Orijinalini görmek için tıklayınız : aldatıldım
Chigorin
25-07-2011, 07:17 AM
selamlar,26 yaşında bir erkeğim forumda henüz yeniyim ve çok kötü günler geçiriyorum birileriyle konuşmazsam artık kedime zarar vermeye başlayacağım, benim 3 senelik güzel bir ilişkim vardı biz uzak şehirlerde yaşıyoruz,haftasonları ve diğer tatil zamanları birlikte vakit geçirebiliyorduk birbirimizden ilişki boyuca hiç bişey saklamadık ne olursa olsun herşeyi anlattık,her türlü fedakarlığı yaptım onun için 1 dediğini 2 etmedim 3 sene boyunca bana sen tanıdığım en muhteşem en yakışıklı insasın demekten vazgeçmedi, hiç bir zaman bana karşı ilgisiz olmadı fakat 2 gün önce telefonum çaldı ve açtığımda karşımda ağlayan bir ses vardı arkadaşıyla gittiği gece kulbünde başka birisiyle uzun uzun 3-4 kez öpüştüğünü itiraf etti,arkadaşının arkadaşıymış,adeta başımda aşağı kayar sular döküldü,bağırdım çağırdım hakaret ettim ona çok aşağılık adi (ettiğim her küfrü yazmak istemedim) bir insan olduğunu söyledim oda evet öyleyim diyip sürekli ağladı ve intihar edeceğini söylüyor sürekli af diliyor,sana olsa aynı şey affederdim diyor,bende ona en senin gibi karaktersiz değilim öyle bir şey yapmam dedim,neden yaptığını bilmiyor belkide alkolü etkisiydi diyor,bir boşluğa düştüm saki yardıma muhtacım, çok kötüyüm,sadece ona değil insanlara dünya ya da güvenim kalmadı,kalkar evime gelirse nasıl bir tavır takınmalıyım bilmiyorum lütfen yardım edin,konuşmaya çok muhtacım çevremde kimseler yok,en kötüsü de hala seviyorum
(klavyem bozuk nokta kullanamıyorum ve bazı harfleride özür dilerim)
balık
25-07-2011, 05:34 PM
En azından bunu söyleyecek kadar dürüstmüş. Bence kendine biraz zaman vermelisin, zamanla düşüncelerin olgunlaşır ve ne yapacağına daha iyi karar verirsin. Ondan zaman isteyebilirsin.
Chigorin
25-07-2011, 07:44 PM
bana anlattığı zaman ki an aklımda çıkmıyor,uyku düzenim bozuldu,günde 2-3 kez 3-4 saatlik uyku uyuyorum ve uyurken sürekli sıçrıyorum midem bulanıyor ve kusuyorum, yemek yiyemiyorum böyle bir durumda iyi gelebileceğini düşündüğünüz ilaç tavsiyeniz var mı acaba ?
fikret
25-07-2011, 08:20 PM
berbat bir durumm seni çok iyi anlıyorum ama hemen ilaca sarılmasan daha iyi olur bence ..
goffee
25-07-2011, 08:51 PM
Burdan ilaç tavsiyesi yapamayız .
Bildigim kadaryla ilaç tavsiyesi yapacak kadar uzman biri yok aramızda.
Varsada yazacaktır.
Baş edemeyeceginizi düşünüyorsanız bir uzmanla görüşün eskisi gibi değil hastaneler.
Öyle kuyruk felan olmuyor gidin bir görüşün.
Madem güveniniz sarsıldı bir süre daha evlenmeyin bu konuyu gündeme getirmeyin zamana bırakın aynı hatanın tekrarlanmayacagından emin olun.
farketmezki
26-07-2011, 01:59 AM
1)Bunu söyleyecek kadar dürüst
2)Pişman ve hatasını kabul etmiş
3)Hata yapmak yalnızca insanlar içindir
Benim çıkardığım sonuç:İkinci ve son bir şansı hakediyor
bekirecr
27-07-2011, 10:02 PM
selamlar,26 yaşında bir erkeğim forumda henüz yeniyim ve çok kötü günler geçiriyorum birileriyle konuşmazsam artık kedime zarar vermeye başlayacağım, benim 3 senelik güzel bir ilişkim vardı biz uzak şehirlerde yaşıyoruz,haftasonları ve diğer tatil zamanları birlikte vakit geçirebiliyorduk birbirimizden ilişki boyuca hiç bişey saklamadık ne olursa olsun herşeyi anlattık,her türlü fedakarlığı yaptım onun için 1 dediğini 2 etmedim 3 sene boyunca bana sen tanıdığım en muhteşem en yakışıklı insasın demekten vazgeçmedi, hiç bir zaman bana karşı ilgisiz olmadı fakat 2 gün önce telefonum çaldı ve açtığımda karşımda ağlayan bir ses vardı arkadaşıyla gittiği gece kulbünde başka birisiyle uzun uzun 3-4 kez öpüştüğünü itiraf etti,arkadaşının arkadaşıymış,adeta başımda aşağı kayar sular döküldü,bağırdım çağırdım hakaret ettim ona çok aşağılık adi (ettiğim her küfrü yazmak istemedim) bir insan olduğunu söyledim oda evet öyleyim diyip sürekli ağladı ve intihar edeceğini söylüyor sürekli af diliyor,sana olsa aynı şey affederdim diyor,bende ona en senin gibi karaktersiz değilim öyle bir şey yapmam dedim,neden yaptığını bilmiyor belkide alkolü etkisiydi diyor,bir boşluğa düştüm saki yardıma muhtacım, çok kötüyüm,sadece ona değil insanlara dünya ya da güvenim kalmadı,kalkar evime gelirse nasıl bir tavır takınmalıyım bilmiyorum lütfen yardım edin,konuşmaya çok muhtacım çevremde kimseler yok,en kötüsü de hala seviyorum
(klavyem bozuk nokta kullanamıyorum ve bazı harfleride özür dilerim) anladığım kadarıyla o sizi seviyor.ayrı şehirlerde olmanıza rağmen,bazı günler buluşmanız birbirinizi daha iyi tanımanıza fırsat vermiş.3 yıl dile kolay,az uz zaman değil.başkasıyla gece kulübünde öpüşmesi alkol aldığını gösteriyor.ayrılmayın derim.her şey zaman la düzelir.
