmesini sağlamaktan başka bir şey değildir.
Ama siz gidip kızın yanına onla konuşmaya çalıştınız diye kızın sizinle konuşacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Üzgünüm ama asla böyle bir şey yapmazlar.İşte bu yüzden sizin olayınız beyin okumak.Kızların hangi durumlarda hangi tepkileri verdiklerini öğrenebilmek için yıllarımı harcadım ama değdi.Alın size en baba beyin okuma(! yöntemleri.
Siz kızın yanında olağanüstü insan tribi çizeceksiniz.O yüzden kız söylemeden şıp diye durumu anlayıp sorunu çözün.Bunun için "Dur tahmin edeyim..." cümlesiyle başlayın ve ikinci kuralımızı uygulayın ona istedigi sozcükleri mırıdanıverin.
Kızıl Kurt
09-10-2011, 04:34 PM
Dünyada insanlar sürekli birbirleri ile mutlu birliktelikler kurma çabası içindedirler.Her birey karşı cinsinden birisi ile arkadaşlık edinme cabasındadır.Bu arkadaşilık sevgili ve aşık pozisyonuna gelince kişiler artık birbirleri ile uyumu bir çift olmuştur.Fakat insanlar çekingenlik gibi sebeplerden ötürü kendilerine karşı cinsten bir arkadaş edinemeyebiliyorlar.Erkeklerin kızlar ile tanışma ve arkadaşlık istekleri çeşitli etmenler sebebi ile genellikle reddediliyor.Şimdi sizlere kız arkadaş edinme ile ilgili faydalı bir yazı iletmek istiyorum.
Erkekler hep Sevgili arıyor kız arkadaş arama çabası kız arkadaş edinmeye çalışıyor ama sonuç olumsuz oluyor.Kız arkadaş edinmek istiyorsun ve yardıma mı ihtiyacın var? İşte işine yarayabilecek bir kaç tavsiye:
Adım 1: Kendine Bir Çeki Düzen Ver
Benzetme yapmak gerekirse bir erkek cüzdan almak istediğinde bir çok özelliğe bakar; Kaç gözü var, cebimde iyi durur mu, fiyatı uygun mu, dayanıklı mı … Fakat bir kız cüzdan almak istediğinde tek bir şeye bakar; “GÖRÜNÜŞ”, diğer şeyler sonra gelir.
Bu yüzden kız arkadaş bulma çabasındaysan görünüşünle başla. En yakışıklı erkek sen olmayabilirsin ama iyi görünmen gerekir. Bu da demektir ki:
• İyi bir berber edin.
• Tırnaklarını kes.
• Erkeksi bir parfüm kullan.
• Traş ol.
• Temiz ya da yeni bir ayakkabı giy.
• Saat kullan.
Eğer yeterince bakımlıysan diğerlerini geride bırakabilirsin demektir. Çoğu kız temiz ve bakımlı olmayan erkeklerden hoşlanmaz. Aksesuarlarına dikkat etmen gerekir. Örneğin bir güneş gözlüğü seni kabadayı gibi gösterirken başka bir tanesi çok havalı görünmene yardımcı olabilir. Eğer bir aksesuarın sana yakışıp yakışmayacağından emin olamıyorsan kullanma.
Adım 2: Kendine Güven!
İlk kız arkadaşının senin “kız gibi bir erkek” olduğunu düşünmesine izin verme. Bir kızla konuşurken utangaçsan, bu kıza açık bir mesaj verir; onun görünüşünden etkileniyorsun. Bu da kızın normalden daha utangaç davranmasına ve rahatsız olmasına sebep olur. Kızlar rahatça konuşabileceği erkeklerden hoşlanır. Eğer göz teması kurmaktan korkuyorsan yakınında durmadığınız zaman kızın kaşlarına ya da alnına bak. Yeterince yakın olmadıkça gözüne değil de kaşına baktığını anlaması imkansızdır. Sürekli ona bakmak zorunda da değilsin. Bir erkeğin yanında nasıl davranıyorsan bir kızın yanında da öyle davranmaya çalış. İyi bir görünüm ve yeterince özgüven iyi bir ikilidir.
Adım 3: Ne Konuşacağını Planla
10 saniyelik bir sessizliğin sonucu “güle güle” ya da “sonra görüşürüz” olabilir. Konuşmadan önce ne konuşacağını planlamak bunu önlemek için iyi bir fikir olabilir. Eğer aklına konuşmak için hiçbir şey gelmezse sıradan bir arkadaşın ya da öğretmenin hakkında konuş. Havadan sudan ya da siyasetten bahsetme, bu konuşacak bir şeyinin kalmadığını hissettirir.
Adım 4: Vücut Dilini Kullan
Vücut dilini iyi kullanmak iletişime büyük bir katkı sağlayabilir. Ama abartma!
Kızıl Kurt
09-10-2011, 04:49 PM
millet ustası olmuş kanki ama benim için metres önemli degil ben istemiyorum ne bilim.ben sadece herkesle konuşabilecegim bir konu olsun ve de kızlar karşısında utanmiyim diye yapıyorum.bir de kendimi yavaş yavaş ileriye hazırlıyorum tabiii:rolleyes:çünkü bazen kendimi tamamen kızlardan kacarken buluyorum.onlarla fazla yakında duramıyorum.çünkü kokusunu hissediyorum,kalp atışlarını takip etmeye başlıyorum,ellerim terlemeye başlıyor falan filan ama artık yavaş yavaş konuşmayı beceriyorum.karizma yerlerde sürünüyor beni küçük görüyorlar öyle oluncada ben pes etmek yerine onları sanki deney farelerimmiş gibi düşünüyorum.tecrübelerimi gelecek için biriktiriyorum.aslında kızlarla erkeklerden daha iyi anlaşıyorum ama erkeklerle uyumlu degilken kızlardada pısırık olmam beni sinir ediyor.ve gerilerde olmaktanda sıkıldım biraz .birilerinin beni görmesi hoşuma gidiyor.:):o
Kızıl Kurt
15-10-2011, 01:16 PM
heeey kimse yok muuuuu?:confused::eek:
reloaded
14-11-2011, 09:29 PM
bu sorunu çözdüm kızılkurt, sadece kendine biraz daha fazla güven gerisi geliyor ;)