PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : efexor

dogruluk
10-09-2011, 10:02 PM
buraya yazdım sandım ama aaaa bi baktım psikoloji diye aynı buna benzer bir yerdeyim,

orda yazmışlar efexor ile ilgili, bende iki yıl kullandım, sonra doktorla birlikte iki ay ara ile yavaş yavaş azaltıyordum ilacı, tam kestiğimde aniden akşam 7 defa uyanma başladı, uykusuzluk

sonra o dönem işsiz kaldım ve şimdi görüyorumki

kalıcı bir uyku bozukluğu!!! günde beş buçuk saat uyuyunca hemen uyanıyorum, sonra kalkamıyorum tabi uyuklama falan, böyle bir kalıcı hasar bıraktı,

bunu yaşayıp çaresini bulan varsa haber ver lütfen

nickimsigmiyo
10-09-2011, 10:59 PM
belki ilacı doğru zamanda bırakmamışsındır tekrar başlamayı denedinmi? efeksor kullanan çok yakın tanıdıklarım var ilacı bırakınca aynı sorunlar onlarda da oluyor ilaçtan kaynaklıda olabilir. ilaca tekrar başkadıklarında düzeliyor uyku sorunları.

dogruluk
14-09-2011, 09:19 PM
aradan iki yıl geçti, arkadaşın manyaksa senide böyle etkiliyor işte, alkoliğin birinin aklına uyarsan bu olur, ilacı bıraktım, bir dahada başlamadım, şimdi tekrar başlasam diye düşündüm tabi geçen gün ama

bilemiğyorumki nickimsığmıyo, yani kesin emin olsam geçecceğine , başlıycam tekrar sonra çooook yavaş bırakıcam kiş uyku sorunu geri gelmesin ama ya başlarımda bırakamazsam yada başlarımda uyku geçmezse

ya bilemiyorum hiç bu hale gelen arkadaş yokmu? yada senin arkadaşlardan birinin e maili falan varsa onada yazayım

nickimsigmiyo
16-09-2011, 04:45 PM
doğruluk istersen tekrar psikiyatriste git ona göre karar ver.
ben gözlemlerimi söyledim ama her insan bir olmadığı için sana bunun garantisni veremem ne yazıkki.

dogruluk
17-09-2011, 10:36 PM
valla önce kendim deniycem olmazsa tekrar ilaç anasını satayım