PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Annem babam bana inanmıyor güvenmiyor ayrımcılık yapıyorlar ^^

uposss2
28-05-2011, 08:38 PM
Arkadaşlar bugün ben sabah kalktıgımda yorgun bitkin her yerim ağrıyordu.Her yerimdede ateş vardı.Neyse.Geçer dedim saat 4 e fln geldi yok olmadı.Dedim anneme hadi hastaneye götür bizi dedi.Benim serefsiz adi abim araba sürüyor.Götür dedi annem götürmedi.Götür götür israr ettik yok götürmedi.Delirdim ben.Heryere saldırdım.Kendileri gidiyorlar.Hastanede 10 dakikalık yol.Bilemedim 5 çok yakın.O***** abim babama rapor almak için blöf yapıyor dedi.Babamda inanmadı.Annemde inanmıyor.Bilerek hastalandın diyorlar.Oysaki ben burda deliriyom.Sonra sinirimden yemin ettim ne hastaneye giderim bu dakikadan sonra nede herhangi bi ilaç yutarım nolursa olsun dedim.Ama suan ölüyom.Önümde yemin olmasa kendim gidecem.Resmen dünyada yanlızım herkez karşı.Bide okul sorunları var ondanda sinirliyim.Üstüne eklenince sorunlar çifte kavrulmus oldu.Simdi soracagım su niye bana inanmıyorlar güvenmiyorlar? ben yalancı biri değilimdir anca çıkarlarım uğruna sölerim.Hepsi gerçek.Benim p*ç abim annemi sürekli kandırıyor.İnternetten millete küfür ediyor diye.Çoğu yanlıs.Ha 1i doğru oda abimin sayesinde.Reklam gibi olmasın youtubede hesabım var benim eğer bilmeyenleriniz varsa google amcaya yazsınlar.Hesap açık kalmıs gitmis ateistlere pisliklere sövmüs.Onlarda benim anama sövdü gerekenide yaptım ben.Abim hep morelimi bozuyor.Okulda kalacaksın söle olcak böle olcak.Evde hep oturuyor canı sıkılıyor olmalı yada bilerek yapıyor.Ben dısardan sakin görünürüm kavga etmeyi sevmem sorunları konusarak hallederim çok ciddi durum olmadıkca ama bi sinirleneyim bi dalayım çok pis döverim benden 4 yaş küçük olmasına rağmen.Annemde babamda bana inanmıyor güvenmiyor.Çok kötüyüm suan.Hem hastalık hem güvensizlik yetti dedim açtım konuyu.Çocuksal düşünce demeyin.Büyüdüm ben.Çevremdekiler aklı basında der bana yanlıs düsünmem.Resmen ortada ayrımcılık var.Çeşit çeşit hayeller kuruyom ama yapmam hiçbirini.Annemi babamı abimide eşit ve bütün insanlardan çok seviyom.Hiçbirinin kötülüğünü istemem ama durum ortada.İnsallah derdimi anlarsınız.İyi aksamlar...

goffee
28-05-2011, 08:57 PM
goffeede bir zamanlar benzer sorunlar yaşadı.
benmki biraz daha farklıda olsa.

mutsuz.punk
28-05-2011, 11:15 PM
kendiden 3. bir şahıs gibi bahsetmek....
neyse, sağlık önemli şey önce şu hastalığını halletmelisin bence. ben tüm iyi niyetlerimle belki bir ayrımcılık yoktur, sen yanlış anlamışsındır demek istiyorum zira maruz kaldığın durum çok kötü..

plüton
29-05-2011, 10:55 AM
Sağlık her şeyden önce gelir. Gereksiz yere böyle şeyleri gurur yapmak yersiz. Hastalığınızı kimseye ispat etmek zorunda değilsiniz. Anlık öfkeyle yemin ettiniz diye hastaneye gitmemeniz de saçma. İnanmayan inanmaz, anladığım kadarıyla kendi işinizi kendiniz görebilirsiniz. Sizinki başka şeylere öfkelenip kendinize zarar vermek.
Yardım isterken de öfkenizi bu şekilde belirtmek zorunda değilsiniz!

elmaelma
31-05-2011, 03:52 AM
evet öfkelenmemelisin sakin ol onlar götürmüyosa olmadı taxi çağır git eve gelince baban sana değil abine kızacaktır bu tür ayrımcılık kötü olsada bence öyle bir düşünce yok biraz alıngan davranıyor olabilirsin sakin ol.

Cengiz
31-05-2011, 10:21 PM
sizinkileri tenzih ederim ama sorumsuz ve ana-baba olmayı bilmeyen ana-babaları heryerde gördükçe iki elimle boğasım geliyor... insan katili bunlar...