PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çekingenleşiyorum

dankek6300
13-06-2011, 01:16 AM
eskiden çok konuşkan ya da girişken biri değildim.yine sessiz, sakindim ama insanlarla konuşacağım zaman herhangi bir sıkıntı çekmiyordum arkadaş çevrem vardı pek konuşmasam da.ama daha önce burada sizden yardım istediğim bir aşk durumu oldu.beni gaza getirdiniz gittim söyledim ve reddedildim:)
o andan sonra daha da içime kapandım.insanlarla konuşmamı iyice kestim.iletişimim evet, hayır, tamam, olmaz kelimelerinden ibaret artık.çok fazla kitapla aram yoktu, kendimi kitaplara verdim, sınavlarıma çalışmadım kitap okudum ve haliyle kaldım.insanlarla iletişimimi iyice kopardım.
ama o eksikli hiç hissetmedim çünkü kendi hayalimde bir dünya kurdum.hayali arkadaşlar edindim, bambaşka bir ailem oldu, beni reddeden kişi sevgilim oldu bu hayatımda.artık kendimi her yalnız hissettiğimde kaçtım ve bu dünyaya girdim.bu hayalleri kurduğumda inanılmaz mutlu oluyordum.gittikçe burada geçirdiğim süre arttı ve hayatım kitap+hayalden ibaret oldu.öyle ki mesela orada akşam yemeğini yiyordum ve gerçekte yemek yemeden geçiriyordum o akşamı.durum hala böyle aslında, arkadaş çevremden tamamen koptum.
aslında bunlardan memnunum.esas sorun ise belli bir zaman sonra insanlarla istesem bile konuşamaz oldum.mesela okula gittiğimde bir kız bana bir şey soruyor donup kalıyorum, kelimelri toparlayamıyorum, sonunda saçma bir şeyler söylüyorum.otobüste ineceğim yere geldiğim zaman ''kaptan arka kapıııııııııı'' diye bağıramıyorum.inen başka biri yoksa sonraki durağa kadar duruyorum, orada inip yürüyorum.eskiden olmazdı böyle şeyler.

neler oluyor bana?

goffee
13-06-2011, 01:57 AM
İstediklerine ulaşamamış olman yeni isteklere sahip olmana engel değil.
İsteklerin gerçekleşmeyince yeni isteklere sahip olup yeni planlar yapman gerekiyordu.

melek*
13-06-2011, 11:22 AM
Ya şu otobüse binip iniceğim yeri söyleyememek sadece ben de var zannediyordum gerçekten.Böyle saçma bişeyi benden başka kimse düşünemez diyordum.Ama kendimi zorlaya zorlaya öğrendim inicem demeyi.Korkularının üstüne git ilk başta çok zor oluyor ama başarınca aldığın haz müthiş..:)

tutsak
14-06-2011, 06:47 PM
Ya şu otobüse binip iniceğim yeri söyleyememek sadece ben de var zannediyordum gerçekten.Böyle saçma bişeyi benden başka kimse düşünemez diyordum.Ama kendimi zorlaya zorlaya öğrendim inicem demeyi.Korkularının üstüne git ilk başta çok zor oluyor ama başarınca aldığın haz müthiş..:)
korkuların üstüne gidipte başarısız olunca verdiği üzüntüde müthiş.

dankek6300
15-06-2011, 01:58 AM
İstediklerine ulaşamamış olman yeni isteklere sahip olmana engel değil.
İsteklerin gerçekleşmeyince yeni isteklere sahip olup yeni planlar yapman gerekiyordu.
şu anki isteklerimden, hayatımdan memnunum.kendi yarattığım bu dünya muhteşem:).isteyerek konuşmuyordum insanlarla, artık istesem bile konuşamaz hale geldim sorun bu:)

melek*
15-06-2011, 10:17 AM
korkuların üstüne gidipte başarısız olunca verdiği üzüntüde müthiş.

Bir daha dene.Neden vazgeçmeye bu kadar meyilliyiz.Sana kolay demiyorum ama kendin için bir kere daha yap kaybedeceğin ne var.Herkes mükemmel mi sence ne kötü şeyler yaşıyor insanlar ama hala ben burdayım diyorlar..

tutsak
16-06-2011, 03:47 PM
Bir daha dene.Neden vazgeçmeye bu kadar meyilliyiz.Sana kolay demiyorum ama kendin için bir kere daha yap kaybedeceğin ne var.Herkes mükemmel mi sence ne kötü şeyler yaşıyor insanlar ama hala ben burdayım diyorlar..
defalarca kurtulmak için atak yapıpta hepsinde başarısız olunca insan ister istemez kendi köşesine çekilmeye meyilli hale geliyor canım.