PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dışarıdan Korkmak



balık
14-06-2011, 02:39 PM
Dışarı çıkmanın sizi gerdiği ya da kaygılandırdığı oluyor mu?

tened
14-06-2011, 02:42 PM
Olabilir. İnsanlar stres sebebiler...

tutsak
14-06-2011, 04:57 PM
Dışarı çıkarken korkuyorum insanlarla gözgöze gelemiyorum başım sürekli önde. kambur yürüyorum kambur olmaktan korkuyorum.biri bana şurayı tarif etsene şuraya nasıl gidilir vs soru sormasından korkuyorum.eski arkadaşlarımı görmekten (yanlarında rezil olduğum arkadaşlarımdan bahsediyorum) korkuyorum.milletin bana bakıp gülmesine çok üzülüyorum. o yüzden dışarı mecbur kalırsam çıkıyorum.

bekirecr
24-07-2011, 05:06 PM
dışarı çıkmanın sizi gerdiği ya da kaygılandırdığı oluyor mu?dışarı çıkamıyorum ki.

goffee
24-07-2011, 05:28 PM
Dışarı çıkmanın sizi gerdiği ya da kaygılandırdığı oluyor mu?



Tam tersi rahatlamak için dışarıya çıkıyorum.


Bu arada tutsak arkadaşımız insanlarla göz göze gelemiyorum demiş.
Ne diye insanlarla göz göze gelmeye yada gelmemeye çalışıyorsunuzki anlamadım?
Yani insanın dışarıya çıkmak için bir amacı olmalı yada dışarı çıkmak bir amaç olmalı.
Bir amacınız varsa zaten farkında bile olmazsınız birileri size bakıyormus bakmıyormus göz göze gelmişsiniz göz göze gelmemişsiniz bunlar aklınıza bile gelmez.
Hiç işim olmasada rahatlamak için dışarı cıkarım.
Dışarı çıkınca alışveriş yapmasam dahi mutlaka fiyatları incelerim.
Gezer dolaşırım rahatlamak için.
Bir bankta otururup ağaçları izlerim sessizliği dinlerim huzur için rahatlamak için.
Dikkatimi çeken birşeyler varsa mutlaka bakarım incelerim.
Kimseyle muhatap olmam soru soran olursa cevaplayabiliyorsam cevaplarım cevaplamayacagım birşeyse bilmiyorum derim ayrılırım.

gezgin
24-07-2011, 08:52 PM
.............................

goffee
24-07-2011, 09:10 PM
korkuyorum resmen insanların bakışlarından :(




İnsanların bakışlarından korktuguna göre sende onlara bakıyorsun?
Neden insanlara bakıyorsun?

Ben sadece kaliteye fiyatlara yola çevreye dükkanlara bakarım.
Güzel giyimli biri varsa modeli nasılmış diye bakarım.
Çevreyi incelerim.
Bazen sesleri bazen sessizliği dinlerim.

balık
25-07-2011, 05:36 PM
Şu evin oradaki bakkala gitmekte ne varmış?
Evimize kuzenim geliyor bende bi tedirginlik.
Sebebini bilmiyorum, mantıkla açıklanacak şeyler değil bunlar. Neden heyecanlanıyorum bazen dışarı çıkarken bilmiyorum. Ben de insanlardan korkuyorum sanırım.

bekirecr
25-07-2011, 07:42 PM
dışarı çıkmanın sizi gerdiği ya da kaygılandırdığı oluyor mu? dışarı çıkmak beni germiyor ve kaygı durumu yapmıyor.sadece dışarı çıkamıyorum.

bekirecr
25-07-2011, 07:49 PM
korkuyorum resmen insanların bakışlarından :( siz de onlara bakıyorsanız ondan korkuyorsunuz insanların bakışından.goffee dediği gibi ben de dışarı çıkabilirsem,mağazalara,vitrinlere,fiyatlara bakarım daha çok.bir de internet cafeye giderim sonra dolaşırım yarım saat kadar ve kahve ye gider biraz oturur çay içer ve tanıdık birileri var sa konuşurum.sonra tekrar internetcafe ye giderim ve orada bir gazoz içerim.tabi dışarı çıkarsam bunlar olur.