Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım Edin Lütfen :(
kursat
22-09-2011, 10:47 AM
Merhaba Herkeze
Kendimi Çok Yanlız hissediyorum annem babam çalışıyor 8 yaşından beri yanlız kalıyorum (şuan 14 yaşındayım)
Pek umrumda olmazdı fakat bu 2 sene sabahları kaldırıyor annem beni
ve 10-15 dk sonra işe gidiyorlar hoşçakal bile diyemiyorum olaylar çok hızlı gelişiyor
Kapı Kapandığında Evi sessizlik sarıyor kapıdan adım attıkları anda ağlayacak gibi oluyorum hatta bugün ağladımda :(
6 sene yanlız kalmak zorunda olduğum için o kadar kızgınım ki
sokakta sabahları anneleri çocuklarıyla oturmuş görüyorum
Ben kıskanç biri değilim fakat onları görünce okadar özeniyorumki eve çıkıp ağlıyorum
öğlen oldumu gözlerim şiş okula gidiyorum
lanet olsun böyle işe ben naptımda allah beni yanlızlığa atıyo
şimdi bir Site de oturuyorum ( Apartman Topluluğu )
Sokakta annesiyle babasıyla bakkala giden çocuklar oyun oynayan pikniğe gidenler v.s
Ben hayatımda bir kere pikniğe gittim oda memleketimde.
Akrabalarımla oda.
şuan 6 senedir istanbuldayız
hiçbir akrabamız yok burda
akrabam olsa taksiyle bile giderim yanına
böyle işte hergünüm ağlamayla geçiyor
sibel_87
22-09-2011, 12:15 PM
merhaba ailene bu durumdan bahsettin mi bilmiyorum bahsetsende alacağın cevap muhtemelen senin geleceğin için daha iyi şartlarda yaşaman için çalışıyoruz çalışmak zorundayız olacaktır ,,senin geleceğini düüşünürken maalesef sana şuanda ne kadar zarar verdiklerinin farkında degiller ,,her anne baba çocuğu için en iyi şartları ister ama bunu yaparken çocuğu yalnızlığa mahkum edip psikolojisini bozmak gerçekten üzücü bir durum ,,sana tavsiyem bu durumu kabullen ve yalnızlıktan kurtulmak için arkadaş çevresi edin onlarla zaman geçir,sosyal aktivitelere katıl veya evde bir hayvan besle mesela bir muhabbet kuşu olabilir çok cana yakın oluyorlar:)yani kafanı meşgul edicek şeyler bulmalısın ve ailene de en azından hafta sonları beraber zaman geçirmeyi bir yerlere gitmeyi önerebilirsin eğer karşı çıkarlarsa bu durumun sana ne kadar zarar verdiğini üzdüğünü söyle herşeyi açık açık anlat ki farkında olmadan sana ne kadar zarar verdiklerinin farkına varabilsinler .Kendini üzme koşulları degiştiremiyorsan koşullara ayak uydurmak zorundasın,bu durumu kendi lehine çevirmeye çalış ,mutlaka kafanı meşgul edicek şeyler bul ..Kendine iyi bak..
kursat
22-09-2011, 12:27 PM
merhaba ailene bu durumdan bahsettin mi bilmiyorum bahsetsende alacağın cevap muhtemelen senin geleceğin için daha iyi şartlarda yaşaman için çalışıyoruz çalışmak zorundayız olacaktır ,,senin geleceğini düüşünürken maalesef sana şuanda ne kadar zarar verdiklerinin farkında degiller ,,her anne baba çocuğu için en iyi şartları ister ama bunu yaparken çocuğu yalnızlığa mahkum edip psikolojisini bozmak gerçekten üzücü bir durum ,,sana tavsiyem bu durumu kabullen ve yalnızlıktan kurtulmak için arkadaş çevresi edin onlarla zaman geçir,sosyal aktivitelere katıl veya evde bir hayvan besle mesela bir muhabbet kuşu olabilir çok cana yakın oluyorlar:)yani kafanı meşgul edicek şeyler bulmalısın ve ailene de en azından hafta sonları beraber zaman geçirmeyi bir yerlere gitmeyi önerebilirsin eğer karşı çıkarlarsa bu durumun sana ne kadar zarar verdiğini üzdüğünü söyle herşeyi açık açık anlat ki farkında olmadan sana ne kadar zarar verdiklerinin farkına varabilsinler .Kendini üzme koşulları degiştiremiyorsan koşullara ayak uydurmak zorundasın,bu durumu kendi lehine çevirmeye çalış ,mutlaka kafanı meşgul edicek şeyler bul ..Kendine iyi bak..
Teşekkürler Bahsettiklerinizi deneyeceğim
golkal
22-09-2011, 02:58 PM
Bak dostum daha çok küçüksün hayatın sana gelecekte vereceği hediyeleri bilemezsin kim bilir belki bir gün ailen bir çocukları olduğunu hatırlayacak ve muhteşem bir geziye tatile mutlu bir hayata doğru adımlarınızı atıcaksınız ama bunun bugün olmaması hayatının sonuna dek olmıyacağı anlmına gelmez sen asla karamsar olma daima hayat güler yüzle selamla belki bir gün hayat sana da güler...
goffee
22-09-2011, 03:23 PM
Ailene durumdan bahsetmelisin.
Tahminimce durumun farkında bile değiller.
Yada farkındalar ama sana olan olumsuz etkilerinden habersizler.
golkal
22-09-2011, 03:26 PM
Aile Her şeydir onlarlarla konuşarak sorununu çözebilirsin...
9 ŞUBAT
22-09-2011, 06:17 PM
Durumunu mutlaka ailenle konuş ,onlar senin bu denli uzuldugunu pek farkında degiller sanırım ,akıllarınca senin iyi bir yaşamın olmasını istiyorlar ve çaba gosterirken çok buyuk bir hata işliyorlar senin varlıgını unutuyorlar ama dedigim gibi farkında bile degiller bunun .
Kaybedecegin hiçbir şey yok ,baktınki degişen bir şey yok sende yatılı okumak istedigini soyle hiç olmazsa orada yalnız olmazsın arkadaşların olur ,onlarda senin yoklugunda varlıgının kıymetini daha iyi anlarlar .