PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıskançlık başıma bela



Nurgüll
19-07-2011, 06:23 PM
Merhaba,
Ben 2.5 yıldır evliyim yaşadıgım ailevi sorunlardan dolayı şu anda takıntı kıskançlık gerginlik gibi davranış bozukluklarım var.eşimin ailesi tarafından bazı yaşanan kötü olaylardan dolayı özellikle onlara karşı affedememe duygusu kin besliyorum fakat böyle olmasını istemiyorum ama elimde değil.çünkü eşim bana karşı çok iyi ama yinede ona güvenemiyorum kuşkularım bir türlü kafamdan gitmiyor.
bana yardımcı olursanız teşekkür ederim ŞU ANDA PAXİL 20MG.İÇİYORUM pek faydası yok

Selina
19-07-2011, 06:34 PM
yeni basladiniz sanirim Paxil icmeye..

ilaclar 4 hafta sonra gösterir etkisini , biraz daha sabir

Nurgüll
19-07-2011, 06:36 PM
4 ay oldu ilacı kullanalı dediğniz gibi ilk başlarda iyi geldi ama şu an pek faydasını görmüyorum aslına ilaçsız halletmek daha ii ama olmuyor işte

Selina
19-07-2011, 06:43 PM
peki 4 aydir 20 mg mi aliyorsunuz ?

bunu Dr.nuz dozunu yükselmesi lazimdi , ben öyle biliyorum .

bekirecr
19-07-2011, 06:54 PM
merhaba,
ben 2.5 yıldır evliyim yaşadıgım ailevi sorunlardan dolayı şu anda takıntı kıskançlık gerginlik gibi davranış bozukluklarım var.eşimin ailesi tarafından bazı yaşanan kötü olaylardan dolayı özellikle onlara karşı affedememe duygusu kin besliyorum fakat böyle olmasını istemiyorum ama elimde değil.çünkü eşim bana karşı çok iyi ama yinede ona güvenemiyorum kuşkularım bir türlü kafamdan gitmiyor.
Bana yardımcı olursanız teşekkür ederim şu anda paxil 20mg.içiyorum pek faydası yokher evlilik de sorunlar oluyor.merak etmeyin düzelir.ilaç da alıyorsunuz zaten.