Orijinalini görmek için tıklayınız : Abimin Problemi Nedir Bilmek İstiyorum.
TiredGhost
28-04-2011, 01:47 AM
Merhabalar,
Ben Adım İlke (Erkek), Mersinde Yaşıyorum... Ben 22 Yaşındayım, Abim 25.
Benim Problemim Yok Allaha Şükür, Ama Abim 5 Seneden Beri Ufak Tefek Sorunları veya Sorun Sayılamayacak Derecedeki Şeyleri Sorun Yapıyor ve Bunun Yüzünede Bana Karşı veya Aileme Karşı Sinirli Çıkışları Oluyor. Hiç Bir Sorun Yokken Birden Patlıyor ve Etrafındaki Herşeye Zarar Veriyor... En Kısa Zamanda Çözüm Önerilerinizi Bekliyorum. Şimdidem Yorumlar ve Yardımlarınız için tşk. ederim.
goffee
28-04-2011, 04:02 AM
Hiç konuşmayı denediniz mi sorunun ne oldugunu öğrenmeye calıstınız mı?
Tahminimce istediği birşey var yapamıyor ve dile getiremiyor.
üstüne gidilmesinden rahatsız oluyor olabilir.
Tabi bütün bunlarda sorunu büyütür.
Konuşarak çözülmezse mutlaka bir uzmanla konuşmanız gerekir diye düşünoyorm.
grafiksanatci
28-04-2011, 04:28 PM
S) Abin çalışıyor mu, çalışıyorsa ne iş yapıyor?
S) Kız arkadaşı var mı, varsa problemi olabilir mi?
S) Kendi arkadaşlarıyla arasında bir problem veya sıkıntı var mı?
Bunları bilmekte fayda var, tanıyorsan arkadaş çevresinden arkadaşlarına sorabilirsin.
Bir de bazen çok küçük bir sıkıntısı olur onu atlatamaz, zamanla yaşamındakidiğer şeylere etkisiolur. Bu da ya durduk yere sana kızar veya ailene, yani çatacak yer arar. Dışarıdaki sıkıntısını çözememiştir. Sonuçta insanız kalkıp başka canlılarla sıkıntısı olacağını hiç zannetmiyorum. Bana göre arkadaşlarıyla veya kız arkadaşıyla sıkıntısının olması çok yüksek. Hatta kız arkadaşının olmaması bile ciddi sıkıntı yaratabilir.
Sen bir öğren bakalım tekrardan..
TiredGhost
29-04-2011, 05:44 AM
Hiç konuşmayı denediniz mi sorunun ne oldugunu öğrenmeye calıstınız mı?
üstüne gidilmesinden rahatsız oluyor olabilir.
Tabi bütün bunlarda sorunu büyütür.
Konuşarak çözülmezse mutlaka bir uzmanla konuşmanız gerekir diye düşünoyorm.
grafiksanatci
S) Abin çalışıyor mu, çalışıyorsa ne iş yapıyor?
S) Kız arkadaşı var mı, varsa problemi olabilir mi?
S) Kendi arkadaşlarıyla arasında bir problem veya sıkıntı var mı?
Bunları bilmekte fayda var, tanıyorsan arkadaş çevresinden arkadaşlarına sorabilirsin.
Bir de bazen çok küçük bir sıkıntısı olur onu atlatamaz, zamanla yaşamındakidiğer şeylere etkisiolur. Bu da ya durduk yere sana kızar veya ailene, yani çatacak yer arar. Dışarıdaki sıkıntısını çözememiştir. Sonuçta insanız kalkıp başka canlılarla sıkıntısı olacağını hiç zannetmiyorum. Bana göre arkadaşlarıyla veya kız arkadaşıyla sıkıntısının olması çok yüksek. Hatta kız arkadaşının olmaması bile ciddi sıkıntı yaratabilir.
Sen bir öğren bakalım tekrardan..
