PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bipolar olan ya da bu konuda gerçekten bilgisi olanlara -Mix Episode hk.

burcuburcu
19-07-2011, 07:34 PM
Bana çeşitli defalar bipolar teşhisi kondu.İlaç kullandım ,ağır geldi ,depresyon azdı..2 yıl yalnızca Efexor kullandığım oldu.Hem de 300 mg. dozlarında.Ancak hiç çıldırmadım.Belki en fazla hipomani.Bunu da ben bir türlü tasavvur edemiyorum.Gerçi her ay ilaç yazıldığına ve doktora göründüğümde farkedilmesi gerekirdi.Her neyse şimdi gene bipolar dediler ki gene depresyonun eşiğindeyim halbuki.Mix episode dediler ama depresyona yakınmışım.Depakin ve seroquel verildi.pazarlıkla 100 mg denilen seroyu 25 e düşürttüm.Ama dün 11 de yattım.Çocukları yaz okuluna göndermek için 9 da zar zor kalktım, öğlen 11 de bir daha yattım 14 te telefonla yine zor kalktım.Ruh gibiyim.Hep böyle oluyor bu ilaçları alınca ve geçmiyor bu etkiler.Eğer yanlış teşhis koyuyorlarsa neden ısrarla aynı teşhis?Bilmem kaçıncı doktor bu üstelik.Kişilikle hastalığımı ayıramıyor bu uzmanlar acaba.Bilen varsa deneyimi olan varsa lütfen yazsın.Şu mix episode hakkında internette yazılanlardan haberim var ama bununla karşılaşan varsa özellikle bilmek istiyorum.Ne oluyor bana ....

burcuburcu
19-07-2011, 09:26 PM
teşekkür ederim ilgin için.Şu tehdit olayını bir deneyeyim:) Bu arada mix episode yaşadıysan deneyimlerinden bahsedebilir misin?Ne hissediyorsun o anda?