PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dağıldım iyice...

TheXX
21-07-2011, 02:14 PM
Gerçeklik duygusunu kaybetme vb.. sorunlarla doktora gittim..Çok bilgisayar oynadığından olabilir dedi bende 3.günü şuan bilgisayar oynamadım hiç ama sorun geçmedi hala..Eskisi gibide değil ama insanlar farklı felan gelmiyor ben neyim böyle de demiyorum sadece rüyada yaşıyorum gibi geliyor..Risperdal ve porzac kullanıyorum...Geçmeyecek mi bu offf :( Okullar açılana kadar geçse bari...bu arada yorgunluk - halsizlik - ateş yapıyor mu bu ya yan etkileri ?

bekirecr
21-07-2011, 02:41 PM
[QUOTE=TheXX;97696]Gerçeklik duygusunu kaybetme vb.. sorunlarla doktora gittim..Çok bilgisayar oynadığından olabilir dedi bende 3.günü şuan bilgisayar oynamadım hiç ama sorun geçmedi hala..Eskisi gibide değil ama insanlar farklı felan gelmiyor ben neyim böyle de demiyorum sadece rüyada yaşıyorum gibi geliyor..Risperdal ve porzac kullanıyorum...Geçmeyecek mi bu offf :( Okullar açılana kadar geçse bari...bu arada yorgunluk - halsizlik - ateş yapıyor mu bu ya yan etkileri ?[/QUOTMRB BEN RİSPERDAL KULLANDIM YILLARCA HALSİZLİK BİR İKİ GÜN YAPTI,SONRA GEÇTİ ATEŞ YAPMIYOR.DAHA ÖNCE İLAÇ KULLANIYORMUYDUN.

TheXX
21-07-2011, 02:44 PM
senin sorunun neydi kardeş geçti mi ?