PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık hiçbir şeyin önemi kalmadı...

ulver
08-06-2011, 11:42 PM
Uzun bir yazı yazmak istemiyorum..Şuan 20 yaşındayım.hepsi liseye başladığım yıllarda başladı..eskiden pencereden dışarıya baktığımda içimde bi mutluluk duygusu ortaya çıkıverirdi.. güneşin açması , kuşların ötmesi , yeşil ağaçlar.. ama artık hepsi öldü .. ergenlikdir deyip geçmiştim .. ama şuan 20 yaşındayım ve şuan yukarı anlattıklarımdan da fazlası oluştu.. artık sinirlenemiyorum , alınmıyorum , ağlayamıyorum , gülemiyorum , sürekli üzerimde bir yorgunluk var .. bu sene üniversiteye başladım ve ev tuttum.. yalnızdım .. okuldaki insanlar çok salaktı.. araba,futbol,cinsellikten başka muhabbetleri olmayan zavallılar.. çok yalnızdım .. iyice çıldırdım ..ölümü göze alarak aşırı doz kimyasal ilaçlar almaya başladım .. ölsem rahatlayacaktım .. sürekli aynaya bakıyorum .. rüyalarımda kendim ile cinsel ilişkiye girdiğim oldu bi kaç kez ... Lütfen ne yapmam gerektiğini söyler misiniz ? böyle giderse sonumu pek iyi görmüyorum .. eskisi gibi olmak için neler vermezdimm..

johnsilver
09-06-2011, 12:44 AM
merhaba, samimiyetin için tebrik ediyorum. eğer ciddiye alacaksan sana sorunun çözümünü bildiyorum.

depresyondasın. bunun 2 sebebi var.

1 - ne istediğini bilmiyorsun
2 - bir kız/erkek arkadaşın yok

Etrafındaki kimse seni tatmin etmiyor. Çünkü onlara göre fazla akıllı ve düşüncelisin. Bu ister inan ister inanma, senin bir üstünlüğün. Universiteye başladım diyorsun, ancak ne olmak istediğinden haberdarmısın ? Bunu kendine sor. Ne istiyorsun, istediğin yolda gidiyormusun. Bunun cevabı hakkında kendine dürüst olabilirsen, ilk adımı atmışsın demektir kurtulmak için.

Eğer ne istediğini bilmiyorsan, hayatınla ne yapmak istediğine karar ver, ve hiçbirşeyin seni engellemesine izin verme.

Eğer kafa yapında kız/erkek arkadaş bulabilirsen, çok rahatlarsın. Bulamazsanda sorun değil, senin gibi düşünceli insanların her zaman bir dosta ihtiyacı yoktur, çünkü kendin, kendinin en iyi dostusundur, bunu sakın unutma.

Sonumu pek iyi görmüyorum gibi düşüncelerden sıyrıl. İnanki kendini acındırınca hayat sana üzülüyor vs. gibi kaideler gerçek değil. Kendi kendine acıdığınla kalırsın okadar. O yüzden ne yapmak istediğini bul, ve ne yapabiliyorsan YAP. YAP, sakın durma. YAP.

