Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : kendınden nefret edenler



merwe
05-08-2011, 10:03 PM
herkese öfkelı dawranıp her defasında pişman olan we aslında tek sorunu kendısıyle olan ?

040147
05-08-2011, 10:09 PM
Ben sadece "w"'lere takıldım. Belki farkında değilsin ama okurken son derece göz tırmalıyor.

merwe
05-08-2011, 10:10 PM
tmm dıkkat etmeye calışırım.

merwe
05-08-2011, 10:17 PM
takılcak baska bısy bulamamışsın tebrıkler sınır oldum ya ! okuma o zaman göz tırmalıyorsa surda akıllı uslu cevap vermek ıstedım sınırımden o da olmadı.

merwe
05-08-2011, 10:27 PM
aynen bende bu durumdayım dawranıslarım o kadar dıkkat cekıyo kı hemde hıc ıstemeden we nası dawranmalıyım ne demelıyım dıe dusunmekten yoruldum artık ve kendımden nefret noktasına geldım

bekirecr
05-08-2011, 11:18 PM
aynen bende bu durumdayım dawranıslarım o kadar dıkkat cekıyo kı hemde hıc ıstemeden we nası dawranmalıyım ne demelıyım dıe dusunmekten yoruldum artık ve kendımden nefret noktasına geldım mrb.davranışların sana öyle dikkkat çekiyor gibi gelmesin.arkadaşların la konuştun mu hiç bu konuları ,boşver bu konuları hiç düşünme en iyisi.

merwe
06-08-2011, 03:59 PM
konuşmaya gerek yok ki zaten bellı olan bısey bu hepsı bıgun duzelceme ınanıyo konusma tarzım bıle degısık aslında cok gırısken bırıyım cevremdekıler sever ama cocuk gıbı davrranıyorum sanırım engelleyemedıgım bısey anı tepkıler verıyorum konusma tarzım hersey bı ortama gırdıgımde dıkkat cekıyor cogu zaman dalga gecmelerıne neden oluyorum benle ınsanların bana sevgısı var bılıyorum ama kişiliğime saygısı yok

goffee
06-08-2011, 10:44 PM
konuşmaya gerek yok ki zaten bellı olan bısey bu hepsı bıgun duzelceme ınanıyo konusma tarzım bıle degısık aslında cok gırısken bırıyım cevremdekıler sever ama cocuk gıbı davrranıyorum sanırım engelleyemedıgım bısey anı tepkıler verıyorum konusma tarzım hersey bı ortama gırdıgımde dıkkat cekıyor cogu zaman dalga gecmelerıne neden oluyorum benle ınsanların bana sevgısı var bılıyorum ama kişiliğime saygısı yok



Basit biri olmakla aklı başında biri olmak arasında tercih yapmalısın.
Basit şeylerin basit oldugunu görebilrsen basit şeylere cevap verilmeyecegini onları önemsememen gerektigini onlara tepki vermemen gerektigini bilirsin.

bekirecr
06-08-2011, 11:43 PM
kendimden nefret etmek için haklı sebeplerim var tümü ile olmasa da kusurlarımdan nefret ediyorum herkes nasıl para kazanırım diye düşünürken ben yarın işyerinde nasıl davranmalıyım hastalığımla nasıl başetmeliyim ve bir sürü gereksiz ayrıntılar ile uğraşıyorum zaman geçiyor biliyorum uyuyamıyorum stres oluyor stres hata yaptırıyormrb.herkesin kusurları vardır .sade sen de değil.iş yerin de her zaman davrandığın gibi davran.gereksiz ayrıntılar la boş yere uğraşma.böyle şeyleri taktığın için uyuyamıyorsun.stres tabi ki hata yaptırır.

goffee
07-08-2011, 01:17 PM
Sevgilime zarar verdiğim için kendimden nefret ediyorum.
Onu uyarmaya çalıştım ama anlamadı.
Duygusal davranmamamız gerekiyordu.
İlk hatayı ben yaptım ikincisini o yaptı.
Sadece bana güvenip iyileşmemi beklemesi yeterliydi.
Şuan kısır döngü içindeyiz.
Çarkın içinden beni çıkarabilmesi için çarkın dışında kalması gerektigini ona anlatamadım.

