Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : dostlarım bende bir arıza var ama ne ??? nasıl çözülür ????

gokhankakiz
02-09-2011, 12:55 PM
değerli dostlar size sormak istediğim 1 şey var
1-çeşitli sebeplerden birilerine acı vermekten zevk almışımdır.çocukları askıya astığımda öç almış gibi rahatlardım daha önce ama sık olmazdı bunlar.2-3 gündür sıklaştı.çarşamba günü mesaj geldi hoca beni bir daha arama diye çok değer verdiğim birinden.o an psikolojim 180 derece denecek derecede değişti ve mesajı bana atan kişiye rahatsız etme amaçlı hiçbirşey içermeyen 50 mesaj gönderdim 25-30çağrı attım.sonunda seni polise vereceğim diye bir mesaj gelince kestim mesajları ve çağrıları ;ancak bundan sonra da facebook üzerinden tüm arkadaşlarıma bana bayram mesajı yollamayacak olanlar beni arkadaş listesinden silsin diye 4-5 kere mesaj yolladım ve ne yazık ki en sevdiğim arkadaşlarım sildi arkadaş listelerinden beni.ben de sin birkaç gündür artan gözü kara şekilde zarar verebilme haline adeta hınç alma isteğine dayanarak (kesin bayram mesajı yazacak dediğim 3 değerli arkadaşıma) "kahpe !!! sen de mibeni sildin de mi pezevenk ? istiklal caddesinde gaylerin tecavüzüne uğrarsın inşallah şeytaın köründen bul diye yazdım face üzerinden. listesinden beni silen 2 arkadaştan özellikle birini dün gece5'e kadar 5 dk'da bir aradım ve telefonu açtığında sinirimi çıkarayım diye hiç konuşmadım.gece 5'te bile çağrı attım çocuğa.mesajla affetmem dedi.ettiğim küfürlerden ötürü ise en dostumdan hesap sormuşlar.

dostlarım bende bir arıza var ama ne ??? nasıl çözülür ????

ailevi şeyleri çok kafaya takıyorum.
borçlarımı kafaya takıyorum
okb var bende

bilen söylesin rahatsızlığım ne ???
ŞU AN BEN DIŞARIDAYIM AMA TURKCELL 3GLİ TELEFONUM VAR KOTAM 1GB .BURAYI DIŞARDAYKEN DE SIK SIK YOKLAYACAĞIM BURAYI..RAHATLIKLA YAZABİLİRSİNİZ.MESAJLARINIZA ANINDA CEVAP YAZARIM SOHBETİ AKTİF TUTABİLİRİZ

goffee
02-09-2011, 01:15 PM
Sevgilimin bana hep söylediği bir söz var bu sözü bende benmsedim.
Ne istediğine dikkat et gerçekleşebilir.
Ne sen arkadaşlarına bayram mesajı yazmak zorundasın nede onlar sana.
Yazmayacak olanlar beni silsin demişsin.
Arkadaşlarından seni silmesini sen istemişsin.
Sorunun ne oldugunu biliyorum ama tarif edemiyorum birkaç ay önce aynı durumu yaşadım.
Çok zor günlerdi benm için.
Ama ben çevreme zarar verecegimi anlayınca odama çekildim aylarca kimseyle görüşmedim çevreme zarar vermemek için.
Hastaneden gelince bize durumu anlatırsan sevinirim.

rakel91
02-09-2011, 01:19 PM
Seni gerçekten anlayacak dostlarına durumunu anlat bence.. Onlar da senin bu çıkışlarını yanlış anlamadan senin her tepkini anlayışla karşılayıp onlara guvenmeni sağlasınlar.. Ailenle paylaştın mı bu konuyu bilemiyorum ama paylaşmadıysan onlarla da paylaş,her ne yaparsan yap anlayış gösterirlerse, arkanda hata yapsan da,zarar vericek davranışlarda bulunsan da seni kolluyacak, seni anlayabilecek, kısaca guvenebileceğin insanlar olduğunu gerçekten inandığın zaman bu sorunun üstesinden gelebileceğine inanıyorum.. Goffe arkadaşın da dediği gibi hastahaneden dönünce durumunu anlatırsan sevinirim. Geçmiş olsun tekrardan..

gokhankakiz
02-09-2011, 03:37 PM
çapa açık'e bir uğrayacağım hastane yolundayım şu an

prenseshelen
02-09-2011, 03:57 PM
merhaba gökhan ,doktora gitmekle çok iyi bi karar vermişsin ,kötü bi süreç geçiriosun ,inşallah geçecek bu durumun ...doktorla görüşmen sana çok iyi gelir ...

goffee
09-09-2011, 05:57 AM
Doktorunuz ne söyledi bizimle paylaşırmısınız?

CN-07
09-09-2011, 09:50 PM
narsistik kişilik yapın olabilir,çevreni istediğin gibi değiştirme uğraşlarından bahsetmişsin (çocuklarla ilgili olan vs.)
çevreden gelen olumsuz tepkilere tahammülsüzlüğün ve bunu düzeltme ısrarın (telefon mesajları vb.)
bunu düşündürdü.okb var demişsin,biraz ondan bahsetsen?