Chigorin
28-07-2011, 07:29 AM
arkadaşlar olayın şekli çok değişti.Ve ben yanlış adımlarımla kendimi suçlu duruma getirdim.ilk gün bana pişman olduğunu söylerken ben hakaret ettim ve telefonu yüzüne kapadım.15-20 aramadan sonra cep telefonumu kapattım ev telefonunundan aramaya devam ederse kabloyu keseceğimi söyledim.olayın ardından 3 gün geçti ve bu kız facebookunu açarak yeni profil fotoğrafı koyma ve arkdaşlarıyla rahat konuşmalar sergiliyordu.ben bunu görünce yıkıldım.çünkü ne kadar beni aramamasını söylersem aldattığı için en azından yanıma koşacağını falan düşündüm.3. günün sonunda arayan ben oldum.bana yanıma gelmekten korktuğunu çünkü kafasını kıracağımı söylediğimi hatırlattı.ben ona bunu yapması gerektiğini ve kötü durumda olduğumu belirttim.kendisi ben zaten bunu yapıcam, soğumanı ve kendi psikolojimin düzelmesini bekliyordum dedi.herşeyin düzelmesini ister misin dedim? evet dedi.beni seviyor musun dedim evet dedi.diğer çocuktan hiç msg gelip gelmediğini sordum,sonraki gün kalabalık bir grupla pikniğe gittiğini ve orda da onu görüp konuştuğunu söyledi.bozuldum haliyle.daha sonra bilet aldığını haber verdi.ben gelince benden özür dilemesini beklediğimi ve yanıma gelse bile psikolojimin bozuk olduğunu gelse bile ne yapacağımızı tam bilemediğimi söyledim.2 saat sonra bir msg geldi ve gelmekten vazgeçtiğini çünkü ikimizinde zamana ihtiyacı olduğunu ve bu erken görüşmenin sağlıklı olmayacağını söyledi.ben öfkelendim ve yolda birine çarpıp onu ortada bırakamazsın ilgilenmek insanlık görevidir dedim.benim ne durumda olduğumu biliyorsun dedim.o, sen kendin söyledin daha kararını veremediğini falan dedi.ben bundan sonra sana hiç bişey demiyorum dedim telefonu kapattım.otobüs saatine kadar aramasını bekledim belki biner diye,binse msg atardı,binmedi.öfkeyle aradım.ve kötü sözler söyledim.; madem oo.luk yaptın buraya gelmeyerek daha büyük ooo..luk yapıosun.neler çektiğimi biliosun!buraya geliceksin ayaklarıma kapıcaksın diye bağırdım.oda hiddetlendi ve ne kapanıcam ayağına ya kapanmıyorum dedi.neden dedim?belkide bitti işte anla dedi.o anda bende film koptu ve söylenecek en aptalca sözleri ettim bende senin gibi aşağılık bişeyler yapayım o zaman mesela özel anlarımızı internete koyayım ha! dedim.ama yemin ederim elimde böle bir video falan yok.kendisi çıldırdı benden iğrendiğini söyledi ve küfür ederek yüzüme kapattı telefonu.sonraki aramalarımda açmadı ve telefonunu kapattı.ev içerisinde teyzesi varmış ve hopörlörden duymuş.beni aradı ve haklı olarak epey bir azarladı.göndermiyorum kızımı sana dedi ne o video falan dedi,ağladım anlattım yalandı yok öle bişey yemin ediyorum dedim herşeyi söyledim.bana kızımı rahat bırak aldattıysa bu senin sorunlu yapından da kaynaklıdır benim kızım o... değil dedi.o kadar muhtaçsan sen geleceksin buraya ama siz konuşurken ben aranızda olucam dedi.kız ise arka taraftan bağırdı,kesinlikle onun yüzünü görmek istemiyorum nefret ediyorum ondan gelmesin!! diye.şimdi ne yapmalı ?
balık
28-07-2011, 03:47 PM
Belki de bitti mi dedi.. O halde bitsin. İhanetle büyük bi hata yapmıştı ama belki düzelebilirdi çabayla. Olmamış anladığım kadarıyla, bence onu kendi yolunda rahat bırak, tabi kendini de.
biricik
28-07-2011, 04:01 PM
amannn unut gitsin sevecek başka insan mı yok bu hayatta
gezgin
28-07-2011, 11:27 PM
........................