PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cipralex ?

kasva
30-07-2011, 04:13 PM
Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır cipralex 10 mg kullanıyorum. Sanki kullanmıyorum fazla bi etki göstermedi acaba 20 mg çıkarsam bi sorun olur mu. Bulunduğum yerden dolayı doktoruma da danışamıyorum :( yardım ederseniz sevinirim. Bi de aklıma takılan bi soru var cipralex kilo alımı yapıyor mu kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
Selametle (:

bekirecr
30-07-2011, 04:33 PM
Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır cipralex 10 mg kullanıyorum. Sanki kullanmıyorum fazla bi etki göstermedi acaba 20 mg çıkarsam bi sorun olur mu. Bulunduğum yerden dolayı doktoruma da danışamıyorum :( yardım ederseniz sevinirim. Bi de aklıma takılan bi soru var cipralex kilo alımı yapıyor mu kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
Selametle (: cipralex 20 mgr .kullandım 10 sene kadar önce başka ilaçlar da kullandığım dan kilo aldırıyormu bilemem.senin sadece depresyon galiba.

biricik
31-07-2011, 04:21 PM
doktora danışmadan yükseltme ilacın dozunu en azından telefonla bağlanarak dr danış yada cipralex hangi iaç firasına aitse orayı ara ve medikal dr la görüşebilirmiyim de yada ilacın ürün müdürü ile görüş sana bilgi verecektir.

bir ilaç firmasında çalışan olarak tavsiye ederim

nevzattt
31-07-2011, 09:41 PM
değerli arkadaşım yeni üye biri olarak kendim sağlık çalışanıyım. cpralex hakkında doktor kontrolünde kullanmanı öneririm. kafana göre hareket edipte 20 mg a çıkma. daha ileri dozu gün içerisinde uykuluk hali yapar. bilginize sunarım...

kasva
31-07-2011, 10:19 PM
arkadaşlar cvp veren herkese çok teşekkür ederim gelemiyceğimi doktora söylemiştim. O da yaz boyunca 10 mg kullanmamı söyledi hatta 2 kutu yazdı bazı olaylar olunca 20 mga geçeyim dedim ama böyle diyorsanız devam edeyim ulaşabilirsem kendisine de sorarım. Tekrardan çok teşekkür ederim...