Abim Özel Güvenlik Görevlisi,
Şuan Kız Arkadaşı Yok,
Arkadaşlarıyla Aralarında Problemleri Olacağını Sanmıyorum, İşi Gereği Meslektaşları Var Yani,
"Bir de bazen çok küçük bir sıkıntısı olur onu atlatamaz" Evet Abim Kapalı Birisidir, Bir Olaya veya Birşeye Taktımı, Etrafındaki İnsanlara Özellikle Ailesiyle Çok Münakaşaya Girer, En Ufak Nedenlerden Dolayı Tartışılır Bazen Kavgaya Kadar Gider.. Abim Epilepsi(Halk Arasında Sara) Hastasıdır. Yani Şöyle Diyim Kapalı Birisidir, Karşısındaki İnsana çok Çabuk Açılamaz.
"Hiç konuşmayı denediniz mi sorunun ne oldugunu öğrenmeye calıstınız mı?
üstüne gidilmesinden rahatsız oluyor olabilir."
Konuşmayı Denedim Defalarca Ama Bir Sorun Yok Deyip Geçiştiriyor..
Sürekli Hayallerinden Bahsediyor ki Bu Normal Birşey ama Hep Olumsuz Düşünüyor, Defalarca Olumsuz Düşünmemesi Konusunda Söyledim Ama Dinletemiyorum.
Evet Biraz Üsteleyince Kendini Dahada Geriye Çekiyor, Bende Fazla Üstüne Gitmemeye Dikkat Ediyorum.
Hatta Dedim, "Abi Bir Sorunun ve Sinirlendiğin Birşey Var ve Bunu Bize Söyleyemiyorsan Yaz Bir Kağıda Koy Benim Kolayca Ulaşabildiğim Bir Yere En Azından Sorununun Ne Olduğunu Bileyimki sana Destek Olup Yardım Edebileyim. Onada Yanaşmıyor.
Yardımlarınızı Bekliyorum.
goffee
29-04-2011, 05:17 PM
Abim Özel Güvenlik Görevlisi,
Şuan Kız Arkadaşı Yok,
Arkadaşlarıyla Aralarında Problemleri Olacağını Sanmıyorum, İşi Gereği Meslektaşları Var Yani,
"Bir de bazen çok küçük bir sıkıntısı olur onu atlatamaz" Evet Abim Kapalı Birisidir, Bir Olaya veya Birşeye Taktımı, Etrafındaki İnsanlara Özellikle Ailesiyle Çok Münakaşaya Girer, En Ufak Nedenlerden Dolayı Tartışılır Bazen Kavgaya Kadar Gider.. Abim Epilepsi(Halk Arasında Sara) Hastasıdır. Yani Şöyle Diyim Kapalı Birisidir, Karşısındaki İnsana çok Çabuk Açılamaz.
"Hiç konuşmayı denediniz mi sorunun ne oldugunu öğrenmeye calıstınız mı?
üstüne gidilmesinden rahatsız oluyor olabilir."
Konuşmayı Denedim Defalarca Ama Bir Sorun Yok Deyip Geçiştiriyor..
Sürekli Hayallerinden Bahsediyor ki Bu Normal Birşey ama Hep Olumsuz Düşünüyor, Defalarca Olumsuz Düşünmemesi Konusunda Söyledim Ama Dinletemiyorum.
Evet Biraz Üsteleyince Kendini Dahada Geriye Çekiyor, Bende Fazla Üstüne Gitmemeye Dikkat Ediyorum.
Hatta Dedim, "Abi Bir Sorunun ve Sinirlendiğin Birşey Var ve Bunu Bize Söyleyemiyorsan Yaz Bir Kağıda Koy Benim Kolayca Ulaşabildiğim Bir Yere En Azından Sorununun Ne Olduğunu Bileyimki sana Destek Olup Yardım Edebileyim. Onada Yanaşmıyor.
Yardımlarınızı Bekliyorum.
Eğer doğru düşünüyorsam evinizdeki ahlak kavramı biraz farklı.
Farkına varmadan onun doğal ihtiyaclarından birini kısıtlayan bir kural oluşturulmuş.
Evet bunu o da kabullenmiş ama sadece hakkında kötü düşünecegizinizi düşündügü için kabullenmiş.
Atacagı her adımın yargılayacagınızın farkında.
Bu yüzden adım atamıyor ve bu yüzden size sizi şikayet edemiyor ve bu yüzden kırgın.