goffee
10-06-2011, 01:34 AM
Bence biraz düşün.
Bu dünyada yaşıyoruz istesekte burdan öyle kolayca ayrılamıyoruz.
Yaşadıgımız sürecede nefes alıyoruz vaktimizi zamanımız var ve boş durunca canımız sıkılıyor.
Canımız sıkıldıkca birşeyler yapma ihtiyacına giriyoruz.
Uzun süre boş durabilirmisin?
Hayır sanmıyorum.
İŞte bizlerde öyle.
Bu vaktimizi zamanımızı edindiğimiz bilgilerimizi kabiliyetlerimiz deneyimlerimiz doğrultusunda konuşarak, okuyarak, dinleyerek, çalışarak, bişeyler yaparak, arada dinlenerek vb. şekillerde geçiriyoruz.
Şimdi sana futboldan cinsellikten konuşmaları sana saçma geliyor.
Peki sağlıklı olan davranış kendini yanlızlığa itip ölümü göze alacak kadar aşırı dozda kimyasallar almak mıdır?
Anladıgım kadarıyla şu aralar sıkıntıların var ve sana bu konuşmalar fazla geliyor.
Kısacası beynini dinlendirmeye ihtiyacın var.
Ama bu sürenin olması gerekenden fazla uzaması senin için daha sağlıksız.
Sana bir tavsiye verecegim.
Bu tavsiye uzun vadeli olmasada bir süre seni rahatlatır.
Benm ara ara yaptıgım bişi.
Yataga uzan.
Tam 1 dk beynini boşalt.
Hiç birşey düşünme.
Korkma 1 dk sonra istediğin kadar istediğin şeyi tekrar düşünebilirsin.
Bu yüzden o 1 dk yı hiçbirşey düşünmeden rahat bir şekilde geçir.

ulver
11-06-2011, 03:03 AM
başlık foruma girdikçe dikkatimi çekiyor..hiçbir şeyin önemi kalmadı...bence senin için önemli olanların varlığına şükrettiklerinin bir listesini çıkar...her şeye rağmen hiç az olmadığını göreceksin..mutlaka bir şeylerin önemi anlamı vardır bunları bulmayı bir dene..bunlar insanı hayata bağlar ayaklarının yere sağlam basmasını sağlar..belki de eksik olan budur ve aşırı tepkilerinin de yok olmasını sağlar

varlığna şükrettiğim şeyler vardı ama artık yok .. 1 yıl önce hayal bile edemeyeceğim bi elektro gitar aldım .. ama onun bile değeri kalmadı .. boşluktayım sanki .. konu ile alakasız olabilir belki ama , akşamüstü alışverişe çıktım .. işim bittikten sonra eve dönüyordum .. binalara baktım , gökyüzüne baktım , arabalara baktım insanlara baktım .. rüyadaydım sanki .. heryerde bi duman sis var .. o an yaşamıyordum rüyadaydım ... sanki birileri beni uyandıracak ve eski psikolojik olarak sağlıklı günlerime dönecek gibi hissediyorum ..

balık
12-06-2011, 01:03 AM
Kimyasalların verdiği haleti ruhiyeyi ben de merak ediyorum :)
Seni anlıyorum. Depresyon zaten dünyayı tül perde arkasından izlemeye benzer. Ruhun felç geçirmesidir.
Bi uzmana görün. Umarım yakın zamanda daha iyi olursun.

9 ŞUBAT
14-06-2011, 07:00 PM
geçmiş olsun ,en kısa zamanda bir uzmana git ,ayrıca sitemizin degerli uyelerinden ve profesyonel olan sevgili minnie nin soru koşesine sorununu yaz ,mutlaka sana yardımcı olacaktır .

malesef zaman zaman hepimiz boşluga duşebiliyoruz ,onemli olan bu boşluktan sıyrılabilmek ,bunun içinde oncelikle bir hedefin amacın olmalı .

madde kullanımı hiçbir şeye çozum degil ,sadece geçici unutkanlık saglamaktan oteye gidemez ,en önemli nokta paylaşmak sevgili gizemin de dedigi gibi sorunlarını paylaşacak birilerini bul ,hiç kimse yoksa burada bizler varız ,bizlerle paylaş .

mutlaka sana faydamız olacagına inanıyorum ,çunku burada riyakarlık ,kıskançlık ,çıkar yok sadece birbirimize destek olma bir şeyleri paylaşma istegi var ve hepimiz elimizden geldigince sana destek olmaya hazırız.

yeterki sende iste .

Banlıcan
16-06-2011, 12:58 PM
Çok sık olmamak kaydıyla

http://ressim.net/s/upload/bf83ec88.jpg (http://www.ressim.net/i/4320876)