Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım edin!!!!
farah
26-07-2011, 05:54 PM
Önceleri başarılı bir öğrenciydim ama 2 yıldan beri hayatın bana hiç bir şey katmadığını düşünüp hayatı sonlandırmayı düşünüyorum ama inancım yüzünden bunu yapacak cesaretim yok insanlardan kopmuş haldeyim bana basit ve saçma varlıklarmış gibi geliyorlar sadece kendimim yalnızlık boyutum had safhada ama bundan oldukça mutluyum bana ne yapmam gerektiğinni söyleyen sesler duyuyorum ve o sesi dinlersem acı çekmeyeceğimi söylüyor ve onu dinlediğimde garip bir şekilde haklı çıktığını görüyorum çocukken bgörmemem gereken bazı durumlarla karşılaştım fakat bunları hiç kimseye anlatmadım hep içine kapanık ve yalnızdım yüzüm gülse bile ruhum hissetmezdi kafam hep düşüncelerle dolu sanki arkamda hep birileri varmış gibi hissedip korkuyorum tek dderdim kitap okumak sadece onlarla besleniyorum anneme beni doktora götürmesini istediysemde reddetti internette araştırma yaptım ama bulamadım şizofrenide şüpheleniyorum çevremdekilere zarar vermekten korkuyorum çünkü bazen onları öldürürken hayal ediyorum kendimi çığlıklarını hayalimde duymak hoşuma gidiyor yardım edin tükeniyorum benim hastalığım ne geçirdiğim çocuklukla alakalı olabilirmi
bekirecr
26-07-2011, 06:06 PM
önceleri başarılı bir öğrenciydim ama 2 yıldan beri hayatın bana hiç bir şey katmadığını düşünüp hayatı sonlandırmayı düşünüyorum ama inancım yüzünden bunu yapacak cesaretim yok insanlardan kopmuş haldeyim bana basit ve saçma varlıklarmış gibi geliyorlar sadece kendimim yalnızlık boyutum had safhada ama bundan oldukça mutluyum bana ne yapmam gerektiğinni söyleyen sesler duyuyorum ve o sesi dinlersem acı çekmeyeceğimi söylüyor ve onu dinlediğimde garip bir şekilde haklı çıktığını görüyorum çocukken bgörmemem gereken bazı durumlarla karşılaştım fakat bunları hiç kimseye anlatmadım hep içine kapanık ve yalnızdım yüzüm gülse bile ruhum hissetmezdi kafam hep düşüncelerle dolu sanki arkamda hep birileri varmış gibi hissedip korkuyorum tek dderdim kitap okumak sadece onlarla besleniyorum anneme beni doktora götürmesini istediysemde reddetti internette araştırma yaptım ama bulamadım şizofrenide şüpheleniyorum çevremdekilere zarar vermekten korkuyorum çünkü bazen onları öldürürken hayal ediyorum kendimi çığlıklarını hayalimde duymak hoşuma gidiyor yardım edin tükeniyorum benim hastalığım ne geçirdiğim çocuklukla alakalı olabilirmi yalnızlıktan hoşlanmanız,insanları öldürürken kendinizi hayal etmeniz ve sesler duymanız şizoferniyi çağrıştırdı ben de.kitap okuyabilmeniz güzel bir şey.doktora gitmek isteyişiniz iyi bir şey.ama anneniz bunu kabul etmemiş zor bir durum bu.çocukluk la alakalı olup olmadığını doktor bilecek.
goffee
30-07-2011, 11:41 AM
İntaharı düşünecek kadar sıkıntı yaşıyorsan biran evvel bir uzmanla görüşmelisin.
Yaşadıgın şeyleri hangimiz yaşamadık ki?
Bunlar öyle kafaya takılacak şeyler değil.
Sorun yanlızlığın değil yanlızken kendini kitaplara vermişsin ki buda saglıklı düşünebildigini gösteriyor.
İnsanlar aslında kendilerini saglıklı dış ortam saglanana kadar yada kendi yaraları tedavi olana kadar bir koza içine hapsederler.
Sende sadece bunu yapmışsın.
Ama belli bir süre sonra kozayı yarıp çıkmalısın.
Kozadan çıkamayışın yada çıkmak istemeyişin seni korkutuyor hepsi bu.