Orijinalini görmek için tıklayınız : Benim Hakkımda
balık
01-04-2011, 05:10 PM
İsteksizim, her şeye karşı.
Hiçbir şeyi hevesle yapmıyorum.
Farkettim yürüyüşüm bile değişmiş sanki, ayaklarım herhangi bi yere zorla gidiyor.
İnsanların arasından sıyrılıp gelmek istiyorum sakin bi yere.
Bütün gün boş boş yatıp bi yere bakmakla ders çalışmak ya da dışarı çıkmak arasında benim için fark yok, hiçbirinden bir şey anlamıyorum.
Yapsam yapabilirim bazı şeyleri ama sanki anlamsız geliyor, istemiyorum. İsteğim yok, kolumu kaldırmaya bile. Düşünceliyim, ne düşündüğümü yüzümün neden asık olduğunu ben de bilmiyorum. İnsanlardan daha fazla rahatsız oluyorum artık.
Bakkala gittim zorunlu olarak, kahvenin önünden geçmem gerekiyordu, geçerken geçtim ama dönüşte geçemedim. Orada oturan orada duran birinin bakışından rahatsız oluyordum. Başka yerden gitmekten de rahatsız oldum. Dün sınıfta herkese tabak dağıtılmıştı, bizim sraya gelmemişti. Herkesin içinde kalkıp diğer taraftaki tabağı almak ölümdü sanki. Almamak da ölümdü ama, sanki dikkat çekiyordum yerimden kalkmayarak. Arkadaşlarla kantine çıktığımızda sohbet açsam da devamını getiremiyorum. İçimden gelmiyor sürdürmek ki zaten sürdüremiyorum. Konuşulacak şeyler var ama ağzımdan çıkmasını istediklerm çıkmıyor. Her konuşmamda her cevabımda her tavrımda kendimi bi garip hissediyorum. Sanki herkesin içinde kendim olamıyorum.
Bir şey hissedemiyorum, yavaşım.. Hissizim sanki bazen, yaşamıyorum.. Konuşmuyorum evde de, beni genelde durgun ve sessiz görüyorlar farkındayım. Sadece akşamları biraz daha iyi oluyorum uyuyacağım için..
Uyandığımda bir şeylerin değişmesini bekliyorum ama değişmemiş oluyor..
Son günlerde hissettiğim olduğum insan hakkında bi fikrim yok. .
Öylesine paylaşmak istedim. Okuyan ve yorumlarını paylaşanlara teşekkürler.
goffee
01-04-2011, 05:35 PM
İsteksizim, her şeye karşı.
Hiçbir şeyi hevesle yapmıyorum.
Farkettim yürüyüşüm bile değişmiş sanki, ayaklarım herhangi bi yere zorla gidiyor.
İnsanların arasından sıyrılıp gelmek istiyorum sakin bi yere.
Bütün gün boş boş yatıp bi yere bakmakla ders çalışmak ya da dışarı çıkmak arasında benim için fark yok, hiçbirinden bir şey anlamıyorum.
Yapsam yapabilirim bazı şeyleri ama sanki anlamsız geliyor, istemiyorum. İsteğim yok, kolumu kaldırmaya bile. Düşünceliyim, ne düşündüğümü yüzümün neden asık olduğunu ben de bilmiyorum. İnsanlardan daha fazla rahatsız oluyorum artık.
Bakkala gittim zorunlu olarak, kahvenin önünden geçmem gerekiyordu, geçerken geçtim ama dönüşte geçemedim. Orada oturan orada duran birinin bakışından rahatsız oluyordum. Başka yerden gitmekten de rahatsız oldum. Dün sınıfta herkese tabak dağıtılmıştı, bizim sraya gelmemişti. Herkesin içinde kalkıp diğer taraftaki tabağı almak ölümdü sanki. Almamak da ölümdü ama, sanki dikkat çekiyordum yerimden kalkmayarak. Arkadaşlarla kantine çıktığımızda sohbet açsam da devamını getiremiyorum. İçimden gelmiyor sürdürmek ki zaten sürdüremiyorum. Konuşulacak şeyler var ama ağzımdan çıkmasını istediklerm çıkmıyor. Her konuşmamda her cevabımda her tavrımda kendimi bi garip hissediyorum. Sanki herkesin içinde kendim olamıyorum.
