PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : uykum kaçtı

drsnylmaz
24-12-2007, 01:58 AM
arkadaşlar uykum kaçtı, uyumak zorundayım, bana yardımcı olun lüfen, yarın ruh gibi dolaşacağım yoksa:eek:

mavigece
24-12-2007, 02:17 AM
süt yoğurt muz gibi uyku getiren şeyler yesen faydası olmazmı ...ayrıca yatış pozisyonu da önemli...sağ tarafına yatman gerekiyor.

drsnylmaz
24-12-2007, 02:20 AM
inanın süt içtim, kitap okudum, ancak zihnim dimdik ayakta,ne yapacağmı şaşırdım tavsiye için teşekkürler

keşiş
25-12-2007, 03:45 AM
Valla ben de gözlerim yorulsun da uykum gelsin diye buraya takılayım dedim; aksine iyice açıldım. Başlıklar bitiyor nerdeyse ama benim uyku hak getire!!! Uykusuzluğun getirdiği bi salaklık var ama uykunun kendisi yok. Olsun her işte bi hayır vardır derler; bu siteyi de gerçek anlamda tanımaya başlamış oldum :)

9 ŞUBAT
25-12-2007, 12:32 PM
Valla ben de gözlerim yorulsun da uykum gelsin diye buraya takılayım dedim; aksine iyice açıldım. Başlıklar bitiyor nerdeyse ama benim uyku hak getire!!! Uykusuzluğun getirdiği bi salaklık var ama uykunun kendisi yok. Olsun her işte bi hayır vardır derler; bu siteyi de gerçek anlamda tanımaya başlamış oldum :)

alemsin valla keşiş beni guldurdun ya ALLAH TA seni guldursun , inşallah siteyi seversin .