Kimene
07-08-2011, 02:16 PM
Kendimle aramiz gayet iyi:) Cevremde de nefretimi bile hak edecek kadar degerli pek kimse yok..

filozof
08-08-2011, 01:01 PM
öyle düşünmesende değişen birşey olmuyor emin ol :) önünüzdeki 250 kuruşa ısrarla 250 tl demenin bir faydası yok.. bakkala girdiğinizde geçerli olan 250 kuruştur :) sen ona istediğin kadar 250 tl diyebilirsin.

filozof
09-08-2011, 10:46 AM
o önemli değil burada kıyas önemli

goffee
09-08-2011, 11:40 AM
o önemli değil burada kıyas önemli


asıl önemli olan bu.
senin önemsediğin şeyi herkesin gerçekten önemsedigini zannetmekle hata yapmaya başlıyorsunuz.
250 tl nin bazı zamanlarda 25 krş kadar degeri yok.

filozof
09-08-2011, 12:20 PM
ya ben örnek verdiğim 250 olmuş 2500 olmuş o önemli değil kelime oyunu yapıyorsunuz madem herşey sizin dediğiniz gibi güllük gülistanlık, insanlara bu duygular nereden geliyor.üzerinize bir kıyafet geçiriyorsunuz ve beğenmiyorsunuz başkası ısrarla güzel işte neden beğenmiyorum diyorsun diyo. salak değiliz heralde güzel olsa neden güzel demeyelim.piskolojide böyle birşey vardır "herşey mükmemmel olmak zorunda" kalıpları benimsetilir hayır herşey güzel olmak değildir allah herşeyi güzel yaratmamıştır bu insanların kendini rahatlatmak için söyledikleri şeylerdir. psikolojide çirkinlere zorla güzel gibi hissettirilir çünkü kendini çirkin hissetmek hastalıklıdır herkes fırlama olmak zorundadır sessiz sakin insanlar hep yerden yere vurulur. sessizden korkacaksın diye salakça bir düşünce kalıbı benimsetilmiştir herkes sessiz konuşmadığı için bilemezsin onu derler halbuki bilmezlerki bir insan konuşssada karşıdakini öyle güzel kandırabilirki. bir insan kötü bişey yapacaksa konuşarak bile kendini çok iyi bir insan gibi tanıtabilir o yüzden konuşmak bir insanı tanımak için asla bir ölçü olamaz ağzı başka beyni başka söyleyen insanlarla dolu her taraf seviyorum derler halbuki hiç sevmemişlerdir.birde ben çirkinim kelimesini söyleyince sanki anasına küfür etmişsin gibi tepkiler alabilirsiniz halbuki çirkin dediğin şey nedir insanlar zannediyorki çirkin olan insan yüzüne bakılıp kusulan bir insandır. böyle birşey yok çirkin olmak demek kaba bir örnekle her 10 kişiden zar zor 1 kişinin seni beğenebilmesidir. yakışıklılık hali ise her 10 insandan 8inin beğenmesidir. bu herkes güzeldir yakışıklıdır ilkesini benimseyen tipler hep karşıdakinin ilk olarak güzel mi çirkin mi diye bakan kişilerdir.sonrada aa yok güzel değil derler içinden ama dışından söylediklerinde herkes mükemmeldir.kimse kendini kandırmasın lütfen çünkü güzel ve çirkin diye bir kavram vardır ve çirkin olduğunu iddia eden insanlara yok canım güzelsin demek karşıdakine kafayı yedirtmekten başka bir işe yaramaz bazen bazı şeyleri kabul etmek daha iyidir.zaten hayattaki herşey mükemmel olsaydı her insanın bir sorunu olmazdı.her insan bir psikoloktur, arkadaşım sende böyle yap şöyle yap bilmem ne herkes akıl verir ama kendine uygulayamaz çünkü iş dışarıdan gözüktüğü kadar kolay değildir.kimse kendini ifade etmekten çekinmemeli şu psikolojideki aptalca olan herşeyin mükemmel olma zorunluluğu ortadan kalkıp insanlar rahatça hayat o kadarda güzel değil diyebilmeli.zaten ruhlar kendini sınırlandırmak için bu dünyaya gelmişlerdir bir nevi acılarla ruhu olgunlaştırmak için yoksa yaratıcı bilmiyormuydu herşeyi kusursuz 8 milyar insanın hepsini mutlu yapmayı? en ufak acı çekmemesini sağlayamazmıydı evet sağlayabilirdi öyleyse herşeye güzel diyerek gerçeği inkar etmek boşunadır.Allah bile bu dünya iğretidir diyorken insanlar nasıl oluyorda hayır herşey güzeldir diyebiliyorlar :) ki kaldıki çirkin olan bir insana kimse çıkıpta evet iğrençsin arkadaş demezki elbette çirkin değilsin der :)