Bir şey hissedemiyorum, yavaşım.. Hissizim sanki bazen, yaşamıyorum.. Konuşmuyorum evde de, beni genelde durgun ve sessiz görüyorlar farkındayım. Sadece akşamları biraz daha iyi oluyorum uyuyacağım için..
Uyandığımda bir şeylerin değişmesini bekliyorum ama değişmemiş oluyor..
Son günlerde hissettiğim olduğum insan hakkında bi fikrim yok. .
Öylesine paylaşmak istedim. Okuyan ve yorumlarını paylaşanlara teşekkürler.
Bence sadece biraz dinlenmeye ihtiyacın var.
Birkaç gün gönlünce yat dinlen gezmek istiyorsan gez.
tened
01-04-2011, 05:41 PM
Var mı bilmiyorum ama, seni canlandıracak-iyi hissettirecek türde bir tane yakın arkadaşa ihtiyaç duyuyor gibisin. Bu genelde bir kişidir (veya en fazla iki).
Belki birileri var ama seni etkileyecek ölçüde ilginç değiller belki de.
Hayattan zevk almanı sağlayacak veya seni anlayacak biri veya birilerine ihtiyaç duyuyor olabilirsin
Bilmiyorum, aklıma gelen tahmin bu
IDDQD
01-04-2011, 07:43 PM
Son günlerde intihar isteğimin tekrar canlanmasında radyoaktif bulutların etkisi olabilir mi? Son iki günde ne oldu? Aynı ilaçlar almaya devam ediyorum. İlaçlar yüzünden uzun süredir bira da içmiyorum. Diyeti ise boza iki hafta olmuştur. Çikolata gofret forever! Spor=0, evden çıkma isteği<0.0001..
Havaların da pek içaçıcı olduğıunu söyleyemem. Dikkatim belki farkedimiştir belkide değil ama yazmakya bile güçlük çekiyorum. Yazmak da istemiyorum. Sıkıldım, soğudum. Yazdıklarımda hata varmı diye tekrar tekrar okurdum ama hiç gücüm veya hevesim yok. Bundan önce ne yazdığımı bile unttum eminim yine saçma sapan şeyler yazmışımdır. Neyse japon bulutu'nun bir nisan şakası olabilir imi bu?
dogruluk
01-04-2011, 10:39 PM
balık sendedemi problem var?
ıddqd ilaçtan kurtaralım seni
goffee
02-04-2011, 12:19 AM
Ben dün bi konu açtım 1 tane bile cevap verilmedi bu konuya 750000000000000000 tane cevap veriyorsunuz üstelik 1 saat önce açılmış olmasına rağmen.ben başkada bir şey demiyorum.siz bu sitede yeni üye olan insanları demek ki önemsemiyorsunuz.ama şunu söliyeyim bu burada üye sayısı azaltır ve insanların hevesini kırar.bide psikolojiden anladınızı sölüyorsunuz anlasanız bir mesajı cevapsız bırakmazdınız..çok sinirlendim şuan ve üzüdüm yani..
yardım istiyorsan kendi konuna girip güncellemelisin.
balık
02-04-2011, 12:52 AM
Ben dün bi konu açtım 1 tane bile cevap verilmedi bu konuya 750000000000000000 tane cevap veriyorsunuz üstelik 1 saat önce açılmış olmasına rağmen.ben başkada bir şey demiyorum.siz bu sitede yeni üye olan insanları demek ki önemsemiyorsunuz.ama şunu söliyeyim bu burada üye sayısı azaltır ve insanların hevesini kırar.bide psikolojiden anladınızı sölüyorsunuz anlasanız bir mesajı cevapsız bırakmazdınız..çok sinirlendim şuan ve üzüdüm yani..
senin konunu okumuştum sana bir şey demek istedim ama vazgeçtim. uzman olmadığım halde bi hastalık ismi vermek istemedim, anlattıkların bana bi rahatsızlığı çağrıştırmıştı ve sonradan vazgeçtim. Sorunun neyse umarım çözebilirsin bunun için bi uzmana gitmen gerektiğini biliyorsun değil mi.. Yani buradan tavsiye edebileceğimiz sadece o var yoksa hastalık ilaç doktor ismi ya da senin şuyun var tarzı şeyler söylemek bana hiç uygun gelmiyor. Geçmiş olsun, ayrıca goffee'nin dediği gibi konunu tekrar güncellersen yeni cevap yazanlar olacaktır, yeni gelenlerin umursanmaması gibi bir şey söz konusu değil, bazen açılan konular alt taraflara kayıyor ve gözden kaçabiliyor.
balık
02-04-2011, 12:55 AM
balık sendedemi problem var?
ıddqd ilaçtan kurtaralım seni
Bende kronik depresyon var evet :)
Bu rahatsızlıkla ilgili her şey aklımda olsa da kimi zaman şikayet etmek söylenmek istiyor insan sanırım. Bugün yazınca kendimi biraz daha iyi hissettim, kafamın leylalığı tam geçmese de.
balık
02-04-2011, 01:04 AM
Ve son olarak fikirlerini belirten tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim, kendimi anlatabilmek ve anlaşılabilmek düşüncesi beni biraz daha iyi hissettirdi..
Goffee, dediğin gibi yaparsam ben de iyi olacağını birkaç güne geçeceğini düşünüyordum. Hatta düşünmek boş boş bakmak istiyorsan içinden geldiği gibi yap birkaç gün, nasılsa normale döneceksin diyordum kendi kendime. Ama tüm gün üstümde olan bu gariplik bir türlü geçmedi ve istesem de istediğim gibi davranamıyordum sanki, yaptığım şeyler zorlama ya da yapmacık gibi geliyordu, bi gariplik vardı sanki. Birkaç günümü dinlenmeye ayırdım sayılır zaten pek kayda değer bir şey yapmadım. Şu an kendimi daha iyi hissediyorum :) umarım daim olur hepimiz için.
tened, aslında öyle arkadaşlarım var. Beni gerçekten anlayan az sayıda arkadaşım var hayatımda. Onlarla olmak bana iyi geliyor. Sadece bir tanesiyle görüşemiyorum ve o kişiyle ilgili kafam daima karmaşık nedense. Değişik düşüncelerim oluyor, mutsuz olmaktan korkuyorum sanırım.. ya da bana değer vermediğini düşünmek beni üzüyor kimi zaman.. Aslında bugün bir şeyi farkettim ki bu insan için önemsiz, benim ona değer verdiiğim kadar değerli olamama düşüncesi beni üzüyor düşünceli yapıyor ve enerjimi alıyor.. Ve sanırım dediğin gibi mutluluğumuz biraz arkadaşlarımıza bağlı, bir arkadaşımla yakın zamanda görüşmeyi düşünüyorum ikimize de iyi gelir umarım.
İddqd, bu durum umarım bahardandır, radyasyonla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum ama hava değişiminin herkesi biraz etkilediğini düşünüyorum farkediyorum , bu bizler için biraz daha fazla belki. Kendine dikkat et..
Tekrar herkese teşekkür ederim :)
balık
02-04-2011, 02:54 PM
inanmıyorum sana nasılda salmış kendini ,ne diyeyim ben sana şimdi ,temiz bi dayağa ihtiyacın var .........
hadi ya kalk canlan tutun hayata ,ne oldu bi desene sen önce bize ......sen böyle değildinki ,hiç yakışmıyo bilesin ........
şimdi söyle bakim senin canını kim sıktı bu kadar .......her ne olduysa ,olana inat kalk ayağa ...tamammı ......
lütfen kendine iyi davran ...hakediyor bence ........:)
Sorumlusu ben miyim kendim dışındaki biri mi bilmiyorum :)
Sanırım dayağa ihtiyacı olan benim :D Duygularımı ifade edemiyorum çünkü , içimden gelen nedir bilmiyorum :(
Değişen düşüncelerim ruh hallerim , bi temiz dayağa ihtiyacım var gerçekten belki kendime gelirim :P
Bugün bende duygusalım nedense, dışarda yağmur var hem huzur hem hüzün : )
elmaelma
03-04-2011, 04:03 AM
Gençsin sanırım insanergenlik dönemlerinde hayata boş kalabiliyor süresi uzunda kısada olabiliyor biraz dinlen sonra çık arkadaşlarınla sevdiğiniz birşeyler yapın sakin bir yerde kalırsan bu durumdan kurtulamazsın. Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsın.
yalnızlık
04-04-2011, 12:27 PM
hep bu bahardan hep....
dayakla halledilecekse toplanıp birbirimizi dövelim bari:D
atlatabileceğinden eminim sevgili balık..biraz rahat bırak kendini bence.şu bahar da gelemedi bir türlü ki çimenlere basalım da elektiriğimiz gitsin.değil mi ama?????