filozof
10-08-2011, 11:57 AM
allah vermeyince vermiyor işte hiç bir özelliğim yok :D bi tane güzel özelliğim olsa şükür edecem ama başka bişey ediyorum. millet zannediyorki karnın tok olunca dünyanın en iyi insan sensin herşey karın tokluğuyla olsaydı dünyada sorun diye bişey kalmazdı.

malahit
14-08-2011, 10:46 PM
zaman zaman kendimle barışık olsamda genelde kendimden nefret ediyorum.İnsanlar beni güçlü ve çok zorluğu aşmış biri olarak görsede bana göre ben başarısızlık abidesiyim:(

Albert
24-09-2011, 03:51 AM
Sinirimi kontrol edemiyom okadar korkuyomki arkadaş ortamından ve aile öğretmen ortamından hep uzak durmak istiyom.
Kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenincede ya kendime zarar veririm yada etrafımdaki şeyleri kırarım annem de bu şeylere çok sinirleniyor böyle gidincede ölümden daha beter kormanın nedemek olduğunu anlıyorum ve ağlayarak sakinliyoz:(Yani arkadaş ortamında sinirlensemde kendimi tutuyom daha beter sinirlenirsem adam öldürmeye kadar gider bu iş yani delidende beter olacam diyede korkuyom ne yapmalıyım şimdilik kendimi çocuksu çizgifilim yada insanı huzurlu eden anime çizgifilimlerle yada oyunlarla sakin bi durumdayım yaşıyom şimdilik ama biri çok üstüme gelirse böyle şeyler oluyor.İşde kendimden nefret etme nedenlerden biri.

goffee
24-09-2011, 08:49 AM
Sinirimi kontrol edemiyom okadar korkuyomki arkadaş ortamından ve aile öğretmen ortamından hep uzak durmak istiyom.
Kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenincede ya kendime zarar veririm yada etrafımdaki şeyleri kırarım annem de bu şeylere çok sinirleniyor böyle gidincede ölümden daha beter kormanın nedemek olduğunu anlıyorum ve ağlayarak sakinliyoz:(Yani arkadaş ortamında sinirlensemde kendimi tutuyom daha beter sinirlenirsem adam öldürmeye kadar gider bu iş yani delidende beter olacam diyede korkuyom ne yapmalıyım şimdilik kendimi çocuksu çizgifilim yada insanı huzurlu eden anime çizgifilimlerle yada oyunlarla sakin bi durumdayım yaşıyom şimdilik ama biri çok üstüme gelirse böyle şeyler oluyor.İşde kendimden nefret etme nedenlerden biri.



Sanırım hiç bir uzmana başvurmadın?

Albert
25-09-2011, 12:29 AM
Toplum içinde bir başkayım yanlız olduğumda bi başkayım aynı çift kişilik gibi ama bunda tek fark özgür olmak yada olmamak gibi bişey yanisi piskolok konuşur ben kısa cevaplar veririm ama kedimi asla anlatamam bikere gitmiştim hiçbişey konuşamadım aslında konuşacak bi sorunum yokmuş gibiydim.