IDDQD
04-04-2011, 01:54 PM
http://i56.tinypic.com/16091mb.gif
balık
04-04-2011, 06:00 PM
Gençsin sanırım insanergenlik dönemlerinde hayata boş kalabiliyor süresi uzunda kısada olabiliyor biraz dinlen sonra çık arkadaşlarınla sevdiğiniz birşeyler yapın sakin bir yerde kalırsan bu durumdan kurtulamazsın. Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsın.
Ergenliği aşalı çok oldu aslında şuan 23 yaşındayım :D Sanırım iyi olmaya çalışmak gerekiyor, birkaç gündür daha iyiyim ama gene de tam anlamıyla geçmiş değil galiba. Dikkat dağınıklığım falan..
balık
04-04-2011, 06:02 PM
hep bu bahardan hep....
dayakla halledilecekse toplanıp birbirimizi dövelim bari:D
atlatabileceğinden eminim sevgili balık..biraz rahat bırak kendini bence.şu bahar da gelemedi bir türlü ki çimenlere basalım da elektiriğimiz gitsin.değil mi ama?????
Ben de bahardan olabileceğini düşünüyorum daha doğrusu düşünmek istiyorum :) Umarım yazın gelmesiyle biraz daha düzenli hale gelir ruh halimiz :)
devhis
05-04-2011, 06:26 AM
Kahvede oturan adamın kimbilir ne derdi var.Sana yoğunlaşmış öyle bakıyor sanıyorsun.seni düşünmüyordur bile.bakar körler gibi etrafa bakınıyordur.Belki de biraz körlük vardır gözlük alamıyordur öyle gözü üstünde imajı kalmıştır. :cool: .Balık.. çok ince uçlardasın.
Önce bir amaç belirle kendine sonra o yolda yürürken etrafındakiler için yolunu değiştirmeyeceksin.
devhis
05-04-2011, 06:33 AM
Son günlerde intihar isteğimin tekrar canlanmasında radyoaktif bulutların etkisi olabilir mi? Son iki günde ne oldu? Aynı ilaçlar almaya devam ediyorum. İlaçlar yüzünden uzun süredir bira da içmiyorum. Diyeti ise boza iki hafta olmuştur. Çikolata gofret forever! Spor=0, evden çıkma isteği<0.0001..
Havaların da pek içaçıcı olduğıunu söyleyemem. Dikkatim belki farkedimiştir belkide değil ama yazmakya bile güçlük çekiyorum. Yazmak da istemiyorum. Sıkıldım, soğudum. Yazdıklarımda hata varmı diye tekrar tekrar okurdum ama hiç gücüm veya hevesim yok. Bundan önce ne yazdığımı bile unttum eminim yine saçma sapan şeyler yazmışımdır. Neyse japon bulutu'nun bir nisan şakası olabilir imi bu?
:mad: o kadar şen bi insandan,en önemlisi hayata espritüel yönle bakıp gülebilen-güldürebilen! birinden o kelimeyi duymayayım!.. kafana kumandamı atarım :p
balık
06-04-2011, 06:40 PM
Kahvede oturan adamın kimbilir ne derdi var.Sana yoğunlaşmış öyle bakıyor sanıyorsun.seni düşünmüyordur bile.bakar körler gibi etrafa bakınıyordur.Belki de biraz körlük vardır gözlük alamıyordur öyle gözü üstünde imajı kalmıştır. :cool: .Balık.. çok ince uçlardasın.
Önce bir amaç belirle kendine sonra o yolda yürürken etrafındakiler için yolunu değiştirmeyeceksin.
Yok, mantıken dediklerine katılıyorum :D Yani bana bakmıyordur ayrıca baksa ne olur mantıken dşününce böyle. Ama öyle bi ruh halinde kendine bunu anlatamıyorsun, bunu yazdığım zaman öyle bi ruh halindeydim, hayatımda bakkala gitmekten falan heyecanlanmazdım ama 2 kez böyle olunca noluyor dedim : )
Amaç belirlemeye gelince, amaç belirleme konusunda başarısızım :D Yani insanın hayatta ne amacı olabilir, neden bir şeyleri amaç yapar bunu anlayabilmiş değilim.. Amaç hayatımı sürdürmek : ) Aslına bakarsan bunun için de bir nedenim yok.. Ya amaçlara ulaşamama düşüncesinden ya da ulaştıktan sonra mutlu etmeme düşüncesinden ya da benim için bi anlam ifadde etmemesinden amaç falan koymuyorum kendime hiç :)